David Beckham
David Beckham
Myslite ze Beckham zapadne prachom ked prestupi do Los Angeles Galaxy alebo sa este viac zviditelni?
-
cestovatel
Expert
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Kebyze mu este ide o futbal vratil by sa do Anglicka kde onho zaujem bol a tam by sa podla mna este urcite uplatnil. V tej lige sa preslavil a dokonale mu sedela, kvality podla mna este urcite ma a patril by medzi hviezdy ligy. To mozno bude herne patrit aj v Amerike, no suhlasim ze zapadne, tamojsia liga je proste nezaujimava.
Osobne mi je luto, ze sa v takom este dost mladom veku rozhodol v podstate skoncit karieru vo velkom futbale, este mal co ukazat.
Osobne mi je luto, ze sa v takom este dost mladom veku rozhodol v podstate skoncit karieru vo velkom futbale, este mal co ukazat.
-
audiotrack
VIP
najviac sa mi paci jako sa tu vsetci donho navazate ale viete o nom velke hovno...jako hraval v Anglicku patril k najlepsim hracom na svete...ziskal dva razy cenu pre druheho najlepsieho hraca sveta ( 1999, 2001) a raz ziskal aj druhe miesto o naj hraca v Europe (1999)....pomohol vyraznou mierou ManU k zisku Treble v sezone 1998/99....ziskal 6 krat titul v PremierShip v priebehu 8 sezon...2 krat vyhral Anglicky Pohar....viem ze jeho posobenie v Reale Madrid nebolo moc uspesnym usekom jeho kariery ale sakra len mi tu netrepte ze to bol podpriemerny hrac
a ty si co myslis ze si objavil svet alebo co si majster sveta ved to si viem aj ja najst v googleDrago napísal:najviac sa mi paci jako sa tu vsetci donho navazate ale viete o nom velke hovno...jako hraval v Anglicku patril k najlepsim hracom na svete...ziskal dva razy cenu pre druheho najlepsieho hraca sveta ( 1999, 2001) a raz ziskal aj druhe miesto o naj hraca v Europe (1999)....pomohol vyraznou mierou ManU k zisku Treble v sezone 1998/99....ziskal 6 krat titul v PremierShip v priebehu 8 sezon...2 krat vyhral Anglicky Pohar....viem ze jeho posobenie v Reale Madrid nebolo moc uspesnym usekom jeho kariery ale sakra len mi tu netrepte ze to bol podpriemerny hrac
-
ledenaster
Medium Professional
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
-
Vigor
King
Tak zdravim Tvojho brata, v anglicku by bol hviezda.M4jk1:-) napísal:pre mna to je najvecsia troska vo futbale co je navovany jak piati dokopy metrosexuali. Prerazil tym ze vedel kopat priame kopy ale do osobnych subojov ide ako moj osem rocny brat so zlomenou rukou ... moj nazor.
Preco ho tu tak vela ludi sudi podla jeho posobenia v Spanielsku, kde mu proste nesadol styl hry. Spravil chybu, ze tam siel. Ale to, ze je skvely futbalista uz ukazal a mohol to ukazovat nadalej, skoda toho prestupu do USA.
S tym, ze nechodi do osobnych subojov vobec nesuhlasim, za prve uz len to ze vyratsal v anglickej lige je zaruka ze tomu tak neni. Tam aj hrac, ktory nie je extra drtic ci ako to nazvat by bol v inej lige velmi tvrdy hrac. Beckham odohral v Reale dost zapasov aj na poste defenzivneho zaloznika, hlavne v zaciatkoch a tam sa ukazalo, ze dokaze hrat nekompromisne. Samozrejme, neobl ti ziadny Makelele ci Vieira ale svoj post si zastal.
Beckham nemal nikdy problem s fyzickou hrou a nohu neodtahoval, aspon podla mna. Ak mu niekedy daco chybalo, bola to individualna technika. Ale tvrdost, to nie.