jo je to blbe uz dlhu dobu,,ale mas pravdu taha nas to k sebe,,a nie a nie sa odtiahnut vacsinou mi to vydrzi tak max tyzden,,potom sa to neda vydrzat,, co s toho vznikne to ja neviem,, necham to tak zatialjin napísal:Boze...To je zasa medzi midnajtom a lustou![]()
Ludia vy ste bud jeden druhemu sudeni a este ste si to neuvedomili, alebo ste obaja nespokojny so svojim partnerskym zivotom a potrebujete nutne vzrusenie tohto druhu...
Osobne nepoznam celu historiu tohto...ehm...vztahu, necital osm vsetky temy, no z aktualnej situacie sa mi zda ze vas to zasa k sebe taha a z toho nemoze vzniknut nic dobre. Ako pre vas, tak pre vasich partnerov...
Dilema v laske?"
-
midnight_man
Guru
na zaciatok ... chcem podakoat za prispevky... a teraz k veci.. ja a midnight to vyriesime tak ze sa o tom pekne porozpravame a prideme na riesenie ktore bude si myslim najlepsie.. bol to jeden bozk nikto nevravi ze bude druhy.. to nevie nikto.. .. nechcem tu zastavat ani jedneho z nas.. a preto sem neviem napisat ani ako sa rozhdoneme..ale drzte palce aby sme sa rozhodli spravne.. a ak mozte skuste povedat co by ste vy robili alebo spravili na nasom mieste...ako sa rozhodnut?.. len tak ci aspon jeden z prispevkov sa zhodne mozno s nasim.. 
ale myslim si ako raz povedala na tomto fore jedna babenka.. je to vec ktora sa tyka mna jeho a nasich partnerov..a asi bolo hlupe to vytahovat sem.. co sme si navarili si aj zjeme..ale ako sa este nevie..
//Lúšťa nepíšeme dva príspevky za sebou
...eritrocit
ale myslim si ako raz povedala na tomto fore jedna babenka.. je to vec ktora sa tyka mna jeho a nasich partnerov..a asi bolo hlupe to vytahovat sem.. co sme si navarili si aj zjeme..ale ako sa este nevie..
//Lúšťa nepíšeme dva príspevky za sebou
rozísť sa so svojimi terajšími partnermi a dať sa ty a midnajt dokopy, keď vás to ťahá k sebe alebo zabudnúť na to všetko a tváriť sa, že sa nič nestalo. Vo vašom prípade je prvá možnosť asi najlepšia.Lúšťa napísal:na zaciatok ... chcem podakoat za prispevky... a teraz k veci.. ja a midnight to vyriesime tak ze sa o tom pekne porozpravame a prideme na riesenie ktore bude si myslim najlepsie.. bol to jeden bozk nikto nevravi ze bude druhy.. to nevie nikto.. .. nechcem tu zastavat ani jedneho z nas.. a preto sem neviem napisat ani ako sa rozhdoneme..ale drzte palce aby sme sa rozhodli spravne.. a ak mozte skuste povedat co by ste vy robili alebo spravili na nasom mieste...ako sa rozhodnut?.. len tak ci aspon jeden z prispevkov sa zhodne mozno s nasim..
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nemyslim ze vtahovat to na forum to bol zly napad - viac hlav-viac rozumu - ale myslim ze vam by to aj klapalo, keby ste to, ako citam, vzdy jeden alebo druhy nepokazili dakou blbinou. Zrejme ste pre seba stvoreni, no obidvaja na svojich partnerov ste precitlively, no aj sami robite chyby a potom ich akosi nedokazete tolerovat...Ak sa vsak spolu naucite zit, tak vam bude spolu krasne...Toto je vsak velmi daleko v buducnosti. Najprv si porieste svoje polovicky 
//:njn..zasa tu riesime midnajta a lustu...
//:njn..zasa tu riesime midnajta a lustu...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
100% suhlasim z jinom ... vy k sebe zapadate jak Puzzle ale pohadate ... resp rozijdete sa kvoli takym hovadinam ze sa mi vazy lamu ... proste Lusta ty sa rozijd z Chalanom (nejakym miernym sposobom) ... a Midnight ty tiez ale ty hravne zacni normalne rozmyslat ... a udrzuj chladnu hlavu ... neexistuje vztah bez nezhod a obcasnych hadok ...
V Laske a Vojne je dovolene vsetko !!!!Janta napísal: Vacsinou si prispevky iba citam a nereagujem na ne, ale vacsiu spinu som tu na tomto fore mozno ani necitala. Vy dvaja si uvedomte, ze tu nejde o to ako co najlepsie zakryt vase klamstvo, akokolvek sa mozte mat radi. Mi to prislo luto, ze clovek je schopny len pre svoje krasne pocity a chcenie takto vobec uvazovat. Aj v laske su pravidla a ak chce clovek milovat a byt stastny tak najprv nech si da do poriadku okolie ( v tomto pripade vase "polovicky"). Najviac co ma vsak zarazilo na tomto prispevku je vasa spokojnost a jedina obava len aby sa nato neprislo. Asi nemate doma zrkadlo.
tak to je vyrok z filmov... v realite sa tiez nemusis riadit previdlami ale mozes tym ublizit vela ludom a o to ide. Midnajt mysis ze to tej tvojej ublizi menej ked sa to dozvie teraz ako dajme tomu o par mesiacov? Ak lubis lustu tak sa co najskor rozid s tou tvojou a neublizuj jej, to iste lusta...echo napísal:V Laske a Vojne je dovolene vsetko !!!!
-
midnight_man
Guru
all
presne tak,,, v laske a vojne je vsetko dovolene,,ani cista laska nema ciste svedomie,echo napísal:V Laske a Vojne je dovolene vsetko !!!!
Re: all
Laska ma viacero podob nemusi ist len o lasku partnersku, ale v kazdom pripade to ma byt cit velmi vzneseny, tak trochu nadludsky ale predovsetkym cisty. Je vela smutnych pocitov, ale laska by mala byt v zivote cloveka pilierom, ak vsak hned niekde na zaciatku je klamstvo a neciste svedomie tak o com to je? Nechcite za kazdu cenu aby VAM bolo dobre...a este jedna vec vo vojne umieraju ludia, pokial je az taka podobnost vojny s laskou tak v laske potom zomieraju duse.midnight_man napísal:presne tak,,, v laske a vojne je vsetko dovolene,,ani cista laska nema ciste svedomie,
A drzim vam palce, najdite najoptimalnejsie riesenie
riesenie sme nasli uz vcera.. kedze vela veci naokolo nam nedovoli byt spolu a musime uvazovat aj tak ze kedy to bude lepsie.. ci ked budem s midnajtom alebo ked budeme kazdy so svojimi polovickami.. teda sme si vybrali moznost dva..a zaciname odznova on so svojou polovickou ja zo svojou ale zaciname od nuly.. .. dufame ze sa nam to podari.. a mozno dakedy neskor sa budeme seci stretavat s usmevom a v srdci budeme nosit tu svoju polovicku.. tak nam drzte palceky.. fakt toto bola taka dilema lasky.. ktoru sme uz vyriesili... teda snazime sa.. ale neprajem nikomu aby sa musel vzdat osoby na ktorej mu velmi zalezi.. no niekedy to je lepsie..
.. lasska nemoze nosit len stastie .. chodenia .. atd. nosi so sebou aj straty smutok slzy. vsetko okolo toho. ale dakujem vam
za rady..