Jehovistka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ZmrD
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Jehovistka

Príspevok od používateľa ZmrD »

lubim jednu co si o tom myslite?
miso2911
Medium Star
Medium Star

Re: Jehovistka

Príspevok od používateľa miso2911 »

ZmrD napísal:lubim jednu co si o tom myslite?
no chlape nic moc teda
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

hm, ked je o tom fakt presvedcena,.. neviem,.. sak nech veri, ale od extremov by som daval ruky prec
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

hm, ked si o tom fakt presvedceny...-nevidim v tom problem 8)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Nepíšeš nič bližšie, takže ťažko posudzovať. Ale pokiaľ sa ľúbite, rešpektuješ jej presvedčenie a nijako ťa to neobmedzuje, tak by to malo byť OK. I keď ja osobne by som si s jehovistom určite nezačala :nono:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ehm a akoze to je nejaka fyzicka vada ze je svedkyna jehovova? alebo psychicka? ja tych ludi poznam a su uplne normal... jedine ze neprijimaju inu krv aj keby mali zomriet.. ak ju milujes, nieje co riesit..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

raz boli za mojou tetou svedkovia ...

keď otvorila dvere , samozrejme ju začali chlácholiť ...
Ona im povedala , to čo cítila : Verím v Boha , rada chodím do kostola , ale to je všetko ..
Na toto všetko jej svedok povedal , aby sa smažila v pekle , aby okamžite zdochla a že ju preklína .. ( asi ho naozaj Boh ochraňoval, pretože sme tám práve s bratrancami neboli )

Takže k téme : Láska je síce slepá , ale takto by som už neoslepol ..
poviem Ti otvorene pre mňa je to banda debilov ( neber osobne samozrejme )
Maki napísal: jedine ze neprijimaju inu krv aj keby mali zomriet..
heh si si istý , že jedine ? Lebo u nás keď jeden chcel od nich odísť , musel mať policajnú ochranu , lebo ho chceli zabiť ... keď raz k ním prídeš už neodídeš , aspoň čo jemu hovorili
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hm, tak o takych extremoch fakt neviem.. ja osobne som odmalicka chodieval na zhromazdenia s otcom a ked som vyrastol a povedal som,ze uz nechcem chodievat tak bolo vsetko ok.. vravim - ti co poznam ja su vsetko normalni a prijemni ludia..
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Moja ucitelka slovenciny je jehovistka a je to v pohode. Da sa lachko obalamutit 8)

A k teme: ked sa lubite, tak nie je co riesit. Na kazdom sa predsa najdu niake chyby, ci uz to je nabozenstvo, povaha, styl atd.. :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

neviem preco sa bojis toho ze je jehovistka, ak ju mas rad tak nie je co riesit. poznam kamaratku a ta chodila 3,5 roka s jehovistom.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jj jehovistky a mormonky su dobre, skoda ze maju v hlave vyzametane :D pozri pokial si ateista, alebo pohan tak mas v pazi mozes len ziskat :)...ak si krestan a myslis to aspon trochu vazne, tak je dost velka sanca ze Ta prekonvertuje ;) jehovisti [aspon Ti z vnutornych kruhov] su tak "naprogramovani". Ale co sa tyka po visualnej stranke ako fakt 10/10 je to jedna zo zakladnych poziadaviek pre front line jehovistov je mat cool "look"/image :) [je ale dost mozne ze toto rule plati ovela viacej pre mormonov a scientistov...hmm, checknem ;)]
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

ona si tú vieru pravdepodobne nevybrala sama, dnešný mladý človek si takú chu**** sám nevyberie, to by musel byť len debil ... zrejme ju tak vychovali ... ak to myslíš vážne s ňou tak sa priprav na trošku ujebaných svokrovcov ... veľa šťastia
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

toto je dost velka nevyhoda Svedkov Jehovovych ze sa k nim clovek narodi.. tym padom ani nemusi suhlasit s ich zvykmi ale proste to musi tolerovat a dodrziavat... mam par znamych co sa narodili do takej rodiny a ked som s nimi vonku tak uplna pohoda normalni ludia ale doma je to take divne obzvlast pre male deti to musi byt velmi deprimujuce neslavit Vianoce... coja viem dievca z takej komunity neviem neviem ci by som daco zacal :roll:
qwerty-xyz

