David Beckham

O športe...
dudo20
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

David Beckham

Príspevok od používateľa dudo20 »

Myslite ze Beckham zapadne prachom ked prestupi do Los Angeles Galaxy alebo sa este viac zviditelni?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

za tie peniaze mu to moze byt jedno, uz nie je najmladsi, aj tak by koncil.
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

podla mna zapadne. ale suhlasim s nazorom ze za tie prachy mu to moze byt jedno skor si myslim ze jeho zena sa tam chcela natrepat do usa
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Podla mna tam nejde kvoli futbalu...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Kebyze mu este ide o futbal vratil by sa do Anglicka kde onho zaujem bol a tam by sa podla mna este urcite uplatnil. V tej lige sa preslavil a dokonale mu sedela, kvality podla mna este urcite ma a patril by medzi hviezdy ligy. To mozno bude herne patrit aj v Amerike, no suhlasim ze zapadne, tamojsia liga je proste nezaujimava.

Osobne mi je luto, ze sa v takom este dost mladom veku rozhodol v podstate skoncit karieru vo velkom futbale, este mal co ukazat.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja neisom rad ze prestupil....aj ked tam dostane plno penazi ale sak uz kolko ich ma...podla mna zapadne prachom
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Po futbalovej stránke určite zapadne.. ale bude mu to vynahradené svetom showbiznisu..
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja osobne si myslim ze sa chyti a zviditelni soccer v konkurencii basketbalovej NBA, bejzbalu, golfu ci NFL..drzim mu palce
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

pre mna to je najvecsia troska vo futbale co je navovany jak piati dokopy metrosexuali. Prerazil tym ze vedel kopat priame kopy ale do osobnych subojov ide ako moj osem rocny brat so zlomenou rukou ... moj nazor.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brm napísal:Po futbalovej stránke určite zapadne.. ale bude mu to vynahradené svetom showbiznisu..
ešte nezapadol? :shock:
jeho sláva trvala len chvíľku, inač je to pre mňa veľmi podpriemerný hráč :D
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ja co ja viem co si mam myslet asi tam ukonci karieru keby som bol an jeho mieste hram do 40r. a nie v amerike radsej by som isiel do anglicka alebo do nemecka urcite by sa uplatnil len v nemecku co ja viem iny styl futbalu a atd. ale keby som bol tky kvalitny ja tak ukoncim 25r.karieru asi
Drago
Guru
Guru

najviac sa mi paci jako sa tu vsetci donho navazate ale viete o nom velke hovno...jako hraval v Anglicku patril k najlepsim hracom na svete...ziskal dva razy cenu pre druheho najlepsieho hraca sveta ( 1999, 2001) a raz ziskal aj druhe miesto o naj hraca v Europe (1999)....pomohol vyraznou mierou ManU k zisku Treble v sezone 1998/99....ziskal 6 krat titul v PremierShip v priebehu 8 sezon...2 krat vyhral Anglicky Pohar....viem ze jeho posobenie v Reale Madrid nebolo moc uspesnym usekom jeho kariery ale sakra len mi tu netrepte ze to bol podpriemerny hrac
afa
Expert
Expert

Drago napísal:najviac sa mi paci jako sa tu vsetci donho navazate ale viete o nom velke hovno...jako hraval v Anglicku patril k najlepsim hracom na svete...ziskal dva razy cenu pre druheho najlepsieho hraca sveta ( 1999, 2001) a raz ziskal aj druhe miesto o naj hraca v Europe (1999)....pomohol vyraznou mierou ManU k zisku Treble v sezone 1998/99....ziskal 6 krat titul v PremierShip v priebehu 8 sezon...2 krat vyhral Anglicky Pohar....viem ze jeho posobenie v Reale Madrid nebolo moc uspesnym usekom jeho kariery ale sakra len mi tu netrepte ze to bol podpriemerny hrac
a ty si co myslis ze si objavil svet alebo co si majster sveta ved to si viem aj ja najst v google
Drago
Guru
Guru

afa napísal:a ty si co myslis ze si objavil svet alebo co si majster sveta ved to si viem aj ja najst v google
az na to ze ja som to nenasiel v Googli lama ale ja totiz dost sledujem jeho karieru a myslim si ze to urcite nie je podpriemerny hrac jako tu vravite
afa
Expert
Expert

Drago napísal:az na to ze ja som to nenasiel v Googli lama ale ja totiz dost sledujem jeho karieru a myslim si ze to urcite nie je podpriemerny hrac jako tu vravite
aha chapem mudrlant a lame hovor svojim kamosom odbornik
Drago
Guru
Guru

afa napísal:aha chapem mudrlant a lame hovor svojim kamosom odbornik
prosiim ta, za to ze ty sa vyznas do futbalu jako koza petrzlenu....choj radsej ...o Davidovi Beckhamovi nevies nic..NIC ! :roll:
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Este pred odchodom do duchodku si chce poradne zarobit.........ja bz som urobil to iste na jeho mieste...............inak dobrz futnalista :wink:
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

M4jk1:-) napísal:pre mna to je najvecsia troska vo futbale co je navovany jak piati dokopy metrosexuali. Prerazil tym ze vedel kopat priame kopy ale do osobnych subojov ide ako moj osem rocny brat so zlomenou rukou ... moj nazor.
hovoris mi z duse, dalsi maskot do poctu...
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Nech sa radsej vykasle na fotbal a ide robit manekyna. S victoriou su taky par ako u nas Chruno s Norikou.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

M4jk1:-) napísal:pre mna to je najvecsia troska vo futbale co je navovany jak piati dokopy metrosexuali. Prerazil tym ze vedel kopat priame kopy ale do osobnych subojov ide ako moj osem rocny brat so zlomenou rukou ... moj nazor.
Tak zdravim Tvojho brata, v anglicku by bol hviezda.

Preco ho tu tak vela ludi sudi podla jeho posobenia v Spanielsku, kde mu proste nesadol styl hry. Spravil chybu, ze tam siel. Ale to, ze je skvely futbalista uz ukazal a mohol to ukazovat nadalej, skoda toho prestupu do USA.

S tym, ze nechodi do osobnych subojov vobec nesuhlasim, za prve uz len to ze vyratsal v anglickej lige je zaruka ze tomu tak neni. Tam aj hrac, ktory nie je extra drtic ci ako to nazvat by bol v inej lige velmi tvrdy hrac. Beckham odohral v Reale dost zapasov aj na poste defenzivneho zaloznika, hlavne v zaciatkoch a tam sa ukazalo, ze dokaze hrat nekompromisne. Samozrejme, neobl ti ziadny Makelele ci Vieira ale svoj post si zastal.

Beckham nemal nikdy problem s fyzickou hrou a nohu neodtahoval, aspon podla mna. Ak mu niekedy daco chybalo, bola to individualna technika. Ale tvrdost, to nie.
Napísať odpoveď