obzeranie sa za inými..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Babenky, trápi vás, keď sa váš drahý obzrie za inou?

áno
19
42%
nie
26
58%

Celkom hlasov: 45

maryinka
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

obzeranie sa za inými..

Príspevok od používateľa maryinka »

vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď :
1. holka - keď sa tvoj priateľ obzerá za inou..
2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
brm
Darca
Darca

Re: obzeranie sa za inými..

Príspevok od používateľa brm »

Pridal by som ďalšie body:

..vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď
3. chalan - keď sa tvoja priateľka obzerá za iným..
4. holka - keď držíš za ruku svojho milovaného, ale aj tak sa obzrieš za nejakým iným..prečo máš potrebu sa obzrieť za každým lepšie vyzerajúcim, alebo sporo odetým chlapom? aj keď máš v tom momente po boku toho svojho..

..len aby nedošlo k diskriminácii :D ..lebo platí to aj opačne. ;)

Priznám sa, že si všímam aj iné dievčatá.. aj keď idem so svojou priateľkou.. :roll: lenže v tomto prípade ide iba o akýsi fyzický záujem.. veď všetci máme vo svojich bunkách zakódované nejaké pudy a inštinkty.. ;) a vzťah s priateľkou nie je len o fyzickej príťažlivosti.. tam je aj niečo viac. ;) Otázne je, do akej miery človek prejavuje ten záujem/obdiv na úkor svojho partnera.. :) Toť môj názor.. ;)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

maryinka napísal:vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď :
2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
omg preco ma potrebu...
je to u vsetkych rovnako...jednoducho to laka, nic viac...ten kto sa neobzrie, len hra hru...rad by sa pozrel, ale pretvaruje sa ze ho to nezaujima...
nechapem preco nie...ked niekto vyzera cool...to si nepomozes... :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

lebo je tá baba fakt pekná nie? Som spokojný s tou svojou vyhovuje mi vo všetkých stránkach ale keď vidím niečo pekné, napr. auto, ženu, topánky, hocičo taxa každý otočí nie?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Automaticky sa pozriem za inou zenou, ale za 5 minut na nu aj zabudnem, takze baby nemusite sa bat, nic to neznamena :)
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:Automaticky sa pozriem za inou zenou, ale za 5 minut na nu aj zabudnem, takze baby nemusite sa bat, nic to neznamena :)
.. v to dufam :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

maryinka napísal:2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
omg čo robíš z toho takú tragédiu ...

ako ženy sa obzrú za pekným chlapom , tak my chlapi za fešnou kočkou ... veď sme ľudia preboha
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

maryinka napísal:vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď :
moj priatel sa to stale snazi neako zakamuflazovat....ale mne to neujde 8) ...nevadi mi to...ved niesom predsa najkrajsia zena na svete :lol: tak treba si vsimnut aj tie krajsie...je to neaky druh reakcie,ktory mame v sebe...ani mne neujde ziadny dobry ,,kus"....sak som dajaka zena,ne??
:smt023
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

maryinka napísal:2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
Ako napisala pancuska - obycajna zivocisna reakcia, resp pomoly uz nepodmieneny reflex...Ked sa mi daco paci, nebudem predsa kukat pod nohy...
Co pri tom citim ked mam po boku svoju?? Nic s emocionalnou navaznostou. Maximalne zivocisnou, ale aj to je take ze:"tu uz nikdy neuvidim..." odide - otocim sa spat a v tom momente zabudam... :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

OMG tak ked som so svojou babou tak asi nechcem ziadnu inu a ked sa na inu aj pozriem tak v tom netreba nic hladat a treba si povedat ze ´u chlapov je to normalne´... zenske musia riesit taketo veci a potom su z toho iba konflikty lebo ony si nepriznaju ze tiez sa pozru aj na inych chlapov :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Vesper:Oni druhých chalanov rozoberajú, keď sú 2 a viac kamošiek pokope. A myslia si, že o tom nevieš, tak potom môžu hrať tie dokonalejšie, keď sa obzreš :mrgreen:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

nikto sa nemusi znepokojovat, je to normalne ze sa obzerame za inym pohlavym, horsie by bolo keby sa obzerali za rovnakym pohlavym. moj nazor :) tyka sa to rovnako zien ako muzov
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

last_knight napísal:nikto sa nemusi znepokojovat, je to normalne ze sa obzerame za inym pohlavym, horsie by bolo keby sa obzerali za rovnakym pohlavym. moj nazor :) tyka sa to rovnako zien ako muzov
noa? a niekedy aj keď ide dáky borec taxa pozriem a poviem si koľko žien musí mať... dnes :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nie nevadi Dost casto sa mi stalo ze si moja mila pri pozerani filmu zakricala na Morgana Freemana alebo na Simona Webba ze jaky Yebac ... :lol:
Berem to ako srandu ... ako prirodzenu vec ... Najviac ma rozosmievalo ked som ja pozeral na nejaku babu a ona si to vsimla tak mi povedala do ucha Skareda je .. :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Takze ta anekta by sa mala upravit na UNISEX :D
Dalsia vec je, ze toto dost zalezi od hlbky vztahu a dovery. Tiez sa obzriem za inou peknou kockou. Ked som so svojou, snazim sa to obmedzit, ale... mam ju rad a preto je v mojich ociach jedina :) To ze sa obzriem je vsetko, sme predsa muzi a mame to v genoch. Zeny sa takisto obzeraju po muzoch a kym to ostane pri obzerani vobec mi to nevadi, pokial viem ze ma ma rada.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

s mojou sme poculi dobru pesnicku bola tam pasaz kde muz zaspieval "Promin mi lasko ale jsem jenom chlap" tak vzdy ked sa obzriem a ona to vidi tak jej zaspievam, inak plne suhlasim s predchadzajucim prispevkom, je to cisto geneticka vec, za suknou sa clovek obzrie, ale nic k nej neciti a vecer radsej stravi s osobou na konci svojej ruky... :)
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:s mojou sme poculi dobru pesnicku bola tam pasaz kde muz zaspieval "Promin mi lasko ale jsem jenom chlap" tak vzdy ked sa obzriem a ona to vidi tak jej zaspievam, inak plne suhlasim s predchadzajucim prispevkom, je to cisto geneticka vec, za suknou sa clovek obzrie, ale nic k nej neciti a vecer radsej stravi s osobou na konci svojej ruky... :)
..máš pravdu,ale mne to niekedy príde blbé, že je niekde so mnou a pozrie sa na inú, možno chudšiu, upravenejšiu, ... sa potom cítim, ako keby som nebola pre neho dosť dobrá.. :evil:
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no co ja sa tiez obzeram za inymi, ta moja ma potom vzdy nejak drgne alebo nejak mi to naznaci.....ale tak co ja si nepomozem a musim sa obzriet :wink:
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

mojej babenke tonevadi my sa pozreme spolu a zasmejeme sa ze jaka mestska pipka :D
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

hmm mne to nevadi..aj ked ten moj sa tiez snazi nekukat a ja vzdy rypnem do nho ze ci neche dalekohlad..ale o cvilku uz zas v poho..je to normalne..VED SME LUDIA
Napísať odpoveď