Re: Jehovistka

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ZmrD napísal:lubim jednu co si o tom myslite?
Takze k teme: nie!,nezacinaj si nic z jehovistkou. :cry: je to nabozensky extrem a mozes mat problemy. U nas v meste je par takych typkov a funguje to takto. Ked sa ku nim pridas,daju ti peniaze,mozno aj neake veci,ale uz od nich nemozes odist.Lebo su schopni ti aj ublizit. Nechcu si darovat krv,ani organy. A tym fanatikom je jedno ze im ich syn alebo dcera zomrie. Vtedy sa napriklad doktori dostavaju do poriadnych problemov lebo ako viete doktor zlozi prisahu,ze sa za kazdu cenu bude snazit zachranit ludsky zivot a nemoze lebo to nie je po voli neakemu fanatickemu debilovi ktory preto necha umriet aj vlastne dieta. Jehovisiti ku nam chodia,vecsinou ich posleme kade lahsie pretoze nam zacnu vykladat veci typu:
Dobry den,poznas svojho stvoritela?
JA: Ano poznam - moj otec!
ONI: hovori ti nieco slovo pan boh?
JA:NIE! a vam??
ONI: ano je to nas stovritel.
JA: HEJ? a ukazete mi ho? lebo ja vam otca ukazem... :lol:

a vtedy sa to zacne,uz na mna len nemo pozeraju a zacnem na nich vrieskat takou rychlostou a argumentami ze nemaju sancu sa ani dostat k slovu. A najväcsia sranda bola(tu na vychode na dedine je to tak ze farnost je priamo aj dom farara) ked prisli jehovisti za fararom(nevedeli,ze to je farar) a zacali mu vykladat co vsetko biblia hlasa a podobne. Farar sa nastval zobral ich dnu do farskej kniznice,dal pred nich bibliu a sa pytal tymto stylom UKAZTE MI KDE SU TIE VASE SOMARINY,UKAZTE!!! :lol:
to ste mali vidiet tie smutne ksichty ked od neho odchadzali. :wink:

tak by som povedal chalanovi:utekaj dalej od takych!!!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Pozor na vec kedze je jehovistka, je sektarka a ak nieco neustriehnes ani nevies ako a budes predavat "straznu vezu" (casopis)

odchod od nich je potom naozaj tazky a moze dojt aj k vaznym veciam :cry:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja by som sa takým ľuďom tiež vyhýbal...mám s tým bezprostrednú skúsenosť. Bývame na 4. poschodí a na 5. býva rodina jehovistov. Akože ešte OK, lenže je tu ALE.
O druhej v noci sa zobudíte na to, že počujete búchanie strojového lisu u suseda.
Na 1. sviatok vianočný zapne cirkulárku alebo čo.
na Velkú noc pracuje s pilkou.
V pivnici so spoločného domové el. rozvodu prevádzkuje dielňu, v ktorej vyrába polnohosp. nástroje, ktoré následne niekde predáva.
Toto robí náš sused - jehovista.
Je to príčinou nevraživosti medzi ním a mojím oco už asi 14 rokov.
Odôvodnenej nevraživosti... zo strany otca.
Raz tak kráčal do vchodu, otvoril dvere a stretol ho tam, tak mu samozrejme začal nadávať, ... jehovista mu povedal niečo ako
"Raz sa toto aj tak skončí, nastane apokalypsa a ujememe sa vlády"...oco ho vtedy brutálne vysmial a povedal mu na to:
"A KOMU budete vládnuť ??? Keď sa tu všetko zničí, tak komu ? Ruinám ???". Jehovista mu nevedel dať odpoveď.

Tolkoto, čo sa týka mojích skúseností s jehovistami. :?

Niekedy počujem ako oco na balkóne nadáva: "Ty špina jedna jehovistická, bodaj by ťa rakovina zožrala !!!"
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nechaj to tak su vadny vazne mame v rodine takych a si rpedstav ze by ste boli spolu a nemali by ste stromcek ako ty nasi znamy nemozu pit alkohol vobec a neprimat krv divne to sposoby :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

K nám raz došli také dve ženy (jehovistky) a chceli hovoriť s mamou. Tak som ju zavolal a hneď spustili, začali ponúkať taký časopis "Prebuďte sa!". Na to im matka skočila do reči: "Vy sa prebuďte!" a zavrela :lol:

-K teme: Je len na tebe, či si s ňou niečo začneš. Hlavne si udrž triezvy rozum a pokús sa aj ju nenásilne od nich odtrhnúť. A hlavne ne nikoho neprepisuj svoje nemovitosti :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a ako to ona berie? vazne alebo len pro forma kvoli rodine? nuz urcite by som bol ostrazitejsi ale nejak by som to neriesil. sekta je sekta, ked pridu tetky za mnou tak s usmevom na tvari poviem dakujem, neprosim a oni s usmevom na tvari dovidenia a nemam ziaden problem. urcite na nich nebudem nadavat. skor by im trebalo pomoct ale to je ich vec.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no ludia, mate sa vyjadrovat co si myslite o vztahu s jehovistkou, a nie tu na nich nadavat... (aj oni su ludia takze aj o nich je pravidlo č.6)povedzme si pravdu aj medzi nami krestanmi sa najdu kkti co zacnu o druhej buchotat.

k teme: osobne by som sa asi desil jehovistky, jedine ze by bola taka pasivna jehovistka aky som ja pasivny ku skole. Ale ak je fanaticka... ruky prec :twisted: :!:
Napísať odpoveď