Je toto vôbec možné?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Remfield
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Je toto vôbec možné?

Príspevok od používateľa Remfield »

...Ludia, som sa tak zamyslel...tato tema je podla mna uz dost preberana ale aj tak chcem vediat vas nazor!!..
...MOZE BYT MUZ A ZENA LEN PRIATELOM :?: ....

...piste co si myslite..mozte dat aj vase skusenosti...

...MOj nazor:Iba vtedy ked sa muz pokusal o vztah a nepodarilo sa mu to....alebo ...ani neviem ....povedzte vy.... :arrow:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja som mal najlepsiu kamaratku a este stale mam. A po dost dlhej dobe som sa do nej zalubil aj ked moje prve myslienky boli, " Chlape, ved sa pozri o koho sa jedna, ved ju predsa nemozes lubit" tak casom som sa tomu ubranit nedokazal. Cize mam asi takuto skusenost, ale mam aj inu. Dalsia kamaratka, skvela baba s medzi nami skvely vztah. Nikdy som sa do nej nezalubilm a ked si nasla chalana tak som bol velmi stastny aj s nou a som doteraz, lebo im to stale trva, ona je spokojna a ja som rad, ze je stastna.

Cize moj zaver je asi taky, ze muz a zena mozu byt v pohode len priatelmi a nic viac. Ale zase, to ze je to mozne neznamena, zeby sa to stavalo nejako casto. Teda klasicke priatelstvo s opacnym pohlavim podla mna moze byt kludne, zajdeme si von s partiou, na chatu a tak. Ale take to priatelstvo, kde si hovorite vsetko, doverujete si, proste ste asi najlepsi priatelia...to je medzi muzom a zenou podla mna dost zriedkave. Ale stava sa...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Re: Je toto vôbec možné?

Príspevok od používateľa last_knight »

Remfield napísal:...Ludia, som sa tak zamyslel...tato tema je podla mna uz dost preberana ale aj tak chcem vediat vas nazor!!..
...MOZE BYT MUZ A ZENA LEN PRIATELOM :?: ....

...piste co si myslite..mozte dat aj vase skusenosti...

...MOj nazor:Iba vtedy ked sa muz pokusal o vztah a nepodarilo sa mu to....alebo ...ani neviem ....povedzte vy.... :arrow:
asi ta sklamem ale moze a nemusi sa muz o nieco pokusat. ja mam niekolko priateliek a nepokusal som sa ich dostat do postele. proste si s niekym rozumiem natolko ze to nemusim pokazit
Remfield
Light Expert
Light Expert

ved hej aj ja mam kamosky ale podla mna, ludia ktory meju jedny z prvych vztahov asi najprv nemyslia na priatelstvo ked zistia ze ten druhy vyznava rovnake nazory ako on a tak....ale sak vselico sa stava..ja som este mlady skokan cize som len chcel vedet co si vy myslie...ved chapete viac hlav viac rozumu...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tu si chytil podla mna zaujimavu myslienku. Ked su ludia este mladi a s niekym opacneho pohlavia si rozumeju, vacsinou prve co ich napada ake by bolo super s niekym chodit, dakoho mat a podobne. A casom, po nejakych tych neuspechoch, ktore zazil hadam kazdy z nas si zacnu viac vazit cenu priatelstva a to, ako ho moze napriklad aj chvilkove pobluznenie pokazit. Teda aspon u mna to bolo tak, hadam nerobim chybu ak trochu zovseobecnujem :) .
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Odpoved na tvoju otazku: ANO :!:
Mam jednu velmi dobru priatelku uz peknych par /10/ rokov a mame velmi silny kamaratsky vztah, ajked sa vidime asi tak raz za tri mesiace, ale stale si rozumieme a mame si toho hodne co povedat. Nikdy som nepocitoval snahu vybudovat si s nou partnerstvo, alebo ju dostat do postele, ajked sanci bolo uz dost. Aj sme sa o otm uz rozpravali, ale ma na to taky isty nazor. Mame prilis dlhy a pekny kamaratsky vztah nato, aby sme ho ohrozovali.
Sme jeden druhemu butlavou vrbou a vieme si navzajom pomoct. Verim ze to tak ja ostane este min. dalsich 10 rokov :)
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

