Pls nech pisu len tí co hraju na bicie
Bicie
Bicie
Tak mam otazku..Hrava tu niekto na bicie?Pytam sa pretoze som zistil,ze by ma bubny (bicie) asi dost bavili,tak sa chcem spytat ze je to ako normalny kruzok ? (kde mate trenera atd) a co som pocul je to vraj pekelne drahe -vraj kazdy aj zacinajuci bubenik si musi zaobstarat svoje vlastne bubny/palicky ..
Dikes
Re: Bicie
AD 1: neviem preco by mali odpovedat len drumsmastriKelusko napísal:Tak mam otazku..Hrava tu niekto na bicie?Pytam sa pretoze som zistil,ze by ma bubny (bicie) asi dost bavili,tak sa chcem spytat ze je to ako normalny kruzok ? (kde mate trenera atd) a co som pocul je to vraj pekelne drahe -vraj kazdy aj zacinajuci bubenik si musi zaobstarat svoje vlastne bubny/palicky ..
Pls nech pisu len tí co hraju na bicieDikes
AD 2: Ja som zo ZH(20000 obyvatelov-flusanec na mape) a mame ucitela bicii v ZUS... neviem odkial si ty ale skus ZUS a ak ne tak sahni do penazenky bo bicie s instruktorom a penaze nejdu dvakrat dokopy
no ja som hral niekedy a ked to cloviek vie tak sa toho neda zbavit.....a co sa tika ucenia ja som napriklad samouk od malicka som buchal na hrncoch a po vsetkom co sa dalo...ked sa chces ucit tak neni problem v blave musi mrte skol a aj sukromnych skol staci zaplatit a mozes chodit...no a bicie by si mal mat svoje ked to chces brat vazne lebo ti to bude trvat velmi dlho ked budes hrat len v skole...a co sa tika obtiaznosti tak je to samozrejme tazke na zaciatku pretoze kazda ruka aj noha robi iny pohyb inou rychlostou takze vsetko je to len v cviku...a cena??? dobre bicie pre teba uz dneska kupis aj za 5.000 (AMATI)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no za 5000 to nebude ziadna slava.urcite sa viac oplati NRG za 10buky alebo za 12 uz aj sonory.alien1 napísal:no ja som hral niekedy a ked to cloviek vie tak sa toho neda zbavit.....a co sa tika ucenia ja som napriklad samouk od malicka som buchal na hrncoch a po vsetkom co sa dalo...ked sa chces ucit tak neni problem v blave musi mrte skol a aj sukromnych skol staci zaplatit a mozes chodit...no a bicie by si mal mat svoje ked to chces brat vazne lebo ti to bude trvat velmi dlho ked budes hrat len v skole...a co sa tika obtiaznosti tak je to samozrejme tazke na zaciatku pretoze kazda ruka aj noha robi iny pohyb inou rychlostou takze vsetko je to len v cviku...a cena??? dobre bicie pre teba uz dneska kupis aj za 5.000 (AMATI)
akosi mi furt nedopina o com by si sa chcel rozpravat.... ak chces poradime ti bicie chcesKelusko napísal:Myslel som ze k tomu podrobnesjie nech nepise niekto kto tomu nerozumie,a robi sa ze tomu rozumie (tak som to myslel) btw som z BA,tak tam by asi nebol problem ze
A len tak btw... Je to narocne myslim bicie ako take..
//bracho s tymi amati si to prepiskol
Ja som bubenik,poznam skolu v bratislave ktoru navstevujem 4 roky,a musis mat svoje bicie nie hned zo zaciatku ale tak za rok,zatial ti staci guma za 600sk,a palicky dake jednoduche za 60 Sk,ak ta to zaujima kde je ta skola a podobne,ozvi sa.Kelusko napísal:Tak mam otazku..Hrava tu niekto na bicie?Pytam sa pretoze som zistil,ze by ma bubny (bicie) asi dost bavili,tak sa chcem spytat ze je to ako normalny kruzok ? (kde mate trenera atd) a co som pocul je to vraj pekelne drahe -vraj kazdy aj zacinajuci bubenik si musi zaobstarat svoje vlastne bubny/palicky ..
No jedine ak nema peniaze tak mu to staci ...Nino napísal:Ja som bubenik,poznam skolu v bratislave ktoru navstevujem 4 roky,a musis mat svoje bicie nie hned zo zaciatku ale tak za rok,zatial ti staci guma za 600sk,a palicky dake jednoduche za 60 Sk,ak ta to zaujima kde je ta skola a podobne,ozvi sa.
ak ma aspon trochu nech spori a kupi si poriadne drungle... nechapem preco mu radis nech si kupi sunky pod zamienkou "na zaciatok"
co tie bicie rozbije??
