...MOZE BYT MUZ A ZENA LEN PRIATELOM
...piste co si myslite..mozte dat aj vase skusenosti...
...MOj nazor:Iba vtedy ked sa muz pokusal o vztah a nepodarilo sa mu to....alebo ...ani neviem ....povedzte vy....
asi ta sklamem ale moze a nemusi sa muz o nieco pokusat. ja mam niekolko priateliek a nepokusal som sa ich dostat do postele. proste si s niekym rozumiem natolko ze to nemusim pokazitRemfield napísal:...Ludia, som sa tak zamyslel...tato tema je podla mna uz dost preberana ale aj tak chcem vediat vas nazor!!..
...MOZE BYT MUZ A ZENA LEN PRIATELOM....
...piste co si myslite..mozte dat aj vase skusenosti...
...MOj nazor:Iba vtedy ked sa muz pokusal o vztah a nepodarilo sa mu to....alebo ...ani neviem ....povedzte vy....
Presne si to vystihol v poho mozu byt IBA priatelmiVigor napísal:Ja som mal najlepsiu kamaratku a este stale mam. A po dost dlhej dobe som sa do nej zalubil aj ked moje prve myslienky boli, " Chlape, ved sa pozri o koho sa jedna, ved ju predsa nemozes lubit" tak casom som sa tomu ubranit nedokazal. Cize mam asi takuto skusenost, ale mam aj inu. Dalsia kamaratka, skvela baba s medzi nami skvely vztah. Nikdy som sa do nej nezalubilm a ked si nasla chalana tak som bol velmi stastny aj s nou a som doteraz, lebo im to stale trva, ona je spokojna a ja som rad, ze je stastna.
Cize moj zaver je asi taky, ze muz a zena mozu byt v pohode len priatelmi a nic viac. Ale zase, to ze je to mozne neznamena, zeby sa to stavalo nejako casto. Teda klasicke priatelstvo s opacnym pohlavim podla mna moze byt kludne, zajdeme si von s partiou, na chatu a tak. Ale take to priatelstvo, kde si hovorite vsetko, doverujete si, proste ste asi najlepsi priatelia...to je medzi muzom a zenou podla mna dost zriedkave. Ale stava sa...
Kamarátstvo áno, ale priateľstvo nie, to by si mal uvedomiť každý, akonáhle to prerastie do bližšieho vzťahu, keď sú si tí dvaja ľudia opačného pohlavia najbližší, začnú sa spoznávať aj z iných stránok, začnú si hovoriť také veci, ktoré nikomu inému nehovoria, začnú spolu tráviť viac času, začnú sa na seba pozerať inak.... minimálne u jedného to vždy prerastie do lásky, proste keď sú si takí blízki, vždy sa jeden zaľúbi..Lúšťa napísal:ale exituje... kamaratstvo aj priatelstvo
Nechapem, kamaratstvo ako kamarati? musis definovat blizsie... co rozumies pod tym "kamaratstvom". Lebo ja som pisal, ze podla mna priatelstvo medzi M a Z neexistuje.Te-wei napísal:No ako pozerám na to slovičkarčenie, tak som chcel povedať kamaratstvo, ako kamaráti,