je to normalne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

je to normalne

ano
9
19%
nie
38
81%

Celkom hlasov: 47

Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja Ti verim, ze Ty si tam pre nu bola ked to potrebovala...no sama si povedala, ze ona pre Teba...no tak dajako nie tak isto...Tak takto urcite nie!!! Skutocny priatel je pre Teba istota bez nejakeho ALE. Je pri Tebe vzdy. A skutocny priatel je na cely zivot, je tazke takeho najst ale je na nezaplatenie. Ako sa vravi, "Priatelia sa nestracaju, iba niektori zomieraju skor nez ty". Mas pri nej takyto pocit? Ak nie tak uz sa nanu sotva niekedy budes moct spolahnut.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Vigor napísal:Skutocny priatel je pre Teba istota bez nejakeho ALE.

jo ujo VIGOR ma pravdu,,,skustocny priatel stoji vzdy pri tebe a snazi sa ti pomoct :) ako tu citam ta tvoja "kamoska" hm viem ze je asi tazke zistit po takej dlhej dobe nieco taketo,,ale nemas moc na vyber..a pochybujem ze dobuducna by sa dako zmenila :?
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ludia moji ja vam dakujem myslela som si ze som neviem aka zle..ze som zradca..ze som jej velmi ublizila..velmi som sa preto trapila mala som depresie..ale viem ze asi len nebola ona ta ktora moze vrvaiet KAMARATKA
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Mozes si byt ista, ze Ty si nic zle nespravila. Nemozes zato, ze mas nedozretu "kamaratku", zato ze ona ma problem s Tvojim vztahom, zato ze ona Ti nedopraje stastie... Taky clovek Ti v zivote moc nepomoze tak ho nechaj za sebou a chod dalej a bud stastna ked mas s kym. Vela stastia :) .
5-ula
Light Star
Light Star

Vigor napísal:Mozes si byt ista, ze Ty si nic zle nespravila. Nemozes zato, ze mas nedozretu "kamaratku", zato ze ona ma problem s Tvojim vztahom, zato ze ona Ti nedopraje stastie... Taky clovek Ti v zivote moc nepomoze tak ho nechaj za sebou a chod dalej a bud stastna ked mas s kym. Vela stastia :) .
dakujem ti krasny ...pomohol si...vela sastia aj tebe aj vsetkym ktori sa zapojili do diskusie..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Je to normálne bohužiaľ ale nie SPRÁVNE.

súhlasím s eritrocitom, myslím, že on to písal, že to nebola priateľka. Asi len kamarátka :wink:

typické ženy :roll:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

5-ula Nie nie je to normalne ale stava sa to ta holka urcite nebola tvoja naozajstna priatelka...
Neviem ale ked raz chalana nechcem tak ho nechcem a ked s nim chce chodit moja kamoska tak nech sa paci hlavne ak mam ineho ... :nono:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

5-ula No mojej kamaratke sa to tiez stalo ... Identicky pribeh jak u teba ...
Jednej je to hrozne luto lebo ju pozna 9 Rokov ... (adke) a Druhej to je uriti ... (monike) 100x som sa monike snazil dohovorit ale Monca je tvrdohlava jak svina ...Jej to je jedno ked chce nech mi to povie do oci ale ked sa uvidia tak monika sa otaca chrbtom ..a adke sa tisnu slzy do oci ...
Daj tomu cas mozno jej to prejde ... im to neproeslo uz pol roka ale uvidime ...
A Hlavu hore :smt056 ... ked je v stave sa za takuto vec urazit a otocit tak si bud ista ze v nudzi by to spravila tiez ...mozno jej to prejde ok?? :)
Cize Dont Cry ... enjoy you life :wink:
// A jak sa hovori za dobrotu na zobrotu
5-ula
Light Star
Light Star

Shark NX napísal:5-ula No mojej kamaratke sa to tiez stalo ... Identicky pribeh jak u teba ...
Jednej je to hrozne luto lebo ju pozna 9 Rokov ... (adke) a Druhej to je uriti ... (monike) 100x som sa monike snazil dohovorit ale Monca je tvrdohlava jak svina ...Jej to je jedno ked chce nech mi to povie do oci ale ked sa uvidia tak monika sa otaca chrbtom ..a adke sa tisnu slzy do oci ...
Daj tomu cas mozno jej to prejde ... im to neproeslo uz pol roka ale uvidime ...
A Hlavu hore :smt056 ... ked je v stave sa za takuto vec urazit a otocit tak si bud ista ze v nudzi by to spravila tiez ...mozno jej to prejde ok?? :)
Cize Dont Cry ... enjoy you life :wink:
// A jak sa hovori za dobrotu na zobrotu
hmm nechcem povedat ze som rda ze niekto to zazil ale som rada ze niekto ma vie pochopi ako vsetci tito skveli ludkovia co su tu..
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

