ako dat darček?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Even
Medium Expert
Medium Expert

ako dat darček?

Príspevok od používateľa Even »

ako davate darček svojej babe? čo poviete? niečo ako ked už je ten valentin tak tu maš darček alebo ako?
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ide o to aky darcek.. nejaky kvet sa vela sposobmi dat neda ale zase mensie veci prinasaju mnozstvo napadov :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

hm ja som vianocny dal tak, ze som sa vkradol do ich vchodu a zavesil im ho (zabaleny) nad dvere... potom som fical prec a napisal jej sms ze kuk pred dvere... :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

To by bola sranda kebyze spravi kuk a obratom Ti pise smsku, ze ci tam mala daco najst :P .

No je pravda, ze cim mensie tym viacej napadov to poslytuje. Kamarat teraz napr. dostal darcek tak, to poznate, ze velmi velka krabica a v nej su mensie a mensie a mensie, potom vsakovake ine obaly a podobne a tam na konci uplne maly darcek. Trosku otrepane ale tiez moze posluzit :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

na :lol:

No čo asi tak môžeš povedať.
Mojko dnes som šiel po meste a keď som si uvidel tú ružu videl som v nej oheň tvojich očí a pusinky krajšie ako táto ružička.
Čo ja viem? Chce to fantáziu :wink:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

ze "na" :smt043 :smt043 .. :D

dobre zabil ;D .. aj ked je to kratke, vystizne, presne :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Sak zapoj svoj zmysel pre romantiku chlapee :wink:
Zober ju dakam do dobrej restiky a pri dezerte jej jemne bez slov posun darcek po stole, mozes pridat aj frazicku typu: Pre teba, alebo daco ine kratke - netreba vela slov, ten okamih je sam o sebe silny
OMG ako vystrihnute z americkeho dojaku :lol:
Aaalebo ju normaalne zober na prechadzku /najlepsie vecer/ a ZRAZU sa zastav, pozri sa jej do oci a povedz pre teba a pobozkaj ju..potom mozes dat darcek :D

Ale fakt zalezi na povahe darceka :idea:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

pokial ide o valentina tak nacastejsie je u mna Kytica ruzi (cca 15 a viac) a nechat to doniest kurierom ... v ruziach karticka ....blahozelanie a miesto stretnutia ... neskor ideme na veceru alebo tak nejak aspon posledne 3 roky som to tak robil ... tohoto valentina budem asi sam ..a mozno nie?? :) mozno sa na mna usmeje stastie
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:pokial ide o valentina tak nacastejsie je u mna Kytica ruzi (cca 15 a viac) a nechat to doniest kurierom ... v ruziach karticka ....blahozelanie a miesto stretnutia ... neskor ideme na veceru alebo tak nejak aspon posledne 3 roky som to tak robil ... tohoto valentina budem asi sam ..a mozno nie?? :) mozno sa na mna usmeje stastie
Raz sa mi stalo ze som poslal 29 ruzi rodu Chrysler Imperial svojej drahej leenze kurierovi z nich vypadla karticka a tak osm dosiel vecer na miesto stretavky a stal tam hodinu jak pako a az potom jej zavolal :D...Ale nakoniec to vypalilo dobre :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No ja to v Orchidei nechavam Viazat ... cize vypadnut by nemala ;) ak sa nemylim tak tie ruze stoja okolo 130Sk kus nie?? :aasmile25: :aasmile1:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:No ja to v Orchidei nechavam Viazat ... cize vypadnut by nemala ;) ak sa nemylim tak tie ruze stoja okolo 130Sk kus nie?? :aasmile25: :aasmile1:
Mna vysli hentie chryslery 45 za kus :P berem z velkoskladu cez znamost :aasmile3:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja mam v Orchidei jednu znamu ta mi vzdy na valentina pripravi uplne krasne okolo 60Sk kus ale nikdy to nepocitam ... najviac dostala moja ex ex Silvia 55 Ruzi ... to bol vtedy max co som zaplatil za jednu kyticu ... okolo 3500Sk :oops: ale pre nu som spravil vsetko ... ako aj ona pre mna :)
Even
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Even »

mmm zaujimavé ale dost sa to strhlo na kvety najviac sa mi páčil nápad od whispera
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ja som jej na nase 1. vyrocie kupil plysaka v sediacej polohe a do paciek som mu dal ruzu. K tomu este zalubenu karticku. Vlozil som to doma do skrine tak, aby ked ju ona otvorila, tak by to mala hned pred tvarou. Najprv sme sa boli v meste najest a potom sme isli k nam. V obyvacke som mal sveter, co som napoky vytiahol z tej skrine. A ze ideme troska upratovat :wink: tak som ju poprosil, aby mi ho isla zaniest do tej skrine. Uz som si len sadol na gauc a cakal :oops: Jej reakcia bola nadherna.
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

ja mojej dal naprve vyrocie velky darek a nechal som ho pred dverami do bytu a hovorim ze neklopal nekto? a ona zee ide pozret otvorila a pozeraaa ze PRE TEBA tam bolo napisane ale hned pochopila a reakcia bola uzasna
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

mozno ani netreba slova..hmm??
Dingo1942
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

No tak ja som mojmu dievcatku dal darcek na narodeniny plysoveho macka .... spravil som to tak ze sme sli na prechadzku do lesa , tam som si ju oprel o strom a sme sa chvilku bozkavaly, a potom som jej povedal nech zavre oci , vytiahol som spod bomberi macka a jemne jej ho prilozil k tvari a povedal nech otvori ocka :)
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Libra_PC »

no, ja mam zase strach, ako ten sviatok zvladnem...
totiz to, ja mam hlas stylu rytmusa z kontrafaktu, prizvuk tiez nie bohvie aky na rozpravanie romantickych basni, a keby som povedal vetu, ako tu uz s tou ruzou padla, znelo by to tak smiesne, ze by pre moju lasku boli nakoniec jedinym darcekom ocurane gatky :D este v zivote som do oci babe nepovedal len 2 slova bez ostatnych zbytocnych, a to "lubim ta"..neviem, no bojim sa toho, vobec na to nemam hlas, u mna to znie dost nepravdivo, ked to poviem, aj preto taketo vyznania pisem cez sms..:(
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

skús dať darček so slovami: " ani tento malinký darček pre potešenie, nevyjadrí aká je moja láska nekonečná.... to ma len tak napadlo... :oops:
Napísať odpoveď