pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!

Informácie o software, ankety...
Smoake
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

marek63 napísal:HMM vidim že sa do toho asi moc nevyznaš.. jednoducho to treba cez BIOS reinstalovať daj to nejakemu kamaratovi čo sa trochu vyzna.. neboj sa nič nestratiš ked to iba reinstaluje.. :wink:
ty si myslis ze ja som do compov lama?tak to teda nie nahodou som sa sam naucil robit c compom a setkym okolo toho, a uz 2 roky robim PC tuning, ja som len chcel rady...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ako mozes mat service PACK 3 ked ece nebol vydany ?? :roll:
http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=115872
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Šu-Do napísal:ako mozes mat service PACK 3 ked ece nebol vydany ?? :roll:
http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=115872
on nema SP3 on si to mysli preto lebo ten win obsahuje nejake codeky a programy. vssak Smoake :wink:
Mejzik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mejzik »

aj mne to robilo a iba som preinstaloval windows :wink:
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Mejzik napísal:aj mne to robilo a iba som preinstaloval windows :wink:
chlapce toho Smoakeho :D poznam a sam som bol pri tom ako mu to spravilo. dal reinstall windows ale po parkrat mu to urobilo zase. Cize v skratke preinstaloval win a po 3-4 dnoch mohol zse lebo mu to urobilo to iste.

To Smoake: Inac teraz ma napadlo ze bolo by treba vyskusat iny windows nainstalovat nie ten tvoj SP3 :D alebo nieco s povodnym hdd!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Armageddon napísal:To Smoake: Inac teraz ma napadlo ze bolo by treba vyskusat iny windows nainstalovat nie ten tvoj SP3 :D alebo nieco s povodnym hdd!
jj hej... skus iny windows... :wink:
jhonny333
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jhonny333 »

Mne to robilo ked som dokoncil windows update a restartoval,
podla mna by si si mal povipinat vsetky update od microsoftu
a este mi to urobilo ak som si siel nainstalovat wmp 11
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak som sa pomylil nemam SP3 ale SP2
zdeno15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zdeno15 »

nechcu sa mi citat cele dve strany tohoto prispevku ale skus si zapnut pocitac hned stlacaj F8 a potom v takej tabulke zvol ze pustit pocitac s poslednou funkcnou konfiguraciou a malo by to ist. Vela stastia
makecommo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa makecommo »

tento problem robi ramka ak mas dve tak skus vybrat jednu alebo druhu a tak zistis ktora to je a system nabehne a ten hdd na 99,99% ja som to prekladal a ne raz a zaujimave ze nabehol len sa musi preinstalovat s dovodu inneho HW ktori je na doske lebo ten je uz nainstalovany posledne som daval zo semprona na pentium a tot naskocil jedna vec je kecat a druha vyskusat.
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

makecommo napísal:tento problem robi ramka ak mas dve tak skus vybrat jednu alebo druhu a tak zistis ktora to je a system nabehne a ten hdd na 99,99% ja som to prekladal a ne raz a zaujimave ze nabehol len sa musi preinstalovat s dovodu inneho HW ktori je na doske lebo ten je uz nainstalovany posledne som daval zo semprona na pentium a tot naskocil jedna vec je kecat a druha vyskusat.
mam dve ramky 512MB ale kazdopadne dakujem vyskusam ked sa mi to stane
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

presne toto iste sa stalo aj mne,po odinstalovani jednej zaplaty...stacilo ho preinstalovat a bolo :-)
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mailer napísal:presne toto iste sa stalo aj mne,po odinstalovani jednej zaplaty...stacilo ho preinstalovat a bolo :-)
noo ale ja ked ho preinstalujem tak o mesiac mozem znova pretoze sa mi to spravi zase myslim ten restart
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

PRESNE TOTO ISTE MI ROBILO MINULI TYZDEN SOOM CEZ BIOS NASTAVILK BOOTOVANIE Z CD ROM NAFORMATOVAL SOM PRISLUšNE DISKY DAL NOVY WIN A ROBILO TO STALE, NAKONIEC SOM ZISTIL ZE MAM NIEčO S DISKOM DAL SOM HO KAMARATOVI DO COMPU COMP NENABOOTOVAL SA CIZE OSTATL NA JEDNOM BODE DAL SOM NOVY DISK A UZ MI IDE!!! :cry: A FAKT DISK JE POšKODENY...
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Element napísal:PRESNE TOTO ISTE MI ROBILO MINULI TYZDEN SOOM CEZ BIOS NASTAVILK BOOTOVANIE Z CD ROM NAFORMATOVAL SOM PRISLUšNE DISKY DAL NOVY WIN A ROBILO TO STALE, NAKONIEC SOM ZISTIL ZE MAM NIEčO S DISKOM DAL SOM HO KAMARATOVI DO COMPU COMP NENABOOTOVAL SA CIZE OSTATL NA JEDNOM BODE DAL SOM NOVY DISK A UZ MI IDE!!! :cry: A FAKT DISK JE POšKODENY...
a cim som mohol asi tak ten disk poskodit??? ja ho nikam nenosim stale je na jednom mieste tak ako je mozne ze je pokazeny?!
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som mal tiez taky problem.. potom som zistil ze mma taku sjaranu aplikaciu hodenu v priecinku po spusteni :D
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

4 Smoake by si sa len cudoval ze cim, staci ked vypneš comp tak ze podrziš gombik a nie cez ponuku start hlavicka ktora cita disk necakane rychlo klesne skrabne nejjake boot sektor na disku a a on je dead... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Chybu HW vylucis jedine tak, ze tam hodis normalny win (SP2), SP3 je v podstate amatersky vytvor a preto to moze blbnut, a ak to bude robit aj potom tak je chyba v HW ako tu uz pisal niekto vyssie. Je zbytocne hladat tu chyby, ak win nejde spustit, treba reinstall :?
Mne sa to stalo vcera, ked som skusal odstranit jeden backdoor, bohuzial win sa z toho nespamatal, treba to mat na diskoch potriedene tak ako pisal dudinko, vtedy si nemusis robit starosti s tym ci o nieco prides.
Ja som mal sice na C nejake filmy a hudbu, ale fotky, dokumenty a nevidene filmy boli na D :D
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Element napísal:4 Smoake by si sa len cudoval ze cim, staci ked vypneš comp tak ze podrziš gombik a nie cez ponuku start hlavicka ktora cita disk necakane rychlo klesne skrabne nejjake boot sektor na disku a a on je dead... :roll:
nooo kedysi som to robil na starom compe ale teraz mam novy takze to nerobim, ale kazdopadne diki
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Element napísal:4 Smoake by si sa len cudoval ze cim, staci ked vypneš comp tak ze podrziš gombik a nie cez ponuku start hlavicka ktora cita disk necakane rychlo klesne skrabne nejjake boot sektor na disku a a on je dead... :roll:
ale to je asi taka pravdepodobnost, ako, ze do teba udrie blesk. :wink:
Napísať odpoveď