i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

vcera som to skusil a pred spanim som si pustil a-bomb, po cca 15 minutach z nicoho nic uplna zaplava euforie ale len na par sekund, po par minutach sa to opakovalo v mensej intezite no trvalo to asi 3x dlhsie... potom uz nic... dneska opakujem pokus s niecim inym :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

ja som skusal najskor 5HTP1. z toho ma len trochu bolela hlava, ale inak nic moc. potom som skusal anestesiu, cocain a este black ssunshine. ale nemalo to na mna ziadny efekt :( . skusakl som to pred spanim. som si lahol do postele s MP3 prehravacom a ocuval. ale nic. mozno to je tim, ze sa neviem tolko sustredit na ten zvuk. zakazdym som sa pristihol, ze myslim na nieco uplne ine nez na ten zvuk. este skusim :?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Este niekto niekto pisal ze ked sa to prevedie do MP3 tak to nefunguje,pretoze sa znizi kvalita atd.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

vcera vecer ked som isiel spat, som dal 5htp1 a anesteziu. Asi niekde na konci anestezie mi dosli baterky v prehravaci :D ale ja som aj tak bdel. To proste nejde, na nic nemysliet a ked uz by som mal "zaspat" so sluchatkami v usiach, tak by z nich nic nemalo zniet, lebo mna tie zvuky proste vyrusuju :? A mozno mam len nequalitne sluchatka?
ach jaj :roll:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

treba mat sluchatka alebo staci aj cez repraky? skusali ste aj tak?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

ja som si pustil tu 5 minutovu zakladku a pri 15% som sa smial na vsetkom, potom nic a teraz ma boli hlava :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ako sa to da dat do mp3 formatu ?
baworak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa baworak »

Je tam napisane, ze ked chcete viac veci skusit za sebou popripade cez den musis pouzit doser reset...inak to nefunguje...vraj mne sa sto ani nechde pocuvat sa toho bojim ze ostanem nejaky pridrbany z toho :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Viac ucinkuje program BrainWave
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

inac pani si vypnite priestorove spracovanie zvuku (napr. CMSS u SB a pod...), pretoze kazde sluchatko ma ine frekvencie ktore sa maju spajat v mozgu a takto sa spoja uz v kompe, takze to nebude robit nic...

//pocuvat JEDiNE cez sluchatka! mp3 komprimacia by by nemala ovplyvnit ucinok, pretoze mp3 orezava ine frekvencie ako tie "potrebne"
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

ja som skusal najskor 5HTP1. z toho ma len trochu bolela hlava, ale inak nic moc. potom som skusal anestesiu, cocain a este black ssunshine. ale nemalo to na mna ziadny efekt . skusakl som to pred spanim. som si lahol do postele s MP3 prehravacom a ocuval. ale nic. mozno to je tim, ze sa neviem tolko sustredit na ten zvuk. zakazdym som sa pristihol, ze myslim na nieco uplne ine nez na ten zvuk. este skusim

to su presne moje slova. na mne to tiez nefunguje. ja som to pocuval asi 2 hodiny a nic :cry:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

hmm ja som pocuval kokain ... a tak okolo 80% si hovorim ze asi to nefunguje ... a potom ze alebo hej ? som nemohol sediet na stolicke a musel som daco so sebou robit :D
carlossz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa carlossz »

Ahojko . Kdysi , kdesi jsem četl , že ty psychowolkmeny a podobné přístroje i programy jsou velice snadno zneužitelné ..... Kde máte jistotu , že ten kdo udělal program to udělal "čistě" , tedy bez postraních úmyslů. :shock:
gogo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gogo »

pise mi problem ...cant open 16bit stereo 44100hz ........plz help...alebo dalo by sa dat do mp3 ako tu uz bolo spominane ?> :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ako to konvertujete do MPtrojky, rad by som si to nahodil do prehravaca..
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Frikso napísal:Ako to konvertujete do MPtrojky, rad by som si to nahodil do prehravaca..
pls čítaj kto tu čo píše
ViRuS napísal://pocuvat JEDiNE cez sluchatka! mp3 komprimacia by by nemala ovplyvnit ucinok, pretoze mp3 orezava ine frekvencie ako tie "potrebne"
Inak ja som mal samozrejme iba mp3-jku a ked som si to púšťal tak ma akurat z toho tak bolela hlava..
rikoo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rikoo »

aa ako to mam pouziit kde to mam stiahnuut a coo vlastne???
Frikso
Darca
Darca

MS FRANKY napísal:pls čítaj kto tu čo píše
No nikde som to tu nenasiel.. :roll:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

konverziou na mp3 sa nic nestraca, kedze tie frekvencie, ktore su dolezite, su do 1000Hz a kompresia orezava ine frekvencie (nasiel som to kdesi na nete).
Na mp3 si to mozete skonvertovat jednoducho - ma to ale jednu nevyhodu, ze to musite cele prehravat a teda konverzia trva tolko, co prehravanie drg suboru.
Otvorte si nastavenie hlasitosti vo Windows, dajte si Vlastnosti - a tam v menu si zaskrtnite Nahravanie a zaskrtnite aj vsetky policka v dolnej casti okna a dajte OK.
Mali by tam byt posuvniky, ako napr. Line-In, Microphone, Wave alebo What U Hear a pod. Tak pod Wave alebo What U Hear zaskrtnete policko Select a je to.
Z netu si sosnete a instalnete program Record Smart 1.0, pustite drg subor a v Record Smart-e date nahravat a je to. Neviem, ci prvu cast z tohto postupu je nutne vykonat, kedze Record Smart nahrava vsetko, co prejde zvukovkou, takze mozno to nezavisi od nastaveni OS.
Record Smart nahrava do WAV, takze potom to este treba skonvertovat do MP3. Nastroj na to ma asi kazdy na kompe, ja pouzivam MPEG Suite. Odporucam vybrat 320 kbit/s, co je najvyssia mozna kvalita.
HTH
Frikso
Darca
Darca

Konečne nejaký rozumný user (čítaj Mek) čo nemá problém poradiť aj tým menej chápavým. (k+)
Napísať odpoveď