Bicie
-
fikus-kukis
Guru wannabe
rytmicak je IMHO najpouzivanejsi aj u skusenych bubennikovKelusko napísal:najdrahsi? ja som pocul ze stoji okolo 1500 taky "uz kvalitnejsi" ... A s tym rytmicakom kolko vacsinov sa cvici..MYslim tym ako dlho.. ekd sa naucim zakladne rytmy a tak (celkovo zaklady) tak uz mi bude rytmicak asi na nic ze? ci nie?
btw tiez sa ucim na bicich ale pokial ti nema kto ukazat ako sa to hra tak sam sa vela nenaucis ...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nechcem ta sklamat ale za 1500 dostanes totoKelusko napísal:najdrahsi? ja som pocul ze stoji okolo 1500 taky "uz kvalitnejsi" ... A s tym rytmicakom kolko vacsinov sa cvici..MYslim tym ako dlho.. ekd sa naucim zakladne rytmy a tak (celkovo zaklady) tak uz mi bude rytmicak asi na nic ze? ci nie?
http://www.muziker.sk/default.aspx?cont ... p_t:070000
uz vyzor je pochybny.neviem si predstavit ako to moze k tomu hrat
-
Vesper
Professional
tak jasne za tuto cenu by sa ti mozno podarilozohnat rytmicak nejakej strednej triedy pouzivany od znamehopinacolada napísal:nechcem ta sklamat ale za 1500 dostanes toto![]()
http://www.muziker.sk/default.aspx?cont ... p_t:070000
uz vyzor je pochybny.neviem si predstavit ako to moze k tomu hrat
Ked ides na ZUS a uz "vies" hrat tak si tam akurat liecis zlozvykyKnjaz Varggoth napísal:no to sa trochu mylis, studium pre dospelych na zuske je fajn ucis sa co chces, a myslim ze ked ides na zusku a uz vies hrat je to lepsie lebo tam sa len zdokonalis, a ked ides na zusku a nevies nic dost ta tam pribrzdia, napr to co sa naucis za 2 roky tam moze trvat 5 a podobne
-
Vesper
Professional
presne... v ZUSke to mozno ide pomalsie ako keby si si to len odpozoroval od niekoho kto to vie ale zato to mas presnejsie a bez drobnych chyb... a kto je talentovany tak aj popri ZUSke sa moze sam ucit este aj ine vecidawo napísal:Ked ides na ZUS a uz "vies" hrat tak si tam akurat liecis zlozvykyTakze aj veta ze zus spomaluje vyvoj je padnuta zo stromu...
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
tak tak, nemusi mat ani aktivnu elektroniku, staci pasivna, ale kopa krabiciek, obrovske moznosti nastavenia equalizera, ale kazdy nastroj poskytuje obrovske moznosti nastaveni a uprav zvuku, ked clovek vie ako natopinacolada napísal:drzal si uz kvalitnu gitaru s aktivnou technikou,4 krabicky a nejaky vymakany aparat?
no myslim ze SrnEC sa v gitarach vyzna ... vraj ma v kapele dobrych gitaristov, dakedy pridem kuknut na koncert
ja hravam na bicich, ale coraz viac ma to taha ku gitare kedze na bicich doma skusat nemozem a gitaru zapnem na sluchatka aj o polnoci a je 1000 meloodi kdezto na bicich sa tolko toho vymysliet neda ...
ja hravam na bicich, ale coraz viac ma to taha ku gitare kedze na bicich doma skusat nemozem a gitaru zapnem na sluchatka aj o polnoci a je 1000 meloodi kdezto na bicich sa tolko toho vymysliet neda ...
videl si uz niekedy bicie s dvoma kopakmi 4 prechodmi 3 kotlami 12timi cinelami ku kazdemu stojan plus nejake srandicky ako perkusie a cinely? ; ) kazde palicky su ine dlzka hrubka koncove gulicky v roznych tvaroch ..na gitaru nedam dopustit ale bicisti maju viac moznosti vyberat si a zostavovat ; )pinacolada napísal:drzal si uz kvalitnu gitaru s aktivnou technikou,4 krabicky a nejaky vymakany aparat?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Vesper
Professional
Kamarát chodí na hudobné konzervatórium na bicie a prvý rok sa hrá len na rytmičákuKnjaz Varggoth napísal:no este ze na rytmicaku sa chces ako naucit zakladne rytmi?:D lol vsak to je len jeden bubon...to si mozes tak bubnovat na popravu:)
To SRneC: Hovoríš o zložitosti a možnostiach... Teraz som si kúpil gitarový multiefekt BOSS GT-8 tak ak dojdeš do BB tak uvidíš že gitara má možností o ktorých sa ti ani nesnívalo
kludne by som mohol namietat o moznosti zapajania efektov za sebou, ale to nema zmysel sa hadat o rozmanitosti, kazdy nastroj je zo seba schopny produkovat taku siroku skalu zvukov aku je schopny zo seba dostat ten co na neho hra, gitarovy virtuoz zahra tak, ze ti padne sanka aj na "padlo" so strunamy takysto spickovy bubenik zahra uzasne aj na zostave skladajucej sa s minimalneho poctu typov bubnov a cinelov, no ked to proste niekto nevie, moze mat aparaturu taku rozmanitu a drahu, ze by stoho priemerna slovenska rodina zila niekolko rokov a je mu to uplne nanic, lebo to proste nevie, hudba ma sluzit na vyjadrenie pocitov, nalad a nazorov, nie na honenie si ega, ze tento nastroj na ktory hram ja, je lepsi, lebo stoho dostanem omnoho viac zvukov ako ten tvoj nastroj, ked sa chce niekto prejavit na bicich, su pre neho bicie to naj, ked niekto na gitare, je pre neho to naj gitara, nie preto, ze ma na trhu 150 druhov skreslovatiek a niekolko tisic modulacnych efektov, ale preto, ze mu dava priestor na sebarealizaciu a vsetky krabicky, aparatury, typy brnkatiek, paliciek, blan, a pod su len PROSTRIEDKOM.SRneC napísal:videl si uz niekedy bicie s dvoma kopakmi 4 prechodmi 3 kotlami 12timi cinelami ku kazdemu stojan plus nejake srandicky ako perkusie a cinely? ; ) kazde palicky su ine dlzka hrubka koncove gulicky v roznych tvaroch ..na gitaru nedam dopustit ale bicisti maju viac moznosti vyberat si a zostavovat ; )