Je mi velmi luto ze si takto prisla o kamaratku, no a tej dievcinke by som poradil, "nieje dobre stracat pritomnost, koli minulosti"
5-ula
Light Star
Light Star

cTn napísal:Je mi velmi luto ze si takto prisla o kamaratku, no a tej dievcinke by som poradil, "nieje dobre stracat pritomnost, koli minulosti"
to je perfektne napisane
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ooch dakujem, velmi ma teska to co si napisala, aj ta K+ mooc si to cenim, kiez by sa to dalo vymenit za obnovu toho tvojho priatelsta, skusis sa s nou o tom este porozpravat?
5-ula
Light Star
Light Star

cTn napísal:Ooch dakujem, velmi ma teska to co si napisala, aj ta K+ mooc si to cenim, kiez by sa to dalo vymenit za obnovu toho tvojho priatelsta, skusis sa s nou o tom este porozpravat?
uz nie uz to nema cenu..naozaj
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:( Taak ale ja si myslim, ze priatelstvo je velmi dolezite, hlavne u ludi ktorych poznas niekolko rokov, a o take priatelstvo treba bojovat, ale teda ak ta druha strana nechce :cry: vsak myslim aj sama vies, ze zaco ti ona stoji, no a aj ona by to mala vediet (po tolkych rokoch) v to dufam, takze myslim, ak ti nanej tak zalezi, ze si to dala az na forum (teda nepoznam ta, ale nemyslim, ze ty alebo hocikto iny riesi doslova osobne problemi na internete) *teda podla mna, nehovorim ze je to zly sposob prave naopak, ale predsa len su to vzdy sukromne veci* tak by si to mohla este skusit, kazdopadne ak je to v takomto stadiu ake si opisala, myslim, ze uz sa viac stratit neda a ziskat byt sa predsalen este nieco dalo, tak preco to neskusit?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

V takychto pripadoch to treba nechat tak ... jedine na narodky zablahozelat
Ked sa bude chciet o tom porozpravat tak ti da vediet ... si bud isty
5-ula
Light Star
Light Star

ja som jej pisala k vianociam...k meninam..a nic...snazila som sa ospravedlnila som sa a myslim ze uz spom urobila dost..nechec tak nech necha tak..nemam zaujem sa jej vtierat..mam ju stale rada ale kamaratsvo sa to uz neda nazvat..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Je to zbytocne ... mozno jej to prejde mozno nie ... treba tomu dat cas ... a ak nebude ziadna reakcia tak proste ser na to ... ked ona nema zaujem tak naco sa trapit
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Rad by som povedal, ze si najdes novu a ovela lepsiu kamaratku :smt056 aj ked po tolkych rokoch :smt104 :cry: kazdopadne drzim palceky :smt056
5-ula
Light Star
Light Star

dakujem vam za skvlele povzbudive nazory..je fajn prist sem a precitat si nieco povzbudive... dakujem vam..kaslem na to..necham tomu cas..a lepsiu kamaratku?nie uz necjhcem taku uz nikomu nechem vraviet tajomstva uz s nikymsa nechcem siat tak ako s nou...uz nie.. :(
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

5-ula napísal:dakujem vam za skvlele povzbudive nazory..je fajn prist sem a precitat si nieco povzbudive... dakujem vam..kaslem na to..necham tomu cas..a lepsiu kamaratku?nie uz necjhcem taku uz nikomu nechem vraviet tajomstva uz s nikymsa nechcem siat tak ako s nou...uz nie.. :(
Tak tie veci ohladne tajomstiev doverne poznam :( a viem ze nieco take dost boli, ale ak by sme sa s toho niako nedostali tak by sme ostali dole smutnucky a polamany ako tento smajlicek -> :cry: Hlavu hore, na svete je vela zlatuckych ludi :smt056
Napísať odpoveď