Názory na MP3 - prehrávače

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Ktorú značku mp3 prehrávača preferuješ?

Apacer
2
3%
Creative
22
37%
Canyon
0
Žiadne hlasovania
Sony
3
5%
Acer
0
Žiadne hlasovania
Teac
4
7%
Philips
1
2%
Emgeton
5
8%
Iriver
12
20%
iPod
10
17%

Celkom hlasov: 59

viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

Názory na MP3 - prehrávače

Príspevok od používateľa viwu »

Mohli by sme sa podeliť o skúsensoti a názory, čo sa týka mp3-prehrávačov, kvality, značiek.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

fuuha... ja by som ich dal hned niekolko... ale tak hlas dam CREATIVE.. taktiez IRIVER je dobra znacka a aj APACER
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam Creative a som plne spokojny. iRiver som neskusal, vraj je to dobra znacka a jednoznacne nechcem nic ako iPod, Emgeton, Lenco a im podobne :)
btw. 1GB je malo :(
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

planujem do leta ipod nano 8gb a k tomu armband na nosenie pri behani:)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

mam doma TEAC a som s nim nadmieru spokojny
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

enter00 napísal:planujem do leta ipod nano 8gb a k tomu armband na nosenie pri behani:)
skus si pozriet taketo nieco http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7102 je to MP3 prehrávač Creative ZEN V Plus 8 GB, čierno-modrá moj nazor je ze to bude urcite lepsie ako IPOD (nepacia sa mi uz ich ma skoro kazdy)
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

Ja davam svoj hlas iRiveru, mam doma T10 1GB no a nejdem si vynachvalit, 50hod vydrz baterky to nema vazne kazdy :)
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

Apacer

Ja mam apacer...a mne uplne vyhovuje...mam ten co sa podoba na ipod..prehrava mi aj videa..obrazky a aj texty si na tom mozem citat...cize je to taky akoby multifunkcny prehravac...neboli s nim doteraz problemy (zaklopem-nech ani nikdy nie su)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ja preferujem Apple ... mal som iPod mini 4GB a teraz mam iPod Video 30 GB a som s nim uplne spokojny... skvele sa natom pozera video :P ... a k iPodom mas vela prislusenstva ... ja som si teraz napr. kupil CAMERA CONECTOR a tak si hocikedy na dovolenke pripojim digital k iPod-u a vsetky fotky sa mi nakopiruju do iPod ... cize sa da povedat ze teoreticky mam za 1200 SK 30GB kartu :) ... a taktiez je podla mna dobra vec vysielac FM signalu cize hudbu z iPod-a mozem pocuvat napr. na autoradiu .... inak mam docela rad aj CREATIVE
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mam iPod nano 2GB :(
Ale odkedy osm pocul iRiver T10, tak ho asi v najblizsej dobe kupim...genialny zvuk a ta vydrz...
Osobne schvalujem aj CREATIVE a TEAC :idea:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Jeremi napísal:skus si pozriet taketo nieco http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7102 je to MP3 prehrávač Creative ZEN V Plus 8 GB, čierno-modrá moj nazor je ze to bude urcite lepsie ako IPOD (nepacia sa mi uz ich ma skoro kazdy)
chcem nieco tenke(som pomerne vysadeny na tenke, ultra veci), to ze ho ma kazdy mi nevadi, hrat bude mne, nie niekomu inemu.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dal som hlas creative...
Ale mam doma CANYON Sport Edition...je to PANI mp3jka! Ta moja toho zazila uz hodne a stale hra ako ked bola nova... 3 DNI bola v SNEHU pri odmeku 30cm od hlavnej cesty po ktorej prejde 10 aut za minutu...V piatok som ju tam stratil a nedelu vecer nasiel..proste tato mp3 ma pre mna nezvycajnu hodnotu! :lol:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

haha kazdy je spokojny stym co ma doma...najlepse su emgetony..super zvuk aj prevedenie
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ja mam Cretive Zen nano plus a som spokojny. dal som hlas Cretivu, samozrejme. ale dobre su aj Emgetony a aj iRiver je dobry.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Keď poviem: ŽIADNU - nechápte to ako spam. Jednoducho nemám rád MP3 prehrávače.

