3GP a titulky
3GP a titulky
Keď mám anglický film ktorý má aj titulky, a spravím z neho 3gp dajú sa nejak do toho dať aj titulky?? 
-
qwerty-xyz
Re: 3GP a titulky
daju,najprv si prekonvertujes film do hocakej kvality z titulkami - robi to napr. program ALLOK video to MP4 converter a nasledne si uz cez tvoj konvertor das film uz zo zabudovynymi titulkami do 3GPPiDi napísal:Keď mám anglický film ktorý má aj titulky, a spravím z neho 3gp dajú sa nejak do toho dať aj titulky??
Re: 3GP a titulky
dakujemqwerty-xyz napísal:daju,najprv si prekonvertujes film do hocakej kvality z titulkami - robi to napr. program ALLOK video to MP4 converter a nasledne si uz cez tvoj konvertor das film uz zo zabudovynymi titulkami do 3GP
Nieje to problem ani na obycajnom mt. Napr. ja mam videoaplikaciu ktora podporuje zobrazovanie obycajnych titulkov.... a nemusim sa srat s niekolkymi konvertormi, iba s jednym, ktorym prevediem video do 3gp a spustim s povodnimy titulkami...ob3l1x napísal:v 3gp sice neviem ako vyzeraju titulky ale ked mas smartphone (symbian, wm) tak film s titulkami nie je problema da sa to uplne vpohode sledovat ...