ak sa na to vysere tak ich preda, ale ked ho to bude bavit a bude za tymi sunkami trpiet nebude to na osoh
bicie su ako kazdy iny hudobny nastroj bud sa tomu venujes, alebo sa nato vykasli, a takysto ako pri kazdom nastroji mas vela technik hrania spocivajucich v drzani paliciek a kope niych veci, takysto sposobe hrania(inak sa hra jazz inak metal) a myslim, ze ked si predtym este nehral tak ti bude robit problem skoordniovat ruky a nohy, cize ktomu hore uvedenemu sa len tak nedostanes...bicie pre zaciatocnika sa daju zohnat relativne lacno ale takysto ako pri vsetkych hudobnych nastrojoch v tejto hodnote musis ist s niekym skusenejsim aby si nekupil shit
p.s. nehram na bicie ale na gitare no s par bubenikmi som sa uz bavil aj som si obcas zahral
p.s. nehram na bicie ale na gitare no s par bubenikmi som sa uz bavil aj som si obcas zahral
-
JohnFrusciante
Star
No ja hram na bicie necely polrok a som samouk, zatial ma to hodne bavi, mam aj kapelu a tak. Ale ucitel by sa asi zisiel, rozmyslam ze sa prihlasim na ZUSku. Myslim ze v Blave nebude problem nejaku zusku najst, pripadne zohnat sukromneho ucitela, to ta ale vyjde o dost drahsie. A k tym bicim by som asi na zaciatok doporucoval kupit nejake zachovale amati, hrat sa na tom da a ked zistis ze ta to naozaj bavi a chces sa tomu venovat tak kupis nieco poriadne a tie amati predas v podstate za povodnu cenu.
-
pinacolada
Guru wannabe
use internet.ja som samouk na gitare a jediny ucebny nastroj je internet.najdes si vsetko co potrebujesKelusko napísal:aha jasne,a tym samouk,myslis to ze proste sandes za bubny ,a skusas nejake rytmy?
btw ak mozes cim skor si najdi ucitela.lebo ako vsetci vravia ze to co sa sami ucili tri roky sa pri ucitelovi naucili za rok
No uz davnejsie pred tym ako som zacal hrat na bicie som sa zacal o to zaujimat a snazil som sa analyzovat niektore pesnicky ze co sa tam vlastne hra a par krat som uz za bicimy sedel, takze ked som si kupil svoje tak som z toho nebol uplne vytrety ze co a ako. Raz mi jeden skusenejsi bubenik vysvetlil zaklady techniky a ukazal nejake veci. Inak sa ucim hrat podla tabov ktore stiahnem z netu a podla pocutia....cize v podstate hej, sadnem za bicie a skusam rytmi.
-
Vesper
Professional
ja som gitarista ale ked mame skusku s kapelou tak si vzdy na chvilku zadnem za bicie a zacnem hrat a je to bez problemov... jasne ze len dake zakladne rytmy ale ked ma clovek hudubny sluch + rytmus tak to ide same plus este dake skusenosti z hudobnej brandze a je to v pohode... k tej ZUSke podla mna je lepsie prihlasit sa tam ked este clovek nevie nic aby sa nic nenaucil zle... lebo ked tam pojdes po roku dvoch tak uz budes sice nieco vediet ale tam od teba budu ocakavat nieco ine a presnejsie a budu dbat na drobnosti ktore si mozno doteraz aj ignorovalKelusko napísal:aha jasne,a tym samouk,myslis to ze proste sandes za bubny ,a skusas nejake rytmy?
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
no takze jasne ze mozes ist na bicie, ci uz mas sukromne skoly alebo zakladnu umelecku skolu... myslim ze mesacne na ZUŠ to vyjde na niakych 100-200sk. samozrejme ze tam mas treneraKelusko napísal:Tak mam otazku..Hrava tu niekto na bicie?Pytam sa pretoze som zistil,ze by ma bubny (bicie) asi dost bavili,tak sa chcem spytat ze je to ako normalny kruzok ? (kde mate trenera atd) a co som pocul je to vraj pekelne drahe -vraj kazdy aj zacinajuci bubenik si musi zaobstarat svoje vlastne bubny/palicky ..
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
no to sa trochu mylis, studium pre dospelych na zuske je fajn ucis sa co chces, a myslim ze ked ides na zusku a uz vies hrat je to lepsie lebo tam sa len zdokonalis, a ked ides na zusku a nevies nic dost ta tam pribrzdia, napr to co sa naucis za 2 roky tam moze trvat 5 a podobneVesper napísal:ja som gitarista ale ked mame skusku s kapelou tak si vzdy na chvilku zadnem za bicie a zacnem hrat a je to bez problemov... jasne ze len dake zakladne rytmy ale ked ma clovek hudubny sluch + rytmus tak to ide same plus este dake skusenosti z hudobnej brandze a je to v pohode... k tej ZUSke podla mna je lepsie prihlasit sa tam ked este clovek nevie nic aby sa nic nenaucil zle... lebo ked tam pojdes po roku dvoch tak uz budes sice nieco vediet ale tam od teba budu ocakavat nieco ine a presnejsie a budu dbat na drobnosti ktore si mozno doteraz aj ignoroval
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert