Dobra cast...som zvedavy ci sa ten ritopuch Kellerman postavi zas proti nim alebo ostane "dobrym" ..ale aby to oblo napinave urcite bude zas proti nim..
Dead_Warrior napísal:Heh to fakt povedal?:D ja som z toho jedine vyrozumel ze je nastvany a ce aby sa to vyriesilo.... njn inak co si myslite ten klucik co ma Sara bude od niakeho trezoru alebo skor od niakej izby zasuvky?:) Ja usudzujem ze asi daky depozit na latisku alebo tak to bude....
ano, skoro doslovne - urobte poziar na floride alebo najdite kontajner arabov na lodi, len nech to nie je o burrowsovi.
kluc je od bezpecnostnej schranky v banke, v jednom starsom diele bol prestrih ako tam guverner uklada nejaku tasku.
napríklad nejaký fixo preložil:
(klapi klap vesmírného kalkulátoru) z angl. originálu
(computer keys tapping).
nehoviarc o tom, že tie zátvorky neprekladáme.
I took advantage of you, of your commitment to help others
preložené ako: Vážim si ťa, tvojej oddanosti, pomahat druhym.
a nejaký by jay_zak:
tape rewinds) - (pi*a se přetáčí)
Sara, if you're listening, - ty pi*****, ak pučůváš,
velmi dobra cast
no podla mna sa kellerman neprida ku prezidentke kedze ho uz raz zmazali zo systemu a tym padom im uz snad neveri pretoze ked aspon trosku rozmysla tak si uvedomi, ze hned ked pomoze chytit (zabit) michaela a linca ho zabiju ....
no ale sak snad uvidime v dalsej casti nieco viac
enter00 napísal:bohuzial ma svedomi dalsiu vrazdu (aspon vidite, ako sa komplex z detstva moze prejavit)
Inak sranda je ze ked som to kukal a bolo to par sekudn predtym ako sa tam zjavil tak si tak hovorim ze potom ked sa skonci diel tak napisem na forum ze dlho uz ho dlho neukazovali a vzapeti ho ukazu Jaka predvidavost
Haywire bol super, aj ta jeho "mapa", niet co viac dodat. Len mi to pripomina take uz neslane, jednoducho si utecu, nikto ich nechyti... Mno ale co sa da robit, davku napatia to ma este stale. Konecne ukazali aj Saru, Scureho... len T-Baga neukazali, snad nabuduce.
hojko napísal:len T-Baga neukazali, snad nabuduce.
Ono myslím, že každý diel ukazujú iba niekoho raz iba t baga raz zase iba c nota raz hawyiera (alebo ako sa to píše ) atd, čiže v nabuducej casti asi bude iba t bag +hlavné postavy a možno aj c-notu, toho už celkom dávno neukázali
A teď jedna nepříjemná zprávička od Pinky (která se podílela na skoro celé novince). Týká se Tweenera. Jak jistě víte, nějakou dobu bylo ticho po pěšině ohledně jeho autonehody, při které zemřel mladý 17-letý chlapec. Dle policejní zprávy krevní testy odhalily, že Lane Garrison měl v době incidentu 1,6 promile alkoholu a byl pod vlivem kokainu. Policejní stanice v Beverlly Hills doporučila Okresnímu zastupitelství v Los Angeles podat návrh na trestný čin za zabití při řízení automobilového vozidla pod vlivem alkoholu a návykových látek. Lane Garrisonovi tak nyní hrozí trest vězení až do výše 10 let.Dle očitých svědků byl Lane Garrison spatřen, jak si šňupnul několik lajn kokainu a více než 6 panáků vodky těsně před osudnou nehodou.
Tak to vypadá, že pokud si ještě Tweener zahraje, tak pouze s Bellickem