A keby som musel vybrať (nie pre mňa), tak by som vybral Apacer (jednoducho celková kvalita pri tých minislúchadlách a nízkom bitrate podľa mňa nie je hodna tisícky korún navrch za lepšiu značku a trochu lepší zvuk).

Hoci nemám rád MP3 prehrávače, prešl mi rukami tucet a mal som možnosť vyskúšať ich ...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hm.. tak celkovo ak sa mam vyjadrit k MP3 prehravacom..

.. u nas v predajni uz s nimi koncime, naozaj nema zmysel to predavat, kedze drviva vacsina predanych prehravacov sa vrati na reklamaciu - ci uz kvoli sluchatkam (ktore odchadzaju asi najviac) alebo kvoli tomu ze sa proste jedneho dna nezapnu, a rozne ine kuriozity... A netyka sa to len tych lacnejsich neznackovych, ale tiez tych lepsich (apacer, creative).. tym ze je to mala presnosna elektronika ktora na prvy pohlad pre mnohych vyzera ako odolny kus umeliny, tak sa k tomu aj ludia spravaju.

Celkovo nie som zastanca prehravacov, mam mp3 aj v telefone ale naozaj som este nemal potrebu to vyuzit.. Po ulici by som sa so sluchadlami v usiach nepocuval, hudby mam doma az az.. jedine kde by som mp3 prehravac asi vyuzil, by bolo niekde daleko od domova na dlhsiu dobu kde by som k svojej hudbe nemal pristup - ale kedze to sa stava tak raz-dvakrat do roka, naozaj pre mna nema mp3 player zmysel kupovat. No a navyse som v tomto taky puntickar, ze ked uz si nieco kupujem, tak to musi byt kvalitka (ma prednost pred cenou) a dobre meno znacky. Takze ak by som uz ozaj "musel" vybrat, tak si asi vyberiem nejaky iRiver.

.. jo a este jedna vec - nepacia sa mi tie "multimedialne" mini prenosne prehravace s displejom - tie co su fakt mini, maju ten farebny displej aj tak pekne nanic a tie co ho maju schopny, uz su tehlicky (aj ked stale mensie ako discman a pod)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

fikus-kukis napísal:Keď poviem: ŽIADNU - nechápte to ako spam. Jednoducho nemám rád MP3 prehrávače.

A keby som musel vybrať (nie pre mňa), tak by som vybral Apacer (jednoducho celková kvalita pri tých minislúchadlách a nízkom bitrate podľa mňa nie je hodna tisícky korún navrch za lepšiu značku a trochu lepší zvuk).

Hoci nemám rád MP3 prehrávače, prešl mi rukami tucet a mal som možnosť vyskúšať ich ...
Dost posahany nazor. Ta tisicka navyse sa zaplati za pohodlnejsie ovladanie, dlhsiu vydrz, kvalitnejsie spracovanie, vahu (!!), atd... A jedna drobnost.. nie kazdy pouziva dodavane minisluchadla
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

t0m4s3 napísal:Dost posahany nazor. Ta tisicka navyse sa zaplati za pohodlnejsie ovladanie, dlhsiu vydrz, kvalitnejsie spracovanie, vahu (!!), atd... A jedna drobnost.. nie kazdy pouziva dodavane minisluchadla
Ano, presne...Ja napríklad som mal dodávané sluchatka na mojom Apaceri, ale to bol iriadne shity...pokazil sa drotik ci co..Kupil som si SENNHEISER - to je jedna z najkvalitnejších (ak nie najkvalitnejšia) zančiek audio techniky a som nad mieru spokojný...Kvalita zvuk uenspočíva len v kvalitnom prehrávači ale aj v kvalitných reproduktoroch=sluchatkach...:)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja som mal Emgeton Meizu X2 512MB a nemozem sa stazovat. Isiel paradne. Teraz mam SE K750i + HPM70 + MS Duo 512MB a este lepsie :D
qwerty-xyz

Re: Názory na MP3 - prehrávače

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

viwu napísal:Mohli by sme sa podeliť o skúsensoti a názory, čo sa týka mp3-prehrávačov, kvality, značiek.
Creative jednoznacne,napis cenu a co chces a ja ti tu aj napisem model neaky. :wink:
Napísať odpoveď