Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

hojko napísal:Vtedy ho ludia vysmiali.
proste si osoby ani neprečítali čo napísal , jedine čo chceli vykonať ( vtrieť sa zas a znova do priazne väčšine alebo dôležitejším jednotlivcom ) ako to tu býva zvykom
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

hojko napísal:Minule som pozeral TV, neviem co to bolo a rozpraval tam policajt co a ako... a nasledne vytiahol takyto papier a ukazal, ze to dostali vsetci policajti na Slovensku. Hned som si spomenul na Lesa, ze to tu niekedy pisal. Vtedy ho ludia vysmiali.
V materialy, ktory tu uviedol Les niektore znaky zakazane nie su (rozoberal som uz vo svojom prvom prispevku tejto temy). Takyto material moze policii sluzit pri rozpoznavani pravicovych extremistov, no ako som uz spominal... ked policia zhromazdi rozne propagacne materialy, tieto su nasledne podrobovane expertizam znalcov, a to v ramci vysetrovania trestneho cinu podpory a propagacie hnuti smerujucich k potlaceniu prav a slobod obcanov (aj to az po formalnom obvineni pachatela). BTW. na smiech nebol ani tak ten material, ale pribeh, ktory k nemu Les pridal.

PS: Akokolvek, normalne mi tu Les obcas chyba... :weep:
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

bocian napísal:si obycajny internetovy hrdina
ked myslis 8)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tajikistan: Officials Say Swastika Part Of Their Aryan Heritage

http://www.rferl.org/featuresarticle/20 ... 67c8e.html

:)

Asi nova moda..
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ved aj obchod maju pani nacisti eighty eight maju tam kolky cierne a rozbija ich biela gula ale napr. 88 heil hitler a nic stym fizli nerobia
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

afa napísal:ved aj obchod maju pani nacisti eighty eight maju tam kolky cierne a rozbija ich biela gula ale napr. 88 heil hitler a nic stym fizli nerobia
nemyslim zesu to pani nacisti ale pani obchodnici. len zarabaju love. to ze co predavaju hmm, ja som si napriklad v Rime kupil plagat Mussoliniho od pakistanca. tam sa to veselo predava.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Pred par rokmi u nas tak na jedneho dosli, spravili mu potom raziu v byte... a nasli kopu nackovskych veci.

Aj ked si myslim, ze ho niekto "natrel" :)

Ale bolo to vidno na nom, proste nebol to klasicky "skin", ci mal znaky, to si uz presne nepamatam... :?

Ale mne sa zda ze nieco na sebe urcite mal take, lebo si to pamatam, ze velmi sa s tym neskryval, potreboval to proste dat aj najavo... :arrow:
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Moze mi niekto povedat, co znamenaju dve prekrizene kladiva? (pravy horny roh)
A preco je tam skinheads+white power, ked skinheads v skutocnosti nie su to iste ako neonacisti a nie su ani rasisti? (SHARP - skinheads against rasast predictions)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

nico :) .. Hammerskins
afa napísal:ved aj obchod maju pani nacisti eighty eight maju tam kolky cierne a rozbija ich biela gula ale napr. 88 heil hitler a nic stym fizli nerobia
podaj zalobu ze cierne kolky rozbija biela gula
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

zelovoc napísal:nemyslim zesu to pani nacisti ale pani obchodnici. len zarabaju love. to ze co predavaju hmm, ja som si napriklad v Rime kupil plagat Mussoliniho od pakistanca. tam sa to veselo predava.
:shock: tak to som nezazil namieste by som ho popravil ale nee ale to som ozaj nezazi na slovensku sa robi co chces v inych krajinach to tvrdo trestaju a ze zomrel ten tupy ale mozme aj my tak skoncit
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

rychlo sa idem inspirovat lesom a namlatit bratrancovi, hrava totiz hokej a na drese ma 18... asi dostanem cez hubu, predsa len hokejista... :lol:

