11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

schw33k napísal:tak isto ako Tebe stačí vidieť pár neoficiálnych dokumentov a v rozhodnutí máš jasno

Však zakázané ovocie chutí lepšie , nie ?
vobec nemam v rozhodnuti jasno, ale informacie si vyberam a ked vidim ze na jednej strane su nerealne hluposti a na druhej logicke veci, co myslis co si vyberem?

ja neviem kto bol v tych lietadlach, ale viem ze majitel WTC si ich nechal poistit proti ter. utoku mesiac pred 9/11. zo zasady menej verim tym co su pri moci. ale pekne je to ze choice is yours.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

je*em na Vás , aj tak si budete stále tvrdiť svoje :P

Nikde som nepovedal, že to nieje isto pravda , povedal som, že sa nad tým budem zamýšľať teraz viac , ďalej som napísal, že v samopodmínovanie neverím ... no a ? moja vec

artabenes odpusť si tie poznámky o ústavoch , si trápny ..
//páni dovolím si Vás požiadať o serióznu diskusiu bez invektív...Ďakujem...eritrocit

OT :Artabenes Teba stretnúť tak Ťa tak prefackám, že by si si zuby počítal... sry eritrocit , ale keď je to taký ***** , čo neprestáva urážať ani po upozornení , čo s ním mám robiť
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

allias napísal:Ste skutocne tak zblbnuti komunistickou propagandou. Urcite by si americania sami zburali WTC, zabili svojich ludi a pod. Ten film 9/11 som videl je to demagogia prveho stupna.
bud si videl iny dokument alebo nevies co je demagogia..
ten dokument obsahuje fakty...nie to ze "ja nemam rad americanov tak si nieco vymyslim"
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pre partizánov, čo veria, že tá budova nebola odpálená jedna, vlastne dve otázky:
1)Ako vysvetlíte zretelne viditelné vybuchy na padajúcej budove natočené X kamerami.
2)Svedkovia utekajúc z miesta činu so strachom v očiach vraviacich, že počuli v budove viaceré detonácie s tým všetkým rátali a vopred si takto pripravovali demagógiu?
3)A čo tisíc krát rozoberané zosypanie sa budovy na hromadku len malo presahujúcu podorys budov?
4)Ako sa za taký krátky čas mohla ocel nosníkov budovy tak rýchlo roztaviť, keď poznáme Y horiacich vyškovych budov z celého sveta s ovela rozsiahlejším poškodením ohňom a žiadna sa nezrútila?
5)Ak to bol teroristický útok, ktorá extrémistická skupina je zaň zodpovedná? Predsa všetci dobre vieme, že teroristi sú na svoje útoky pyšný a hlásia sa k ním.

Ďaľšie nejasnosti:
1)Kde je lietadlo, ktoré sa zrútilo v pensilvanii? Však na fotkách poriadených krátko po havárii nie je vidno žiadne trosky, sedadla, trup lietadla, chvlost, turbíny, batožina, tela cestujúcich..
2)Záhadnú ďúrku v pentagone snáď videli všetci. Kde je boeing 767? Vyparil sa? A čo otvorená kniha na drevenom stole jasne viditelná na fotografiach porobených krátko po havárii. Prečo nezhorela?
3) Americká vláda prehlásila, že má dôkazy, že to boli teroristi. DOteraz ich neuverejnila.

-Tieto otázky tu nekladiem preto, aby som vyvolal prudkú polemiku medzi dvoma tábormi. Sú to otázky, na ktoré treba hľadať odpovede. Preto by som bol rád, keby sa vyjadrili všetci, čo k tomu maju akúkoľvek poznamku, pripomienku alebo objasnenie týchto záhad. Bolo by totiž pekné vidieť, ako sa celý svet spája a snaží sa zastaviť terorizmus. Avšak kde sú teroristi??
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Frikso napísal:... Avšak kde sú teroristi??
Zopar ich sedi v bielom dome. Skutocnu pravdu sa my obycajny smrtelnici asi nedozvieme.

