11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

kali520 napísal:Bush je len figurka v rukach sionistov, sionisti potrebovali niekoho kto za nich odvedie tu spinavu pracu. A ludia nezomieraju len kvoli rope ale najma kvoli mocenskym zaujmom Izraela a snahe o jeho rozsirenie.
presne tak. a sionistov riadia VESMIRNI LIDE.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

enter00 napísal:presne tak. a sionistov riadia VESMIRNI LIDE.
:lol: si vtipny asi jak moje trenky. A co tym chces ako povedat?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

enter00 napísal:presne tak. a sionistov riadia VESMIRNI LIDE.
no ale daj dake argumenty na vyvratenie alebo podporu tvojho nazoru.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

pred par dnami sa neviem presne meno jeden chlapik priznal co je vezneny na guantaname ze ma na svedomi spoluplanovacstvo utokov od a po z, co vy na to?, to ze to priznanie bolo vynutene radsej ani nepiste
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: 11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Príspevok od používateľa dew6 »

z nejakeho dovodu mi tento dokument nesiel otvorit....preco???
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

peterkozel napísal:pred par dnami sa neviem presne meno jeden chlapik priznal co je vezneny na guantaname ze ma na svedomi spoluplanovacstvo utokov od a po z, co vy na to?, to ze to priznanie bolo vynutene radsej ani nepiste
Nie, napisem ti akurat to, ze vacsina svetovych agentur tuto info ani neprebrala, pretoze bola "nedoveryhodna". Su dokazy o tom, ze ten vazen bol na Guantaname muceny a aj o tomto za neho hovoril len nejaky jeho prideleny zastupca. Vobec by ma neprekvapilo, keby islo o klasicku spravodajsku hru, ktoru USA nepouzili prvy krat (vid. napr. kampan pred utokom na Irak).
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Tomasito napísal:Nie, napisem ti akurat to, ze vacsina svetovych agentur tuto info ani neprebrala, pretoze bola "nedoveryhodna". Su dokazy o tom, ze ten vazen bol na Guantaname muceny a aj o tomto za neho hovoril len nejaky jeho prideleny zastupca. Vobec by ma neprekvapilo, keby islo o klasicku spravodajsku hru, ktoru USA nepouzili prvy krat (vid. napr. kampan pred utokom na Irak).
uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie, ja si pod tym predstavujem ze ma krajaju kusok po kusku a trhaju mi necht nechte+zuby kliestami, podla zisteni na guantaname boli pouzite rozne typi donucovacych prostriedkov ako napr.stale svietenie v miestnosti, zakaz spanku a rozhovoru..., myslim ze pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

peterkozel napísal:uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie, ja si pod tym predstavujem ze ma krajaju kusok po kusku a trhaju mi necht nechte+zuby kliestami, podla zisteni na guantaname boli pouzite rozne typi donucovacych prostriedkov ako napr.stale svietenie v miestnosti, zakaz spanku a rozhovoru..., myslim ze pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne...
Mlatenie do bezvedomia sexualne zneuzivanie a som toho nazoru ze amici im toto robia (nepodlozene dokazmi iba mojim rozumom) pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne to mozno ano ale pre ludi co maju s tymito cvokmi spoocnu len narodnost to je az nepopisatelne krute :smt096
ZABI BUSHA, ZACHRANIS SVET
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

peterkozel napísal:pred par dnami sa neviem presne meno jeden chlapik priznal co je vezneny na guantaname ze ma na svedomi spoluplanovacstvo utokov od a po z, co vy na to?, to ze to priznanie bolo vynutene radsej ani nepiste
akurat som si to cital a chcel som sa vas na to opytat co si o tom myslite ja si myslim ze je to uplne jasne ze sa priznal preto lebo ho mucili este to aj v tom clanku bolo ze pred tym ho mucili ale priznal sa prave vtedy ken nahno nerobili ziadny natlak podla mna to je koko*ina ze sa priznal len tak
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

peterkozel napísal:uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie, ja si pod tym predstavujem ze ma krajaju kusok po kusku a trhaju mi necht nechte+zuby kliestami, podla zisteni na guantaname boli pouzite rozne typi donucovacych prostriedkov ako napr.stale svietenie v miestnosti, zakaz spanku a rozhovoru..., myslim ze pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne...
Takých ľudí treba riadne odsúdiť a potrestať. Takto iba prilievajú olej do ohňa.
.cO'
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .cO' »

no to je pravda, ja som si to napalil na DVD ale inač zauimalo ma to sak pravda vyjde najavo. :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No by si sa cudoval ake sposoby mucenia okrem tvojich spominanych pouzivaju. Mucenie vykonavaju ludia na to skoleny. v tychto pripadoch sa jedna o dlhsie trvajuce mucenia ktore trvaju aj tyzdne
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

peterkozel napísal:uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie...
Mucenie - sposobovanie telesneho i dusevneho utrpenia, resp. bolesti. A co si pod tym predstavujem ja? Vsetko, co ta v ramci tejto definicie napadne... Sorry, ale nechce sa mi tu rozpisovat vsetky mozne praktiky mucenia. Viac na tematiku mucenia TU.

Iba pripomeniem, ze doveryhodnost tebou spominanej informacie nenaburava len samotne mucenie...
RandoMMeR
Novice
Novice

Príspevok od používateľa RandoMMeR »

mne ta stranka nejako nejde otvorit :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

RandoMMeR napísal:mne ta stranka nejako nejde otvorit :(
http://911.yweb.sk/filmy.html :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nejaky ten obrazocek dokazujuci riadenu demolaciu
Prílohy
Untitled-2.jpg
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

mne to nejako nechce natiahnut :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Hip-hoper napísal:mne to nejako nechce natiahnut :(
Mne to furt fičí v pohode :?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Hmm dnes vecer pokukam som dost zvedavy co to je zac ..... ale neni to len niejaka konspiranca teoria ??.......vsetko je v tom filme podlozene dokazmi ?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

slavo120 : neviem ktory film ides pozerat ak loosegange tak tam je vsetko podlozene dokazmi aj ked casto len nepriamymi, ak by si chcel proame musis si pockat kym sa bush prizna(cize nikdy :wink: )
Napísať odpoveď