3GP a titulky

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
PiDi
Light Expert
Light Expert

3GP a titulky

Príspevok od používateľa PiDi »

Keď mám anglický film ktorý má aj titulky, a spravím z neho 3gp dajú sa nejak do toho dať aj titulky?? :?
qwerty-xyz

Re: 3GP a titulky

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

PiDi napísal:Keď mám anglický film ktorý má aj titulky, a spravím z neho 3gp dajú sa nejak do toho dať aj titulky?? :?
daju,najprv si prekonvertujes film do hocakej kvality z titulkami - robi to napr. program ALLOK video to MP4 converter a nasledne si uz cez tvoj konvertor das film uz zo zabudovynymi titulkami do 3GP :)
PiDi
Light Expert
Light Expert

Re: 3GP a titulky

Príspevok od používateľa PiDi »

qwerty-xyz napísal:daju,najprv si prekonvertujes film do hocakej kvality z titulkami - robi to napr. program ALLOK video to MP4 converter a nasledne si uz cez tvoj konvertor das film uz zo zabudovynymi titulkami do 3GP :)
dakujem :)
Smoake
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

si robis srandu?do mobilu video a titulky?ako to ches precitat na tom mobile??? :lol: :lol: :lol:
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Smoake napísal:si robis srandu?do mobilu video a titulky?ako to ches precitat na tom mobile??? :lol: :lol: :lol:
v 3gp sice neviem ako vyzeraju titulky ale ked mas smartphone (symbian, wm) tak film s titulkami nie je problem ;) a da sa to uplne vpohode sledovat ...
Stegos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Stegos »

ob3l1x napísal:v 3gp sice neviem ako vyzeraju titulky ale ked mas smartphone (symbian, wm) tak film s titulkami nie je problem ;) a da sa to uplne vpohode sledovat ...
Nieje to problem ani na obycajnom mt. Napr. ja mam videoaplikaciu ktora podporuje zobrazovanie obycajnych titulkov.... a nemusim sa srat s niekolkymi konvertormi, iba s jednym, ktorym prevediem video do 3gp a spustim s povodnimy titulkami... :D
Napísať odpoveď