ale nemam rad nackov, nikdy nic dobre nikomu nespravili a co ma ma sere viac je strasne hardcore "nazi" mladez co sa bezcielne potuluje ulicami a vyhladava konflikty... najboreckejsie na nich je ze sa najprv opiju, potom zmlatia piati jedneho cloveka a HH rulezz :evil: Viem, toto ma s fasizmom pramalo spolocne, ale preco potom hajluju? hlavne ze vyholene hlavy a maskace... fakt ich nemam rad... :smt079
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Obrázok
no toto.. :> dalsi do serie.. ;>
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Aryan Angel napísal: no toto.. :> dalsi do serie.. ;>
heh to je nigga nazipunk ? :lol: jeden ma hakenkreuz na triku druhy chaos uk :) zaroven gbh na nohaviciach :) pekny mixik hladaj dalsie :lol:
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Necital som vsetky prispevky, ale vacsinu som presiel.

Dospel som k tymto zaverom:
1) absolutne nesuhlasim s nazormi Nymphested-a (samozrejme je to tvoj nazor a ja ti ho neberem, takze bez urazky)
2) Les stojim za tebou a tiez sa mi pacili nazori Avalong-a
3) viaceri mali skvele nazory

My ani len nemame tusenia o tom, co si ludia inych ras a naboz. vyznani museli prezit pocas 2. svetovej vojne, pretoze sme tam neboli aviem, ze by sme ani nechceli. Je pravda, ze niektore z tychto zakazanych znakov pochadzaju uz z davnejsej minulosti a vravite si: "Preco by mali byt zakazane?" Ale ved si uvedomte s cim sa tie znaky spajaju - s Hitlerom, fasizmom, rasizmom. Hitler ich len prebral a myslel si z eovladne cely svet. A vy si este trufate povedat, ze by mali byt povolene. To by znamenalo, ze spojenecke vojska nad fasizmom nezvitazili, pretoze este stale sa objavuje. Ved to je blbost, nemyslite. Hrate sa tu na neviem koho (tym vas samozrejme nechcem urazit), ale skuste niekedy navsivit napr. Oswiencim (a myslim si, ze zmenite nazor, ci by tieto znaky spajajuce sa s velkym utlakom a terorom mali byt povolene), alebo sa aspon zamyslite nad tym co sa pocas 2. svetovej vojny dialo. Preboha ved vy neviete, co vlastne robite.

..::PEaCE::..
erino
Expert
Expert

Príspevok od používateľa erino »

Hm zvlasten neviem preco je cislo 88 zakazane mam ho aj na drese aj na motorke a ete my nikto nic nato nepovedal ani flojdi taktze nevem rpeco by malo byt a nesom skin...
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

ale ved samotne cislo 88 nie je zakazane
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

// Pardon zle som to precital ... ospravedlnujem sa....
Ale teraz z tebou suhlasim ... ja som poliak a bol som asi 5x v Oswiencimie ... a je to katastrofa ... skoda ze sa tam nepreslavila nejaka slupina Sniperov ktory by ho sundali este predtym jak zacal robit takyto bordel ...
Preto nechapem Nackov a Fasistov ... co oni na tom vidia ... keby zili v tom obdobi tak skoncia rovnako ... Pojdu makat do nejakeho Pracovneho tabora na urale ... a ty ktory by mali aj pra pra pra dedka Zida tak toho by tiez stiahli do oswiencima ...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Shark NX napísal:Danny Vin takto ti poviem .... neviem ci si nacista alebo len tvrdy narodniar ani jedno ti neberem ... ja som z nikim este nemal konflikt ani nic proti nim nemam ... nech si ziju
Ale podla mna nic ti neda Zdvihnuta pravica lebo Hitler keby zil tak by nas poslal na ural robit ... a pri nom by ti podla mna zdvihnuta pravica nepomohla ...
akoze som mal pocit ze ma je niekedy tazko pochopit ale tak toto je uz ina trieda :shock:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jak to myslis :lol:
Alebo dobre ser na to ... nic som nenapisal ... :oops: Zle som si to precital ... a pochopil som to uplne inac ... este raz sa hlboko ospravedlnujem
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

ja len dodam ze imho 88 je kktina ako zakazany symbol...
Napísať odpoveď