Na oficiálnej stránke gothicu3 ( www.gothic3.com ) môžeš pár patchov stiahnuť (každý má niečo okolo 65MBEmkej napísal:nevysiel uz nejaky poriadny patch???
GOTHIC 3!
-
Juraj Meliško
Amateur
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no tuto hru sme rozoberali v inej teme (s borcami
). tam som sa zaprisahal, ze na mojom PC nebude nainstalovana. ale neodolal som. prekopal som ten moj "stroj"
"kalkulacku" = zhruba hodinová údrzba.
1-delete bordelu z C:\
2-dclean
3-reghealer
4-winASO regdefrag
5-uprava msconfig
6-sluzby a spustanie programov upravene uz predtým
7-defrag HDD
8-iné
potom to vyzeralo asi takto:

potom som nainstaloval hru + posledny patch +
no a ideme na to.
vela casu som tej hre nevenoval a po pravde si to ani nezasluzi. vacsina z vas je z nej unesena pre jej graf.stranku. ja nie. ak sa na to pozriem v globale, tak je mozno naj medzi RPG, ale celkovo ani nahodou. presiel som celu diskusiu a poniektorym sa vam tu pacia postavy, ich pohyb...nehrali ste mafiu??? dokonca aj postavy z HL2 su lepsie. no a na to prostredie, to nemam slov. viete si co i len trochu predstavit ako by vyzeral taky Far Cry, alebo menovany HL2 pri takych HW narokoch ako ma gothic III. to by uz vyzeralo ako vo filme, v HDMI kvalite!!!
gothica som testoval v dvoch nastaveniach medium a costum=high
v prilohe 1 je ako to vyzera a v prilohe dva su hodnoty min. max. avg. FPS pre medium ako aj costum=high detailoch. je to v oboch prípadoch zhruba 15 minut hrania od zaciatku hry. ako je v prilohe dva vidno min fps klesno aj na 0 vplyvom swapu. RAM vytazena na 1.48 GB. ale nie je to az take strasne, na to moje počítadlo 
1-delete bordelu z C:\
2-dclean
3-reghealer
4-winASO regdefrag
5-uprava msconfig
6-sluzby a spustanie programov upravene uz predtým
7-defrag HDD
8-iné
potom to vyzeralo asi takto:

potom som nainstaloval hru + posledny patch +
vela casu som tej hre nevenoval a po pravde si to ani nezasluzi. vacsina z vas je z nej unesena pre jej graf.stranku. ja nie. ak sa na to pozriem v globale, tak je mozno naj medzi RPG, ale celkovo ani nahodou. presiel som celu diskusiu a poniektorym sa vam tu pacia postavy, ich pohyb...nehrali ste mafiu??? dokonca aj postavy z HL2 su lepsie. no a na to prostredie, to nemam slov. viete si co i len trochu predstavit ako by vyzeral taky Far Cry, alebo menovany HL2 pri takych HW narokoch ako ma gothic III. to by uz vyzeralo ako vo filme, v HDMI kvalite!!!
gothica som testoval v dvoch nastaveniach medium a costum=high
v prilohe 1 je ako to vyzera a v prilohe dva su hodnoty min. max. avg. FPS pre medium ako aj costum=high detailoch. je to v oboch prípadoch zhruba 15 minut hrania od zaciatku hry. ako je v prilohe dva vidno min fps klesno aj na 0 vplyvom swapu. RAM vytazena na 1.48 GB. ale nie je to az take strasne, na to moje počítadlo - Prílohy
-
- FPS.rar
- (286 Bajtov) 116 stiahnutí
-
- Gothic3 2007-01-29 19-05-20-95.rar
- (1.21 MiB) 131 stiahnutí
-
krija
VIP
sorry TomAss (je to hned ten prvy, staci kliknut).
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=17 ... &start=461
Šu-Do, pc nie je na nete, takze, firewall, antivirus...nie su nainstall a win firewall je vypnuty. dalej su vypnute vsetky sluzby, ktore nepotrebujem. procesov co bezia je minimum. ukonceny je aj explorer.exe.
služby: http://www.beemerworld.com/tips/servicesxp.htm
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=17 ... &start=461
Šu-Do, pc nie je na nete, takze, firewall, antivirus...nie su nainstall a win firewall je vypnuty. dalej su vypnute vsetky sluzby, ktore nepotrebujem. procesov co bezia je minimum. ukonceny je aj explorer.exe.
služby: http://www.beemerworld.com/tips/servicesxp.htm
hmmm,bol som dlhu dobu mino (tym myslim na dovolenke-lyze:P) a releaslo Gothic.3.Patch.Only.CZECH-PiG ... Ma to byt cestina s full prelozenymi textami...tak,skusal ju niekto? ja ju este sosam a urcite ju potom vyskusam... Ci niekto s tym ma exp?
..
//EDIT- NO cestina faka a je podla mna genialna...zopar mensich preklepov som nasiel ale to je fakt pre velkych puntickarov...
//EDIT- NO cestina faka a je podla mna genialna...zopar mensich preklepov som nasiel ale to je fakt pre velkych puntickarov...
Takze najlepsie rpgecko? ... Ake rpg hry si hral pls vypis... lebo ak vypises tytuli ako BG,ID,DK,PT a podobne (co sa najskorej nestane) potom ti len tolko poviem ze oblivion a najlepsie rpg? kdeze...M0nd0 napísal:Oblivion to je proste najlepšie RPGčko ake je a ta grafika to Gothik 3 pri Oblivione vypada jak daka DOSovka
A k tomu ze gothic 3 "oproti oblivion "vyzera jak dosovka "
A btw je to Gothic a ne Gothik
presiel som Diablo Hellfire, Diablo 2, Dungeon Siege 1 a 2
a najviac sa mi paci Gothic presiel som 1 aj 2 a dufam ze teraz sa mi podari aj 3
oblivion som este velmi nehral ale predchadzajuce tituly zo serie TES ma velmi nebavili ale ked zahram oblivion tak uvidim
Takze pre mna je jednoznacne naj zatial Gothic komplet seria aj ked 3 ma sklamala zo zaciatku ze bola taka zabugovana ale co sa tyka pribehu tak je to cislo 1 pre mna
a najviac sa mi paci Gothic presiel som 1 aj 2 a dufam ze teraz sa mi podari aj 3
oblivion som este velmi nehral ale predchadzajuce tituly zo serie TES ma velmi nebavili ale ked zahram oblivion tak uvidim
Takze pre mna je jednoznacne naj zatial Gothic komplet seria aj ked 3 ma sklamala zo zaciatku ze bola taka zabugovana ale co sa tyka pribehu tak je to cislo 1 pre mna
-
SOLlD
Light Expert
A JE TO TU PREKLAD NA GOTHICA KONECNE UZREL SVETLO SVETA.
STAHUJTE TU
STAHUJTE TU
Kód: Vybrať všetko
http://www.slovenciny.com/?func=news_info&id=546