je to normalne?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja Ti verim, ze Ty si tam pre nu bola ked to potrebovala...no sama si povedala, ze ona pre Teba...no tak dajako nie tak isto...Tak takto urcite nie!!! Skutocny priatel je pre Teba istota bez nejakeho ALE. Je pri Tebe vzdy. A skutocny priatel je na cely zivot, je tazke takeho najst ale je na nezaplatenie. Ako sa vravi, "Priatelia sa nestracaju, iba niektori zomieraju skor nez ty". Mas pri nej takyto pocit? Ak nie tak uz sa nanu sotva niekedy budes moct spolahnut.
-
midnight_man
Guru
all
Vigor napísal:Skutocny priatel je pre Teba istota bez nejakeho ALE.
jo ujo VIGOR ma pravdu,,,skustocny priatel stoji vzdy pri tebe a snazi sa ti pomoct
dakujem ti krasny ...pomohol si...vela sastia aj tebe aj vsetkym ktori sa zapojili do diskusie..Vigor napísal:Mozes si byt ista, ze Ty si nic zle nespravila. Nemozes zato, ze mas nedozretu "kamaratku", zato ze ona ma problem s Tvojim vztahom, zato ze ona Ti nedopraje stastie... Taky clovek Ti v zivote moc nepomoze tak ho nechaj za sebou a chod dalej a bud stastna ked mas s kym. Vela stastia.
-
Shark NX
Addict
5-ula No mojej kamaratke sa to tiez stalo ... Identicky pribeh jak u teba ...
Jednej je to hrozne luto lebo ju pozna 9 Rokov ... (adke) a Druhej to je uriti ... (monike) 100x som sa monike snazil dohovorit ale Monca je tvrdohlava jak svina ...Jej to je jedno ked chce nech mi to povie do oci ale ked sa uvidia tak monika sa otaca chrbtom ..a adke sa tisnu slzy do oci ...
Daj tomu cas mozno jej to prejde ... im to neproeslo uz pol roka ale uvidime ...
A Hlavu hore
... ked je v stave sa za takuto vec urazit a otocit tak si bud ista ze v nudzi by to spravila tiez ...mozno jej to prejde ok??
Cize Dont Cry ... enjoy you life
// A jak sa hovori za dobrotu na zobrotu
Jednej je to hrozne luto lebo ju pozna 9 Rokov ... (adke) a Druhej to je uriti ... (monike) 100x som sa monike snazil dohovorit ale Monca je tvrdohlava jak svina ...Jej to je jedno ked chce nech mi to povie do oci ale ked sa uvidia tak monika sa otaca chrbtom ..a adke sa tisnu slzy do oci ...
Daj tomu cas mozno jej to prejde ... im to neproeslo uz pol roka ale uvidime ...
A Hlavu hore
Cize Dont Cry ... enjoy you life
hmm nechcem povedat ze som rda ze niekto to zazil ale som rada ze niekto ma vie pochopi ako vsetci tito skveli ludkovia co su tu..Shark NX napísal:5-ula No mojej kamaratke sa to tiez stalo ... Identicky pribeh jak u teba ...
A Hlavu hore... ked je v stave sa za takuto vec urazit a otocit tak si bud ista ze v nudzi by to spravila tiez ...mozno jej to prejde ok??
![]()
Cize Dont Cry ... enjoy you life![]()
-
cTn
Medium Expert
-
cTn
Medium Expert
Tak tie veci ohladne tajomstiev doverne poznam5-ula napísal:dakujem vam za skvlele povzbudive nazory..je fajn prist sem a precitat si nieco povzbudive... dakujem vam..kaslem na to..necham tomu cas..a lepsiu kamaratku?nie uz necjhcem taku uz nikomu nechem vraviet tajomstva uz s nikymsa nechcem siat tak ako s nou...uz nie..