obzeranie sa za inými..
-
maryinka
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
obzeranie sa za inými..
vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď :
1. holka - keď sa tvoj priateľ obzerá za inou..
2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
Re: obzeranie sa za inými..
Pridal by som ďalšie body:
..vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď
3. chalan - keď sa tvoja priateľka obzerá za iným..
4. holka - keď držíš za ruku svojho milovaného, ale aj tak sa obzrieš za nejakým iným..prečo máš potrebu sa obzrieť za každým lepšie vyzerajúcim, alebo sporo odetým chlapom? aj keď máš v tom momente po boku toho svojho..
..len aby nedošlo k diskriminácii
..lebo platí to aj opačne. 
Priznám sa, že si všímam aj iné dievčatá.. aj keď idem so svojou priateľkou..
lenže v tomto prípade ide iba o akýsi fyzický záujem.. veď všetci máme vo svojich bunkách zakódované nejaké pudy a inštinkty..
a vzťah s priateľkou nie je len o fyzickej príťažlivosti.. tam je aj niečo viac.
Otázne je, do akej miery človek prejavuje ten záujem/obdiv na úkor svojho partnera..
Toť môj názor.. 
..vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď
3. chalan - keď sa tvoja priateľka obzerá za iným..
4. holka - keď držíš za ruku svojho milovaného, ale aj tak sa obzrieš za nejakým iným..prečo máš potrebu sa obzrieť za každým lepšie vyzerajúcim, alebo sporo odetým chlapom? aj keď máš v tom momente po boku toho svojho..
..len aby nedošlo k diskriminácii
Priznám sa, že si všímam aj iné dievčatá.. aj keď idem so svojou priateľkou..
-
uNreal_saTch^
Professional
omg preco ma potrebu...maryinka napísal:vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď :
je to u vsetkych rovnako...jednoducho to laka, nic viac...ten kto sa neobzrie, len hra hru...rad by sa pozrel, ale pretvaruje sa ze ho to nezaujima...
nechapem preco nie...ked niekto vyzera cool...to si nepomozes...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
omg čo robíš z toho takú tragédiu ...maryinka napísal:2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
ako ženy sa obzrú za pekným chlapom , tak my chlapi za fešnou kočkou ... veď sme ľudia preboha
-
pancuska26
Expert
moj priatel sa to stale snazi neako zakamuflazovat....ale mne to neujdemaryinka napísal:vážne ma zaujíma, čo cítiš, keď :
-
jin
VIP
Ako napisala pancuska - obycajna zivocisna reakcia, resp pomoly uz nepodmieneny reflex...Ked sa mi daco paci, nebudem predsa kukat pod nohy...maryinka napísal:2. chalan - keď držíš za ruku svoju milovanú, ale aj tak sa obzrieš za nejakou inou..prečo máš potrebu sa obzrieť za každou lepšie vyzerajúcou,alebo sporo odetou holkou?aj keď máš v tom momente po boku tú svoju..
Co pri tom citim ked mam po boku svoju?? Nic s emocionalnou navaznostou. Maximalne zivocisnou, ale aj to je take ze:"tu uz nikdy neuvidim..." odide - otocim sa spat a v tom momente zabudam...
-
last_knight
Light Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Shark NX
Addict
Nie nevadi Dost casto sa mi stalo ze si moja mila pri pozerani filmu zakricala na Morgana Freemana alebo na Simona Webba ze jaky Yebac ...
Berem to ako srandu ... ako prirodzenu vec ... Najviac ma rozosmievalo ked som ja pozeral na nejaku babu a ona si to vsimla tak mi povedala do ucha Skareda je ..
Berem to ako srandu ... ako prirodzenu vec ... Najviac ma rozosmievalo ked som ja pozeral na nejaku babu a ona si to vsimla tak mi povedala do ucha Skareda je ..
-
will.i.am
Darca
Takze ta anekta by sa mala upravit na UNISEX
Dalsia vec je, ze toto dost zalezi od hlbky vztahu a dovery. Tiez sa obzriem za inou peknou kockou. Ked som so svojou, snazim sa to obmedzit, ale... mam ju rad a preto je v mojich ociach jedina
To ze sa obzriem je vsetko, sme predsa muzi a mame to v genoch. Zeny sa takisto obzeraju po muzoch a kym to ostane pri obzerani vobec mi to nevadi, pokial viem ze ma ma rada.
Dalsia vec je, ze toto dost zalezi od hlbky vztahu a dovery. Tiez sa obzriem za inou peknou kockou. Ked som so svojou, snazim sa to obmedzit, ale... mam ju rad a preto je v mojich ociach jedina
s mojou sme poculi dobru pesnicku bola tam pasaz kde muz zaspieval "Promin mi lasko ale jsem jenom chlap" tak vzdy ked sa obzriem a ona to vidi tak jej zaspievam, inak plne suhlasim s predchadzajucim prispevkom, je to cisto geneticka vec, za suknou sa clovek obzrie, ale nic k nej neciti a vecer radsej stravi s osobou na konci svojej ruky... 
-
maryinka
Light Expert
..máš pravdu,ale mne to niekedy príde blbé, že je niekde so mnou a pozrie sa na inú, možno chudšiu, upravenejšiu, ... sa potom cítim, ako keby som nebola pre neho dosť dobrá..uprimnaDUSA napísal:s mojou sme poculi dobru pesnicku bola tam pasaz kde muz zaspieval "Promin mi lasko ale jsem jenom chlap" tak vzdy ked sa obzriem a ona to vidi tak jej zaspievam, inak plne suhlasim s predchadzajucim prispevkom, je to cisto geneticka vec, za suknou sa clovek obzrie, ale nic k nej neciti a vecer radsej stravi s osobou na konci svojej ruky...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star