ty si myslis ze ja som do compov lama?tak to teda nie nahodou som sa sam naucil robit c compom a setkym okolo toho, a uz 2 roky robim PC tuning, ja som len chcel rady...marek63 napísal:HMM vidim že sa do toho asi moc nevyznaš.. jednoducho to treba cez BIOS reinstalovať daj to nejakemu kamaratovi čo sa trochu vyzna.. neboj sa nič nestratiš ked to iba reinstaluje..
pri starte Win Xp Pro sa mi restartuje pocitac. HELP!
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
ako mozes mat service PACK 3 ked ece nebol vydany ??
http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=115872
-
Armageddon
Light Star
on nema SP3 on si to mysli preto lebo ten win obsahuje nejake codeky a programy. vssak SmoakeŠu-Do napísal:ako mozes mat service PACK 3 ked ece nebol vydany ??![]()
-
Armageddon
Light Star
chlapce toho SmoakehoMejzik napísal:aj mne to robilo a iba som preinstaloval windows
To Smoake: Inac teraz ma napadlo ze bolo by treba vyskusat iny windows nainstalovat nie ten tvoj SP3
tento problem robi ramka ak mas dve tak skus vybrat jednu alebo druhu a tak zistis ktora to je a system nabehne a ten hdd na 99,99% ja som to prekladal a ne raz a zaujimave ze nabehol len sa musi preinstalovat s dovodu inneho HW ktori je na doske lebo ten je uz nainstalovany posledne som daval zo semprona na pentium a tot naskocil jedna vec je kecat a druha vyskusat.
-
Smoake
Star
mam dve ramky 512MB ale kazdopadne dakujem vyskusam ked sa mi to stanemakecommo napísal:tento problem robi ramka ak mas dve tak skus vybrat jednu alebo druhu a tak zistis ktora to je a system nabehne a ten hdd na 99,99% ja som to prekladal a ne raz a zaujimave ze nabehol len sa musi preinstalovat s dovodu inneho HW ktori je na doske lebo ten je uz nainstalovany posledne som daval zo semprona na pentium a tot naskocil jedna vec je kecat a druha vyskusat.
PRESNE TOTO ISTE MI ROBILO MINULI TYZDEN SOOM CEZ BIOS NASTAVILK BOOTOVANIE Z CD ROM NAFORMATOVAL SOM PRISLUšNE DISKY DAL NOVY WIN A ROBILO TO STALE, NAKONIEC SOM ZISTIL ZE MAM NIEčO S DISKOM DAL SOM HO KAMARATOVI DO COMPU COMP NENABOOTOVAL SA CIZE OSTATL NA JEDNOM BODE DAL SOM NOVY DISK A UZ MI IDE!!!
A FAKT DISK JE POšKODENY...
-
Smoake
Star
a cim som mohol asi tak ten disk poskodit??? ja ho nikam nenosim stale je na jednom mieste tak ako je mozne ze je pokazeny?!Element napísal:PRESNE TOTO ISTE MI ROBILO MINULI TYZDEN SOOM CEZ BIOS NASTAVILK BOOTOVANIE Z CD ROM NAFORMATOVAL SOM PRISLUšNE DISKY DAL NOVY WIN A ROBILO TO STALE, NAKONIEC SOM ZISTIL ZE MAM NIEčO S DISKOM DAL SOM HO KAMARATOVI DO COMPU COMP NENABOOTOVAL SA CIZE OSTATL NA JEDNOM BODE DAL SOM NOVY DISK A UZ MI IDE!!!A FAKT DISK JE POšKODENY...
Chybu HW vylucis jedine tak, ze tam hodis normalny win (SP2), SP3 je v podstate amatersky vytvor a preto to moze blbnut, a ak to bude robit aj potom tak je chyba v HW ako tu uz pisal niekto vyssie. Je zbytocne hladat tu chyby, ak win nejde spustit, treba reinstall
Mne sa to stalo vcera, ked som skusal odstranit jeden backdoor, bohuzial win sa z toho nespamatal, treba to mat na diskoch potriedene tak ako pisal dudinko, vtedy si nemusis robit starosti s tym ci o nieco prides.
Ja som mal sice na C nejake filmy a hudbu, ale fotky, dokumenty a nevidene filmy boli na D
Mne sa to stalo vcera, ked som skusal odstranit jeden backdoor, bohuzial win sa z toho nespamatal, treba to mat na diskoch potriedene tak ako pisal dudinko, vtedy si nemusis robit starosti s tym ci o nieco prides.
Ja som mal sice na C nejake filmy a hudbu, ale fotky, dokumenty a nevidene filmy boli na D
-
Smoake
Star
nooo kedysi som to robil na starom compe ale teraz mam novy takze to nerobim, ale kazdopadne dikiElement napísal:4 Smoake by si sa len cudoval ze cim, staci ked vypneš comp tak ze podrziš gombik a nie cez ponuku start hlavicka ktora cita disk necakane rychlo klesne skrabne nejjake boot sektor na disku a a on je dead...![]()