Názory na MP3 - prehrávače
Názory na MP3 - prehrávače
Mohli by sme sa podeliť o skúsensoti a názory, čo sa týka mp3-prehrávačov, kvality, značiek.
skus si pozriet taketo nieco http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7102 je to MP3 prehrávač Creative ZEN V Plus 8 GB, čierno-modrá moj nazor je ze to bude urcite lepsie ako IPOD (nepacia sa mi uz ich ma skoro kazdy)enter00 napísal:planujem do leta ipod nano 8gb a k tomu armband na nosenie pri behani:)
Apacer
Ja mam apacer...a mne uplne vyhovuje...mam ten co sa podoba na ipod..prehrava mi aj videa..obrazky a aj texty si na tom mozem citat...cize je to taky akoby multifunkcny prehravac...neboli s nim doteraz problemy (zaklopem-nech ani nikdy nie su)
-
mikkimikki
Medium Professional
ja preferujem Apple ... mal som iPod mini 4GB a teraz mam iPod Video 30 GB a som s nim uplne spokojny... skvele sa natom pozera video
... a k iPodom mas vela prislusenstva ... ja som si teraz napr. kupil CAMERA CONECTOR a tak si hocikedy na dovolenke pripojim digital k iPod-u a vsetky fotky sa mi nakopiruju do iPod ... cize sa da povedat ze teoreticky mam za 1200 SK 30GB kartu
... a taktiez je podla mna dobra vec vysielac FM signalu cize hudbu z iPod-a mozem pocuvat napr. na autoradiu .... inak mam docela rad aj CREATIVE
chcem nieco tenke(som pomerne vysadeny na tenke, ultra veci), to ze ho ma kazdy mi nevadi, hrat bude mne, nie niekomu inemu.Jeremi napísal:skus si pozriet taketo nieco http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7102 je to MP3 prehrávač Creative ZEN V Plus 8 GB, čierno-modrá moj nazor je ze to bude urcite lepsie ako IPOD (nepacia sa mi uz ich ma skoro kazdy)
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dal som hlas creative...
Ale mam doma CANYON Sport Edition...je to PANI mp3jka! Ta moja toho zazila uz hodne a stale hra ako ked bola nova... 3 DNI bola v SNEHU pri odmeku 30cm od hlavnej cesty po ktorej prejde 10 aut za minutu...V piatok som ju tam stratil a nedelu vecer nasiel..proste tato mp3 ma pre mna nezvycajnu hodnotu!
Ale mam doma CANYON Sport Edition...je to PANI mp3jka! Ta moja toho zazila uz hodne a stale hra ako ked bola nova... 3 DNI bola v SNEHU pri odmeku 30cm od hlavnej cesty po ktorej prejde 10 aut za minutu...V piatok som ju tam stratil a nedelu vecer nasiel..proste tato mp3 ma pre mna nezvycajnu hodnotu!
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Keď poviem: ŽIADNU - nechápte to ako spam. Jednoducho nemám rád MP3 prehrávače.
A keby som musel vybrať (nie pre mňa), tak by som vybral Apacer (jednoducho celková kvalita pri tých minislúchadlách a nízkom bitrate podľa mňa nie je hodna tisícky korún navrch za lepšiu značku a trochu lepší zvuk).
Hoci nemám rád MP3 prehrávače, prešl mi rukami tucet a mal som možnosť vyskúšať ich ...
A keby som musel vybrať (nie pre mňa), tak by som vybral Apacer (jednoducho celková kvalita pri tých minislúchadlách a nízkom bitrate podľa mňa nie je hodna tisícky korún navrch za lepšiu značku a trochu lepší zvuk).
Hoci nemám rád MP3 prehrávače, prešl mi rukami tucet a mal som možnosť vyskúšať ich ...
hm.. tak celkovo ak sa mam vyjadrit k MP3 prehravacom..
.. u nas v predajni uz s nimi koncime, naozaj nema zmysel to predavat, kedze drviva vacsina predanych prehravacov sa vrati na reklamaciu - ci uz kvoli sluchatkam (ktore odchadzaju asi najviac) alebo kvoli tomu ze sa proste jedneho dna nezapnu, a rozne ine kuriozity... A netyka sa to len tych lacnejsich neznackovych, ale tiez tych lepsich (apacer, creative).. tym ze je to mala presnosna elektronika ktora na prvy pohlad pre mnohych vyzera ako odolny kus umeliny, tak sa k tomu aj ludia spravaju.