+dojala ma ta troska co je akoze z lietadla co naburalo do Pentagonu. Vobec nie je ohorena a ani okraje nie su roztavene. A pritom oficialne tvrdenie je ze cele lietadlo zhorelro (roztavolo sa) a oni aj tak dokazali identifikovat neviem kolko obeti. :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

schw33k napísal:Nikde som nepovedal, že to nieje isto pravda , povedal som, že sa nad tým budem zamýšľať teraz viac , ďalej som napísal, že v samopodmínovanie neverím ... no a ? moja vec
viera je pekna vec ale slaby argument :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Frikso napísal:2)Záhadnú ďúrku v pentagone snáď videli všetci. Kde je boeing 767? Vyparil sa? A čo otvorená kniha na drevenom stole jasne viditelná na fotografiach porobených krátko po havárii. Prečo nezhorela?
Treba podotknúť, že Boeing 747 je podstatne väčší, než tá "diera", čo zanechal v Pentagone.
A taktiež je na okraji jasne vidieť aj nepoškodený monitor.
A vrchol všetkého je, že tak strážený objekt nemá žiadne video záznamy?! Bezpečnostná kamera neďalekej pumpy to všetko nasnímala, ibaže krátko po "nehode" prišli akýsi chlapíci v čiernom a zhabali všetok záznam. Ostal len jeden, lenže: ako je možné, že je naň vyznačený dátum 12. septembra?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Mr.Henky napísal:Treba podotknúť, že Boeing 747 je podstatne väčší, než tá "diera", čo zanechal v Pentagone.
A taktiež je na okraji jasne vidieť aj nepoškodený monitor.
A vrchol všetkého je, že tak strážený objekt nemá žiadne video záznamy?! Bezpečnostná kamera neďalekej pumpy to všetko nasnímala, ibaže krátko po "nehode" prišli akýsi chlapíci v čiernom a zhabali všetok záznam. Ostal len jeden, lenže: ako je možné, že je naň vyznačený dátum 12. septembra?
Myslism si ze o to sa tiez postarali chlapici v ciernom z bieleho domu...

To dierka ktora bola v pentagone urcite nemohla byt sposobena Boiengom lebo keby dp tej budovy nazoaj narazil Boieng tak by cely Pentagon sa zrutil mozno akurat tak najodlahlejsie mury by ostali stat a Boeing by bol "zaparkovany" v strede budovy ak by dokonca neprerazil cez nu na "zadny dvorcek"...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Da sa predpokladat ze budova bola bombardovana aj lietadlom http://thewebfairy.com/911/missileout/index.htm
http://www.questionsquestions.net/WTC/pod.html
Co je to za predmet na tom lietadle? http://thebiggestsecretpict.online.fr/n ... eneath.gif
A dost zaujimavi je aj clanok o topeni sa oceli ktory som poslal vyzsie ale dam ho sem este raz http://911.yweb.sk/.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

kali520: Ani by som sa necudoval ak by to bolo dake detonacne zariadenie ktorym by to vsetko odstartovalo alebo daco na ten sposob....Ehm tymto by sa dalo aj vyvratit ze to bol Boieng s pasaziermi lebo neviem ci daky Boeing ma na trupe zhora daku takuto srandu....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Zavřen do blázince za tvrzení, že 9/11 byla domácí práce

Príspevok od používateľa zelovoc »

Michael Cook, učitel v Kentucky, byl poctěn návštěvou pánů od tajné policie, byl mu prohledán byt, byla mu zabavena legálně vlastněna zbraň a byl dopraven na psychiatrii, kde byl krátce vyšetřen, diagnostikován jako paranoidní schizofrenik a zavřen na 45 dnů "na pozorování".

Důvod? Prohlásil, že 11. září bylo vyrobeno vlastní vládou.

Cook je dnes už z blázince venku, nicméně přišel o práci jako učitel a bojuje s nemocnicí, která mu za pobyt naúčtovala 8,5 tisíce dolarů.

Zavírání svých odpůrců do blázince - kde jsem to jenom slyšel? Připomeňte mi.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

zelovoc:Jasny blázon podľa mňa. Tak, ako väčšina na tomto fore :) Ale všetkých pozatvárať nemôžu. To by ich potom bolo viac dnu ako von :lol:
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

uz zostava len jedna moznost: Boli to mimozemstania - preto to Mulder a Scully drzi v tajnosti :D :D
Napster050
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Napster050 »

hmmm, prečo to lietadlo malo zrovna čislo 911 -> ak sa nemylim tak to je v amerike čislo na tiesnovu linku, ako u nas 112.

ak to tu už niekto napisal tak sorry, cely thread sa neda prečitať, je toho strašne vela.. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Napster050 napísal:hmmm, prečo to lietadlo malo zrovna čislo 911 -> ak sa nemylim tak to je v amerike čislo na tiesnovu linku, ako u nas 112.

ak to tu už niekto napisal tak sorry, cely thread sa neda prečitať, je toho strašne vela.. :)
Nie nie...V Amerike je univerzálna linka nine-eleven :wink:
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

No tak vcera som pozeral film 911 mysteries - part 1: Demolitions a mal som dost. Ked sa tato tragedia odohrala a vsetko davali v priamych prenosoch v TV, bol som z toho trocha vydeseny, ale vtedy by ma urcite nenapadli veci, ktore boli v tomto filme podane.

