Jehovistka
Jehovistka
lubim jednu co si o tom myslite?
Re: Jehovistka
no chlape nic moc tedaZmrD napísal:lubim jednu co si o tom myslite?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
raz boli za mojou tetou svedkovia ...
keď otvorila dvere , samozrejme ju začali chlácholiť ...
Ona im povedala , to čo cítila : Verím v Boha , rada chodím do kostola , ale to je všetko ..
Na toto všetko jej svedok povedal , aby sa smažila v pekle , aby okamžite zdochla a že ju preklína .. ( asi ho naozaj Boh ochraňoval, pretože sme tám práve s bratrancami neboli )
Takže k téme : Láska je síce slepá , ale takto by som už neoslepol ..
poviem Ti otvorene pre mňa je to banda debilov ( neber osobne samozrejme )
keď otvorila dvere , samozrejme ju začali chlácholiť ...
Ona im povedala , to čo cítila : Verím v Boha , rada chodím do kostola , ale to je všetko ..
Na toto všetko jej svedok povedal , aby sa smažila v pekle , aby okamžite zdochla a že ju preklína .. ( asi ho naozaj Boh ochraňoval, pretože sme tám práve s bratrancami neboli )
Takže k téme : Láska je síce slepá , ale takto by som už neoslepol ..
poviem Ti otvorene pre mňa je to banda debilov ( neber osobne samozrejme )
heh si si istý , že jedine ? Lebo u nás keď jeden chcel od nich odísť , musel mať policajnú ochranu , lebo ho chceli zabiť ... keď raz k ním prídeš už neodídeš , aspoň čo jemu hovoriliMaki napísal: jedine ze neprijimaju inu krv aj keby mali zomriet..
-
okonenipica
Zablokovaný
-
last_knight
Light Professional
-
uplink
VIP
jj jehovistky a mormonky su dobre, skoda ze maju v hlave vyzametane
pozri pokial si ateista, alebo pohan tak mas v pazi mozes len ziskat
...ak si krestan a myslis to aspon trochu vazne, tak je dost velka sanca ze Ta prekonvertuje
jehovisti [aspon Ti z vnutornych kruhov] su tak "naprogramovani". Ale co sa tyka po visualnej stranke ako fakt 10/10 je to jedna zo zakladnych poziadaviek pre front line jehovistov je mat cool "look"/image
[je ale dost mozne ze toto rule plati ovela viacej pre mormonov a scientistov...hmm, checknem
]
-
Vesper
Professional
toto je dost velka nevyhoda Svedkov Jehovovych ze sa k nim clovek narodi.. tym padom ani nemusi suhlasit s ich zvykmi ale proste to musi tolerovat a dodrziavat... mam par znamych co sa narodili do takej rodiny a ked som s nimi vonku tak uplna pohoda normalni ludia ale doma je to take divne obzvlast pre male deti to musi byt velmi deprimujuce neslavit Vianoce... coja viem dievca z takej komunity neviem neviem ci by som daco zacal 
-
qwerty-xyz
Re: Jehovistka
Takze k teme: nie!,nezacinaj si nic z jehovistkou.ZmrD napísal:lubim jednu co si o tom myslite?
Dobry den,poznas svojho stvoritela?
JA: Ano poznam - moj otec!
ONI: hovori ti nieco slovo pan boh?
JA:NIE! a vam??
ONI: ano je to nas stovritel.
JA: HEJ? a ukazete mi ho? lebo ja vam otca ukazem...
a vtedy sa to zacne,uz na mna len nemo pozeraju a zacnem na nich vrieskat takou rychlostou a argumentami ze nemaju sancu sa ani dostat k slovu. A najväcsia sranda bola(tu na vychode na dedine je to tak ze farnost je priamo aj dom farara) ked prisli jehovisti za fararom(nevedeli,ze to je farar) a zacali mu vykladat co vsetko biblia hlasa a podobne. Farar sa nastval zobral ich dnu do farskej kniznice,dal pred nich bibliu a sa pytal tymto stylom UKAZTE MI KDE SU TIE VASE SOMARINY,UKAZTE!!!
to ste mali vidiet tie smutne ksichty ked od neho odchadzali.
tak by som povedal chalanovi:utekaj dalej od takych!!!
-
Andi_Cibula
Addict
Ja by som sa takým ľuďom tiež vyhýbal...mám s tým bezprostrednú skúsenosť. Bývame na 4. poschodí a na 5. býva rodina jehovistov. Akože ešte OK, lenže je tu ALE.