Celkovo nie som zastanca prehravacov, mam mp3 aj v telefone ale naozaj som este nemal potrebu to vyuzit.. Po ulici by som sa so sluchadlami v usiach nepocuval, hudby mam doma az az.. jedine kde by som mp3 prehravac asi vyuzil, by bolo niekde daleko od domova na dlhsiu dobu kde by som k svojej hudbe nemal pristup - ale kedze to sa stava tak raz-dvakrat do roka, naozaj pre mna nema mp3 player zmysel kupovat. No a navyse som v tomto taky puntickar, ze ked uz si nieco kupujem, tak to musi byt kvalitka (ma prednost pred cenou) a dobre meno znacky. Takze ak by som uz ozaj "musel" vybrat, tak si asi vyberiem nejaky iRiver.
.. jo a este jedna vec - nepacia sa mi tie "multimedialne" mini prenosne prehravace s displejom - tie co su fakt mini, maju ten farebny displej aj tak pekne nanic a tie co ho maju schopny, uz su tehlicky (aj ked stale mensie ako discman a pod)
.. u nas v predajni uz s nimi koncime, naozaj nema zmysel to predavat, kedze drviva vacsina predanych prehravacov sa vrati na reklamaciu - ci uz kvoli sluchatkam (ktore odchadzaju asi najviac) alebo kvoli tomu ze sa proste jedneho dna nezapnu, a rozne ine kuriozity... A netyka sa to len tych lacnejsich neznackovych, ale tiez tych lepsich (apacer, creative).. tym ze je to mala presnosna elektronika ktora na prvy pohlad pre mnohych vyzera ako odolny kus umeliny, tak sa k tomu aj ludia spravaju.
Celkovo nie som zastanca prehravacov, mam mp3 aj v telefone ale naozaj som este nemal potrebu to vyuzit.. Po ulici by som sa so sluchadlami v usiach nepocuval, hudby mam doma az az.. jedine kde by som mp3 prehravac asi vyuzil, by bolo niekde daleko od domova na dlhsiu dobu kde by som k svojej hudbe nemal pristup - ale kedze to sa stava tak raz-dvakrat do roka, naozaj pre mna nema mp3 player zmysel kupovat. No a navyse som v tomto taky puntickar, ze ked uz si nieco kupujem, tak to musi byt kvalitka (ma prednost pred cenou) a dobre meno znacky. Takze ak by som uz ozaj "musel" vybrat, tak si asi vyberiem nejaky iRiver.
.. jo a este jedna vec - nepacia sa mi tie "multimedialne" mini prenosne prehravace s displejom - tie co su fakt mini, maju ten farebny displej aj tak pekne nanic a tie co ho maju schopny, uz su tehlicky (aj ked stale mensie ako discman a pod)
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dost posahany nazor. Ta tisicka navyse sa zaplati za pohodlnejsie ovladanie, dlhsiu vydrz, kvalitnejsie spracovanie, vahu (!!), atd... A jedna drobnost.. nie kazdy pouziva dodavane minisluchadlafikus-kukis napísal:Keď poviem: ŽIADNU - nechápte to ako spam. Jednoducho nemám rád MP3 prehrávače.
Ano, presne...Ja napríklad som mal dodávané sluchatka na mojom Apaceri, ale to bol iriadne shity...pokazil sa drotik ci co..Kupil som si SENNHEISER - to je jedna z najkvalitnejších (ak nie najkvalitnejšia) zančiek audio techniky a som nad mieru spokojný...Kvalita zvuk uenspočíva len v kvalitnom prehrávači ale aj v kvalitných reproduktoroch=sluchatkach...t0m4s3 napísal:Dost posahany nazor. Ta tisicka navyse sa zaplati za pohodlnejsie ovladanie, dlhsiu vydrz, kvalitnejsie spracovanie, vahu (!!), atd... A jedna drobnost.. nie kazdy pouziva dodavane minisluchadla
-
qwerty-xyz
Re: Názory na MP3 - prehrávače
Creative jednoznacne,napis cenu a co chces a ja ti tu aj napisem model neaky.viwu napísal:Mohli by sme sa podeliť o skúsensoti a názory, čo sa týka mp3-prehrávačov, kvality, značiek.