čo máte a čo nemáte rady keď vám chalan robí....
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm tema sa dako zmenila
inak tusim ze dakych 5 ci tak dako aspon takych co pravidelne chodia
k tym bradavkam no nefim ako moja byvala ale ta to brala tiez tak ze uzas ako nevadilo jej to ale nadsena s toho nebola
ICE CREAM co ju presne stekly ??? lebo moze to byt aj to ze niesi oholeny dohladka
a k tym usam ja zasa mozem ked sa slecna hra s mojim uskom
huh
k tym bradavkam no nefim ako moja byvala ale ta to brala tiez tak ze uzas ako nevadilo jej to ale nadsena s toho nebola
ICE CREAM co ju presne stekly ??? lebo moze to byt aj to ze niesi oholeny dohladka
a k tym usam ja zasa mozem ked sa slecna hra s mojim uskom
-
will.i.am
Darca
Som nasiel zaujimavy clanok. Vsetko mozno nie je pravda, a zalezi aj na konkretnej kocke, ale ma to nieco do seba...
http://www.gendzo.sk/gs/view.php?id=186 ... &sort=&rs=
http://www.gendzo.sk/gs/view.php?id=186 ... &sort=&rs=
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
ja mam najradsej ked mi moj supe pistacie a skrabe ma na chrbte..
hehe ale nie.. tak.. ked to robi s laskou je dobre vsetko.. a je jedno na akom mieste .. jedine co nenavidim je bozkavanie na brade.. ked sa mi jazykom dotkne brady uz je zle fuuu to je nechutnyyy pociiit
az ma striaslo.. a specialne lubim krk brucho prsia stehna
a sak naco to bude vam staci ze to ON vie ze tucniacik 
-
hornblower
Light Professional
Re:hmmm
Riuška:-) napísal:tato tema tu uz bola ale ked som sa chcela vyjadrit tak vidim ze je zamknuta,tak piste sem...inak ja umieram ked ma bozkavaju na krku a neznasam všetko co sa toci okolo bradaviek..tak holky pište
podla mna bozkavanie na krku je prijemna vec ak sa mam priznat ja milujem bozky na krku,milujem ich ale musia byt od osoby ktoru milujem pripadne ku ktorej citim nieco fakt nepochopitelne ale krasne...
-
M4rko_PolO
Light Expert
mnoooo..ja mam hooooozne rada masaze...a tiez mam rada ked sa mi dotycny hra sa prsickami
a ani usko nie je zle..ale tam je dosť nausnic v mojom pripade tak to moc nehrozi...a nemam rada ked ma chalan hladka tam dole
a nedava pri tom pozor a niekedy to vie zaboliet..že baby:) ale inak mam rada vsetko..mnam
-
maryinka
Light Expert
Re: čo máte a čo nemáte rady keď vám chalan robí....
no mne sa páči od môjho milého všetko,čorobí..lebo po 5rokoch vzťahu už vie,čo sa mi max. páči a preto robí len toRiuška:-) napísal:tato tema tu uz bola ale ked som sa chcela vyjadrit tak vidim ze je zamknuta,tak piste sem...inak ja umieram ked ma bozkavaju na krku a neznasam všetko co sa toci okolo bradaviek..tak holky pište
Aris-beruska a 5-ula ale aj bozkavat na usko treba vediet, treba si uvedomit, ze usko je velmi citlive, preto s nim treba jemne, tak aby to bolo ledva pocut, potom je to vzrusujuce... najlepsie je aj tak vzdychanie do uska
Viete co bolo najlepsie.. trosku OT... ked sme cestovali v preplnenom autobuse a sme si zacali poriadne vzdychat do usiek...
ale tak aby to ostatni nepoculi... najlepsie bolo na tom, ze sme sa poriadne vzrusili... ze najradsej by sme si to rozdali aj na soferovom volante 
Viete co bolo najlepsie.. trosku OT... ked sme cestovali v preplnenom autobuse a sme si zacali poriadne vzdychat do usiek...