P.S.: najdete ho tu:

Kód: Vybrať všetko

http://911.yweb.sk/filmy.html
alebo tiez tu:

http://www.911weknow.com/911-mysteries-movie.html
urcite si ho pozrite ak budete mat cas

Ti Americania su riadni haj*li!
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Danny_Vin napísal:No tak vcera som pozeral film 911 mysteries - part 1: Demolitions a mal som dost. Ked sa tato tragedia odohrala a vsetko davali v priamych prenosoch v TV, bol som z toho trocha vydeseny, ale vtedy by ma urcite nenapadli veci, ktore boli v tomto filme podane.

P.S.: najdete ho tu:

http://911.yweb.sk/filmy.html
alebo tiez tu:

http://www.911weknow.com/911-mysteries-movie.html
urcite si ho pozrite ak budete mat cas

Ti Americania su riadni haj*li!
Nechcem ich obhajovat, ale to video moze byt vselijako upravene a zostrihane, prave aby sme videli to co chcu aby sme videli ... ale opakujem nikoho neobhajujem, ale nejako proste pochybujem o tom ze to video je pravdive, ale aj o tom ze to mozno sertko spravili americania ...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

myslim ze tu uz nieje o com diskutovat ...tie budovy nuseli padnut inym pricinenim
...len kto vybehne proti americanom? proti americkej vlade? ..oni vladnu svetu a vsetko drzia v tajnosti a len oddaluju odhalenie skutocnej pravdy ...ked sa to raz skutocne prevali kto bude zatvarat tych kto to maju na svedomi ked to bude niekto z americkej vlady??
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

XilleR napísal:myslim ze tu uz nieje o com diskutovat ...tie budovy nuseli padnut inym pricinenim
...len kto vybehne proti americanom? proti americkej vlade? ..oni vladnu svetu a vsetko drzia v tajnosti a len oddaluju odhalenie skutocnej pravdy ...ked sa to raz skutocne prevali kto bude zatvarat tych kto to maju na svedomi ked to bude niekto z americkej vlady??
No toto mi pride uz trochu paranoidne ... Americana vladnu svetu ? keby to tak bolo preco tak klesla hodnota dolara ? Toto je len zelanie americanov, aby mali pod kontrolou svet ... a kto zautoci na usa ? viem si kludne predstavit, ze to bol teroristicky utok al kaidy a ze to nebola ziadne konspiracia ... lebo tito moslimovia su uplny sialenci a idu do boja, kde nemaju sancu vyhrat ... Ale povedal by som to takto My to nemozme posudit, nevieme co je pravda tak ... a este raz ... nesnazim sa kryt usa , len podla mna su dokazy irelevantne
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:No toto mi pride uz trochu paranoidne ... Americana vladnu svetu ? keby to tak bolo preco tak klesla hodnota dolara ? Toto je len zelanie americanov, aby mali pod kontrolou svet ... a kto zautoci na usa ? viem si kludne predstavit, ze to bol teroristicky utok al kaidy a ze to nebola ziadne konspiracia ... lebo tito moslimovia su uplny sialenci a idu do boja, kde nemaju sancu vyhrat ... Ale povedal by som to takto My to nemozme posudit, nevieme co je pravda tak ... a este raz ... nesnazim sa kryt usa , len podla mna su dokazy irelevantne
asi ide o to co si videl ty a co som videl ja ...mozno keby si si pozrel vsetky fakty a nie len tie zo strany medii mal by si iny nazor

nieje o com ...to nebol pad budovy ale demolacia ...desiatky ludi vypovedali o vybuchoch, kusy ocelovych konstrikcii tazsich ako boeing 707 vymrstenych 100m od budovy, vybuchy v podzemnych podlaziach, rychlost padu budovy keby podlazia kladli odpor by bola okolo 90s nie 10s, viditelne vybuchy tesne pred padajucou budovou ...co este dodat?
Napísať odpoveď