Futbalove znacky

O športe...

Ktora je lepsia???

Nike
23
47%
Adidas
14
29%
Puma
3
6%
Umbro
8
16%
ine....
1
2%

Celkom hlasov: 49

Riecko2
Medium Expert
Medium Expert

Futbalove znacky

Príspevok od používateľa Riecko2 »

Ktora je podla vas pouzivanejsia,oblubenejsi a lepsia znacka???
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

podla mna je velmi dobra aj diadora
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hm. co sa tyka kopaciek, to mozem hodnotit, mal som rozne modely od nike, pumy, reebok... podla mna je to jedno, hlavne je si tu topanku zo zaciatku dobre "zabehat" a je to.
oblecenie? sportove znacky uznavam ine, co sa tyka tenisiek a topanok na behanie, u mna vedie Asics
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ja nosim vselico ale najvaic mam umbro nemozem sa stazovat ale asi najlepsie su nike adidas
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Neda sa povedat ktora znacka je (naj)lepsia. Kazda je niecim specificka. Ale podla mna takto vyzera rebricek najfrekventovanejsich kopaciek: 1Nike, 2 Adidas, 3, Puma.
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

podla mna je to jedno pretoze kopacky nerobia futbalistu. teraz pouzivam adidas, predtym som mal pumy a vydrzali mi celu sezonu neposkodene nemozem sa stazovat ani na jednu z tychto znaciek
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

najde as u mna zo vsrtkych znaciek menovanych nieco ale najviac ADIDAS
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

enter00 napísal:hm. co sa tyka kopaciek, to mozem hodnotit, mal som rozne modely od nike, pumy, reebok... podla mna je to jedno, hlavne je si tu topanku zo zaciatku dobre "zabehat" a je to.
oblecenie? sportove znacky uznavam ine, co sa tyka tenisiek a topanok na behanie, u mna vedie Asics
jedno to podla mna nie je, pumy sa rozpadavali jedna radost narozdiel od nike napr. ;)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

podla ma je to nike ale aj adidas su dobre
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kobalt napísal:jedno to podla mna nie je, pumy sa rozpadavali jedna radost narozdiel od nike napr. ;)
no, viac ako sezonu seriozneho hrania nevydrzia ziadne, takze to mas jedno:)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

To je ako porovnavat ci je lepsia cierna alebo hneda macka... :roll:
Porovnavat mozes cinske "kopajdy" a nie spickove znacky. U vsetkych znaciek mozu vyst na trh posrane modely co nic nevydrzia no vacsinou nie. Ide o to co si zvyknes alebo s cim mas skusenosti :)

Ja som minule videl dokument o tom ako sa vyrabaju japonske tenisky ASICS a mal som dost... ak si budem kupovat niekedy topanky na behanie alebo take nieco jedine asics... tie technologie...skoro som grcal z toho :P
Riecko2
Medium Expert
Medium Expert

podla mna najlepsie nike vravim z vlasnej skusenosti a nie len kopacky ale aj oblecenie
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

Riecko2 napísal:podla mna najlepsie nike vravim z vlasnej skusenosti a nie len kopacky ale aj oblecenie
nike oblecenie je kvalitne ale strasne predrazene bol som pozret si nike a svinskym krokom som odtial odysiel ja by som radsej take ze kappa alebo area alebo loto lacnejsie a kvalitne
Riecko2
Medium Expert
Medium Expert

afa napísal:nike oblecenie je kvalitne ale strasne predrazene bol som pozret si nike a svinskym krokom som odtial odysiel ja by som radsej take ze kappa alebo area alebo loto lacnejsie a kvalitne
to je pravda ale musis vediet kde a kedy treba kupovat potom do vide dost do pohody a tak tetu som mal v anglicku a ona mi kupila stucky na futbal za 120SK a to boli nike konkretne tie cierne co ma celtic
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja mam na futbal vsetko PUMA momentalne . som s tou znackou spokojny nadmieru . Dobra je aj Adidas a Nike ale lepsia asi Adidas , Nike su viac imageove ale zase maju pevnu spicku a patu . Pumi su ako papuce pohodlne a Adidasi najviac vydrzia. Vyjadril som sa o kopackach a halovkach. Na behanie mislim ked niekto nahana kondicku tak su najlepsie ako bezecka obuv Mizuno urcite. a oblecenie as Nike , Umbro , Adidas
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

NIKE :!: :!: :!:
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

podla mna najlepsia znacka je nike pred tym ked osm mal kopacky umbro som ich zotrhal za pol roka a aj pumy este skor ale v tych umbro sa mi hralo celkom dobre a teraz mam 1 rok nike a drzia zatial vyborne aj sa v nich dobre hra kopacky treba hlavne presne na nohu a rozbehat ich dobre
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Najpoužívanejšia a najobľúbenejšia značka vo svete je určite Nike, a to hlavne kvôli masívnej reklame ako napr. Joga Bonito, velkym hviezdam v reklamách a logo Nike vidím na pomaly na každom druhom športovcovi.
M@X!MU$
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@X!MU$ »

no u mna je to jednoznacte Adidas.....Nike sa mi zda ako tu už niekto napisal popularne hlavne kvoli mohutnej reklamnej kampani...Osobne som hraval jeden cas v Total 90 a že by som bol s nimi spokojny nemožem tvrdit..Najspokojnesi som bol doposial s Copa Mundial od Adidasu už som ich vystriedal viac parov a som nadmieru spokojny...Aj ked vyzeraju ako vyzeraju stara klasika ziadne umelinove cacky...
Riecko2
Medium Expert
Medium Expert

podla mna keby ide o reklamy by vyhrala adidas ved aj majstrovstva sponzoruje adidas ale ja mam radsej nike a aj budem
Napísať odpoveď