V mojom zivote sa do mna moja najlepsia kamaratka zalubila, no a poviem to tak znicila vpodstate cele priatelstvo :( co ma mrzi. No a k teme verim, ze ano, ale mne osobne je velmi luto, ze som doteraz taku osobku nenasiel, no ale som mladucky tak snad mam este casu dost...

snad najdes aj ty taku osobku a potom budes vediet ze odpoved je ANO
Remfield
Light Expert
Light Expert

diki za reakcie....ja som celkom rad ze mam kamosku proste sa mame radi ako priatelia...a ako cTn napisal bol by som velmo rad keby si chchela nieco zacat bo viete je faknove ked mate dakoho s kym as mozete nezavezne porozpravat bez toho aby to bral ako balenie a mozete s nim rozoberat aj to ze koho mas rad viac ako priatela..vlastne ste mi pomohli aby som si sam odpovedal na otazku..DIKI
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Vigor napísal:Ja som mal najlepsiu kamaratku a este stale mam. A po dost dlhej dobe som sa do nej zalubil aj ked moje prve myslienky boli, " Chlape, ved sa pozri o koho sa jedna, ved ju predsa nemozes lubit" tak casom som sa tomu ubranit nedokazal. Cize mam asi takuto skusenost, ale mam aj inu. Dalsia kamaratka, skvela baba s medzi nami skvely vztah. Nikdy som sa do nej nezalubilm a ked si nasla chalana tak som bol velmi stastny aj s nou a som doteraz, lebo im to stale trva, ona je spokojna a ja som rad, ze je stastna.

Cize moj zaver je asi taky, ze muz a zena mozu byt v pohode len priatelmi a nic viac. Ale zase, to ze je to mozne neznamena, zeby sa to stavalo nejako casto. Teda klasicke priatelstvo s opacnym pohlavim podla mna moze byt kludne, zajdeme si von s partiou, na chatu a tak. Ale take to priatelstvo, kde si hovorite vsetko, doverujete si, proste ste asi najlepsi priatelia...to je medzi muzom a zenou podla mna dost zriedkave. Ale stava sa...
Presne si to vystihol v poho mozu byt IBA priatelmi :wink:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Ja som sa zoznamil s jednou slecnou snazil som sa o vztah ale bohuzial nevyslo /z jej strany/. Ja som ju mal a este stale mam strasne rad zalezi mi na nej. Chcel som prestat na nu mysliet prestat ju mat rad ale nejde to nijak raz :)
Mam ale pocit ze nas to zblizilo teda ze jej verim viac ako hocikomu inemu Mozem jej povedat vsetko a ona tiez. Uz sme parkrat viedli aj rozhovor ktory sa nevedie len tak s niekym z "ulice".
Takze sa pytam sme priatelia ? Som nazoru, ze ano.
snipah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa snipah »

Ja mam fakt jednu priatelku, u mna tazko sa niekto stane priatelom, mam ich asi dvoch. A popri tom mam svoju lasku, aj to je moja priatelka, ale je urcite aj nieco viac. Myslim ze je to mozne. A mam tu priatelku velmi rad. :hug:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Neviem preco by to mal byt problem, s mojou najlepsou kamaratkou vyborne vychadzam.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ja mam jedneho naj.kamarata...riseime vsetko spolu..obidvaja mame vztah ale vsetko si hvorime...takze moja odpoved.ano da sato
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

da sa to dovtedy, kym jeden nechce viac. potom pokial si to nevyriesia sa to pokazi. teda idealny stav je, ked su obaja stastne zadani.
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

enter00 napísal:da sa to dovtedy, kym jeden nechce viac. potom pokial si to nevyriesia sa to pokazi. teda idealny stav je, ked su obaja stastne zadani.
S tymto uplne suhlasim :)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

