ako dat darček?
ako dat darček?
ako davate darček svojej babe? čo poviete? niečo ako ked už je ten valentin tak tu maš darček alebo ako?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
To by bola sranda kebyze spravi kuk a obratom Ti pise smsku, ze ci tam mala daco najst
.
No je pravda, ze cim mensie tym viacej napadov to poslytuje. Kamarat teraz napr. dostal darcek tak, to poznate, ze velmi velka krabica a v nej su mensie a mensie a mensie, potom vsakovake ine obaly a podobne a tam na konci uplne maly darcek. Trosku otrepane ale tiez moze posluzit
No je pravda, ze cim mensie tym viacej napadov to poslytuje. Kamarat teraz napr. dostal darcek tak, to poznate, ze velmi velka krabica a v nej su mensie a mensie a mensie, potom vsakovake ine obaly a podobne a tam na konci uplne maly darcek. Trosku otrepane ale tiez moze posluzit
-
jin
VIP
Sak zapoj svoj zmysel pre romantiku chlapee
Zober ju dakam do dobrej restiky a pri dezerte jej jemne bez slov posun darcek po stole, mozes pridat aj frazicku typu: Pre teba, alebo daco ine kratke - netreba vela slov, ten okamih je sam o sebe silny
OMG ako vystrihnute z americkeho dojaku
Aaalebo ju normaalne zober na prechadzku /najlepsie vecer/ a ZRAZU sa zastav, pozri sa jej do oci a povedz pre teba a pobozkaj ju..potom mozes dat darcek
Ale fakt zalezi na povahe darceka
Zober ju dakam do dobrej restiky a pri dezerte jej jemne bez slov posun darcek po stole, mozes pridat aj frazicku typu: Pre teba, alebo daco ine kratke - netreba vela slov, ten okamih je sam o sebe silny
OMG ako vystrihnute z americkeho dojaku
Aaalebo ju normaalne zober na prechadzku /najlepsie vecer/ a ZRAZU sa zastav, pozri sa jej do oci a povedz pre teba a pobozkaj ju..potom mozes dat darcek
Ale fakt zalezi na povahe darceka
-
Shark NX
Addict
pokial ide o valentina tak nacastejsie je u mna Kytica ruzi (cca 15 a viac) a nechat to doniest kurierom ... v ruziach karticka ....blahozelanie a miesto stretnutia ... neskor ideme na veceru alebo tak nejak aspon posledne 3 roky som to tak robil ... tohoto valentina budem asi sam ..a mozno nie??
mozno sa na mna usmeje stastie
-
jin
VIP
Raz sa mi stalo ze som poslal 29 ruzi rodu Chrysler Imperial svojej drahej leenze kurierovi z nich vypadla karticka a tak osm dosiel vecer na miesto stretavky a stal tam hodinu jak pako a az potom jej zavolalShark NX napísal:pokial ide o valentina tak nacastejsie je u mna Kytica ruzi (cca 15 a viac) a nechat to doniest kurierom ... v ruziach karticka ....blahozelanie a miesto stretnutia ... neskor ideme na veceru alebo tak nejak aspon posledne 3 roky som to tak robil ... tohoto valentina budem asi sam ..a mozno nie??mozno sa na mna usmeje stastie
-
Grosay
Star
Ja som jej na nase 1. vyrocie kupil plysaka v sediacej polohe a do paciek som mu dal ruzu. K tomu este zalubenu karticku. Vlozil som to doma do skrine tak, aby ked ju ona otvorila, tak by to mala hned pred tvarou. Najprv sme sa boli v meste najest a potom sme isli k nam. V obyvacke som mal sveter, co som napoky vytiahol z tej skrine. A ze ideme troska upratovat
tak som ju poprosil, aby mi ho isla zaniest do tej skrine. Uz som si len sadol na gauc a cakal
Jej reakcia bola nadherna.
No tak ja som mojmu dievcatku dal darcek na narodeniny plysoveho macka .... spravil som to tak ze sme sli na prechadzku do lesa , tam som si ju oprel o strom a sme sa chvilku bozkavaly, a potom som jej povedal nech zavre oci , vytiahol som spod bomberi macka a jemne jej ho prilozil k tvari a povedal nech otvori ocka 
no, ja mam zase strach, ako ten sviatok zvladnem...
totiz to, ja mam hlas stylu rytmusa z kontrafaktu, prizvuk tiez nie bohvie aky na rozpravanie romantickych basni, a keby som povedal vetu, ako tu uz s tou ruzou padla, znelo by to tak smiesne, ze by pre moju lasku boli nakoniec jedinym darcekom ocurane gatky
este v zivote som do oci babe nepovedal len 2 slova bez ostatnych zbytocnych, a to "lubim ta"..neviem, no bojim sa toho, vobec na to nemam hlas, u mna to znie dost nepravdivo, ked to poviem, aj preto taketo vyznania pisem cez sms..
totiz to, ja mam hlas stylu rytmusa z kontrafaktu, prizvuk tiez nie bohvie aky na rozpravanie romantickych basni, a keby som povedal vetu, ako tu uz s tou ruzou padla, znelo by to tak smiesne, ze by pre moju lasku boli nakoniec jedinym darcekom ocurane gatky