čo máte a čo nemáte rady keď vám chalan robí....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dadikaPD »

mne je prijemne asi vsetko ale niekedy som dost stekliva tak moj priatel nie je moc nadseny ale nie je to moc casto.mne sa asi najviac paci ked mi bozkava brusko a vlastne cele telo a najlepsie je ked mi da predtym celotelovu masaz to je pocit na nezaplatenie :smt050 :P :smt007
natalia
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa natalia »

mne sa najviac paci ked ma hladka po celom tele a aj tak dole ked ma hladka..to ma uplne vzrusi..a neznasam ked mi kuska bradavku..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm tema sa dako zmenila :-D inak tusim ze dakych 5 ci tak dako aspon takych co pravidelne chodia

k tym bradavkam no nefim ako moja byvala ale ta to brala tiez tak ze uzas ako nevadilo jej to ale nadsena s toho nebola
ICE CREAM co ju presne stekly ??? lebo moze to byt aj to ze niesi oholeny dohladka :-)
a k tym usam ja zasa mozem ked sa slecna hra s mojim uskom :-) huh
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

zaujimava tema no mne osobne a paci ak ma dotycny bozkava na krku (nie velmi slintavo) a ramenach :wink:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Som nasiel zaujimavy clanok. Vsetko mozno nie je pravda, a zalezi aj na konkretnej kocke, ale ma to nieco do seba...

http://www.gendzo.sk/gs/view.php?id=186 ... &sort=&rs=
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

ja mam najradsej ked mi moj supe pistacie a skrabe ma na chrbte.. :D hehe ale nie.. tak.. ked to robi s laskou je dobre vsetko.. a je jedno na akom mieste .. jedine co nenavidim je bozkavanie na brade.. ked sa mi jazykom dotkne brady uz je zle fuuu to je nechutnyyy pociiit :smt078 az ma striaslo.. a specialne lubim krk brucho prsia stehna :P a sak naco to bude vam staci ze to ON vie ze tucniacik :)
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

tato tema je super aspon sa greenhorn ako ja nieco priuci :) od starsich skusenejsich.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Re:hmmm

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Riuška:-) napísal:tato tema tu uz bola ale ked som sa chcela vyjadrit tak vidim ze je zamknuta,tak piste sem...inak ja umieram ked ma bozkavaju na krku a neznasam všetko co sa toci okolo bradaviek :aasmile19: ..tak holky pište

podla mna bozkavanie na krku je prijemna vec ak sa mam priznat ja milujem bozky na krku,milujem ich ale musia byt od osoby ktoru milujem pripadne ku ktorej citim nieco fakt nepochopitelne ale krasne... :P bozky na krku su prijemne a pekne ... skoda ze som uz nic take prijmne nepocitila dlhsiu dobu :(
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no ja neviem čo je mojej prijemne :) , ale k tym babam mozem povedat ze viac ako 20 ich tu je,na 100 percent osobne poznam cca 7 :)

//korekcia textu do čitateľnej podoby...eritrocit
M4rko_PolO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4rko_PolO »

Ja som frajerku napriklad rano zacal bozkavat po chrbte smerom dolu a
ona sa tak nazhavila ze sa hned otocila :oops:
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

natalia napísal:...najviac paci ked ma hladka po celom tele a aj tak dole ked ma hladka..to ma uplne vzrusi...
nechcem spamovat...ale nie je to nahodou tak trosku uplne normalne??? :o

EQ
bamborka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bamborka »

bozkavanie kaamkolvek je uuplne uzasne :smt023 len skoda ze som taka steklivaa :oops:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

aris-beruska napísal::smt008 cmucik na krk je uplne dobra vec . presny opak je usko. nemam rada ten mlaskot do ucha. jaj to nemusim :nono:
joooooooooj ty si v mojom klube..fuj ja to neznasam mlaskanie a slinenie..fuj nemusim teda..ble :smt078
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

mnoooo..ja mam hooooozne rada masaze...a tiez mam rada ked sa mi dotycny hra sa prsickami :oops: a ani usko nie je zle..ale tam je dosť nausnic v mojom pripade tak to moc nehrozi...a nemam rada ked ma chalan hladka tam dole :oops: a nedava pri tom pozor a niekedy to vie zaboliet..že baby:) ale inak mam rada vsetko..mnam
tiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tiny »

vpodstate mi neprekáža nič. jedine ak ma začne prutko bozkávať na krk pôsobí to na mňa ako šok- treba jemne nie prudko
citlivost - šteklivosť je dosť často problém - no na druhej strane spôsobí bleskové vzrušenie.

škrabkanie na chrbte zrovna nemusím a ani cmúľanie uší
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: čo máte a čo nemáte rady keď vám chalan robí....

Príspevok od používateľa maryinka »

Riuška:-) napísal:tato tema tu uz bola ale ked som sa chcela vyjadrit tak vidim ze je zamknuta,tak piste sem...inak ja umieram ked ma bozkavaju na krku a neznasam všetko co sa toci okolo bradaviek :aasmile19: ..tak holky pište
no mne sa páči od môjho milého všetko,čorobí..lebo po 5rokoch vzťahu už vie,čo sa mi max. páči a preto robí len to :twisted:
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

ked mi velmi prudko bozkava bradavky...to nemam rada....a inak vsetko ostatne sa mi paci ..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Aris-beruska a 5-ula ale aj bozkavat na usko treba vediet, treba si uvedomit, ze usko je velmi citlive, preto s nim treba jemne, tak aby to bolo ledva pocut, potom je to vzrusujuce... najlepsie je aj tak vzdychanie do uska :lol:

Viete co bolo najlepsie.. trosku OT... ked sme cestovali v preplnenom autobuse a sme si zacali poriadne vzdychat do usiek... :P ale tak aby to ostatni nepoculi... najlepsie bolo na tom, ze sme sa poriadne vzrusili... ze najradsej by sme si to rozdali aj na soferovom volante :smt009
Napísať odpoveď