mam kamosku z intraku, obaja mame vztah a sme s tym svojim/svojou stastni, takze nemalo by dojst k nicomu. a ja som nikdy nemal sestru a ona zase brata, takze sme naozaj ako surodenci. len taki odosobneni, preto sa skor povazujeme za naozaj dobrych kamosov. vravime si navzajom osobne veci o nasich polovickach a problemoch, ktore nas trapia a ja ju casto vytiahnem z depky, kedze som ten "podporujucejsi" (neviem lepsi vyraz, v anglictine je to supportive...myslim).
no a celkovo sme naozaj dobri kamosi. nikdy by som si s nou nic nezacal a ona tiez nie, takze si myslim, ze je mozne aby sme boli naozaj dobri priatelia a nezacali si spolu...v kazdom pripade vsak zastavam nazor, ze je to skor vzacne. posledne velke kamaratstvo totiz v mojom pripade skoncilo vztahom, ktory nam nakoniec pokazil to krehke priatelstvo, ktore sme medzi sebou mali...tot moja myslienka
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Napíšem, čo som napísal už do inej témy.
Lúšťa napísal:ale exituje... kamaratstvo aj priatelstvo
Kamarátstvo áno, ale priateľstvo nie, to by si mal uvedomiť každý, akonáhle to prerastie do bližšieho vzťahu, keď sú si tí dvaja ľudia opačného pohlavia najbližší, začnú sa spoznávať aj z iných stránok, začnú si hovoriť také veci, ktoré nikomu inému nehovoria, začnú spolu tráviť viac času, začnú sa na seba pozerať inak.... minimálne u jedného to vždy prerastie do lásky, proste keď sú si takí blízki, vždy sa jeden zaľúbi..
Te-wei napísal:No ako pozerám na to slovičkarčenie, tak som chcel povedať kamaratstvo, ako kamaráti,
Nechapem, kamaratstvo ako kamarati? musis definovat blizsie... co rozumies pod tym "kamaratstvom". Lebo ja som pisal, ze podla mna priatelstvo medzi M a Z neexistuje.

Takto to napisem, ak sa dvaja zacnu kamaratit, moze to prerast do priatelstva ale nemusi, moze to prerast do lasky ale nemusi, moze sa jeden buchnut ale nemusi, mozu sa buchnut obidvaja, ale nemusia, alebo sa nestane absolutne nic.

Ale ak sa dvaja zacnu priatelit, vzdy podla mna jeden pociti nieco viac. :wink:

ČIŽE NIČ TAKÉ AKO OBOJSTRANNÉ PRIATEĽSTVO MEDZI MUŽOM A ŽENOU NEEXISTUJE.

MôŽE EXISTOVAŤ LEN JEDNOSTRANNÉ PRIATEĽSTVO.
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Absolutne suhlasim s Etienom, keby som to vedel takto sformulovat, tak to napisem ja :D no a este by som dodal, ze ked muz niekam pozve zenu, alebo ked chalan zavola von dievca, je na 90% iste, ze od nej nieco chce... sudim aj podla seba... kamaratky vacsinou von nevolam, zavolaju ony mna :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

ETieNne nechcem Ti kazit Tvoju teoriu, ale ja som dokazom s jednou mojou kamaratkou, ze priatelstvo medzi muzom a zenou existuje. Hovorime si vsetko, sme si blizki do takej miery, ze je pravda, dalo by sa cakat ze to prerastie dakam no nestalo sa to. Ona ma priatela, ja som velmi stastny, ze ho ma a nikdy ma nenapadlo nieco ako zbalit ju, ci chciet od nej daco viac.

Inak s Tebou suhlasim, no len to slovicko VZDY by som tam nedal, lebo su aj vynimky. Je ich velmi malo ale su.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Dobre beriem, ale vynimky potvrdzuju pravidlo, cize to len dokazuje "moju" teoriu. Teda ze plati a teda ze plati ze Priatelstvo medzi muzom a zenou vo vseobecnosti neexistuje :wink:
Napísať odpoveď