O druhej v noci sa zobudíte na to, že počujete búchanie strojového lisu u suseda.
Na 1. sviatok vianočný zapne cirkulárku alebo čo.
na Velkú noc pracuje s pilkou.
V pivnici so spoločného domové el. rozvodu prevádzkuje dielňu, v ktorej vyrába polnohosp. nástroje, ktoré následne niekde predáva.
Toto robí náš sused - jehovista.
Je to príčinou nevraživosti medzi ním a mojím oco už asi 14 rokov.
Odôvodnenej nevraživosti... zo strany otca.
Raz tak kráčal do vchodu, otvoril dvere a stretol ho tam, tak mu samozrejme začal nadávať, ... jehovista mu povedal niečo ako
"Raz sa toto aj tak skončí, nastane apokalypsa a ujememe sa vlády"...oco ho vtedy brutálne vysmial a povedal mu na to:
"A KOMU budete vládnuť ??? Keď sa tu všetko zničí, tak komu ? Ruinám ???". Jehovista mu nevedel dať odpoveď.
Tolkoto, čo sa týka mojích skúseností s jehovistami.
Niekedy počujem ako oco na balkóne nadáva: "Ty špina jedna jehovistická, bodaj by ťa rakovina zožrala !!!"
O druhej v noci sa zobudíte na to, že počujete búchanie strojového lisu u suseda.
Na 1. sviatok vianočný zapne cirkulárku alebo čo.
na Velkú noc pracuje s pilkou.
V pivnici so spoločného domové el. rozvodu prevádzkuje dielňu, v ktorej vyrába polnohosp. nástroje, ktoré následne niekde predáva.
Toto robí náš sused - jehovista.
Je to príčinou nevraživosti medzi ním a mojím oco už asi 14 rokov.
Odôvodnenej nevraživosti... zo strany otca.
Raz tak kráčal do vchodu, otvoril dvere a stretol ho tam, tak mu samozrejme začal nadávať, ... jehovista mu povedal niečo ako
"Raz sa toto aj tak skončí, nastane apokalypsa a ujememe sa vlády"...oco ho vtedy brutálne vysmial a povedal mu na to:
"A KOMU budete vládnuť ??? Keď sa tu všetko zničí, tak komu ? Ruinám ???". Jehovista mu nevedel dať odpoveď.
Tolkoto, čo sa týka mojích skúseností s jehovistami.
Niekedy počujem ako oco na balkóne nadáva: "Ty špina jedna jehovistická, bodaj by ťa rakovina zožrala !!!"
K nám raz došli také dve ženy (jehovistky) a chceli hovoriť s mamou. Tak som ju zavolal a hneď spustili, začali ponúkať taký časopis "Prebuďte sa!". Na to im matka skočila do reči: "Vy sa prebuďte!" a zavrela
-K teme: Je len na tebe, či si s ňou niečo začneš. Hlavne si udrž triezvy rozum a pokús sa aj ju nenásilne od nich odtrhnúť. A hlavne ne nikoho neprepisuj svoje nemovitosti
-K teme: Je len na tebe, či si s ňou niečo začneš. Hlavne si udrž triezvy rozum a pokús sa aj ju nenásilne od nich odtrhnúť. A hlavne ne nikoho neprepisuj svoje nemovitosti
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a ako to ona berie? vazne alebo len pro forma kvoli rodine? nuz urcite by som bol ostrazitejsi ale nejak by som to neriesil. sekta je sekta, ked pridu tetky za mnou tak s usmevom na tvari poviem dakujem, neprosim a oni s usmevom na tvari dovidenia a nemam ziaden problem. urcite na nich nebudem nadavat. skor by im trebalo pomoct ale to je ich vec.
no ludia, mate sa vyjadrovat co si myslite o vztahu s jehovistkou, a nie tu na nich nadavat... (aj oni su ludia takze aj o nich je pravidlo č.6)povedzme si pravdu aj medzi nami krestanmi sa najdu kkti co zacnu o druhej buchotat.
k teme: osobne by som sa asi desil jehovistky, jedine ze by bola taka pasivna jehovistka aky som ja pasivny ku skole. Ale ak je fanaticka... ruky prec

k teme: osobne by som sa asi desil jehovistky, jedine ze by bola taka pasivna jehovistka aky som ja pasivny ku skole. Ale ak je fanaticka... ruky prec