i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)
ja som skusal najskor 5HTP1. z toho ma len trochu bolela hlava, ale inak nic moc. potom som skusal anestesiu, cocain a este black ssunshine. ale nemalo to na mna ziadny efekt
. skusakl som to pred spanim. som si lahol do postele s MP3 prehravacom a ocuval. ale nic. mozno to je tim, ze sa neviem tolko sustredit na ten zvuk. zakazdym som sa pristihol, ze myslim na nieco uplne ine nez na ten zvuk. este skusim 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vcera vecer ked som isiel spat, som dal 5htp1 a anesteziu. Asi niekde na konci anestezie mi dosli baterky v prehravaci
ale ja som aj tak bdel. To proste nejde, na nic nemysliet a ked uz by som mal "zaspat" so sluchatkami v usiach, tak by z nich nic nemalo zniet, lebo mna tie zvuky proste vyrusuju
A mozno mam len nequalitne sluchatka?
ach jaj
ach jaj
inac pani si vypnite priestorove spracovanie zvuku (napr. CMSS u SB a pod...), pretoze kazde sluchatko ma ine frekvencie ktore sa maju spajat v mozgu a takto sa spoja uz v kompe, takze to nebude robit nic...
//pocuvat JEDiNE cez sluchatka! mp3 komprimacia by by nemala ovplyvnit ucinok, pretoze mp3 orezava ine frekvencie ako tie "potrebne"
//pocuvat JEDiNE cez sluchatka! mp3 komprimacia by by nemala ovplyvnit ucinok, pretoze mp3 orezava ine frekvencie ako tie "potrebne"
-
Robinho1290
Medium Expert
ja som skusal najskor 5HTP1. z toho ma len trochu bolela hlava, ale inak nic moc. potom som skusal anestesiu, cocain a este black ssunshine. ale nemalo to na mna ziadny efekt . skusakl som to pred spanim. som si lahol do postele s MP3 prehravacom a ocuval. ale nic. mozno to je tim, ze sa neviem tolko sustredit na ten zvuk. zakazdym som sa pristihol, ze myslim na nieco uplne ine nez na ten zvuk. este skusim
to su presne moje slova. na mne to tiez nefunguje. ja som to pocuval asi 2 hodiny a nic
to su presne moje slova. na mne to tiez nefunguje. ja som to pocuval asi 2 hodiny a nic
pls čítaj kto tu čo píšeFrikso napísal:Ako to konvertujete do MPtrojky, rad by som si to nahodil do prehravaca..
Inak ja som mal samozrejme iba mp3-jku a ked som si to púšťal tak ma akurat z toho tak bolela hlava..ViRuS napísal://pocuvat JEDiNE cez sluchatka! mp3 komprimacia by by nemala ovplyvnit ucinok, pretoze mp3 orezava ine frekvencie ako tie "potrebne"
-
Mek
Addict
konverziou na mp3 sa nic nestraca, kedze tie frekvencie, ktore su dolezite, su do 1000Hz a kompresia orezava ine frekvencie (nasiel som to kdesi na nete).
Na mp3 si to mozete skonvertovat jednoducho - ma to ale jednu nevyhodu, ze to musite cele prehravat a teda konverzia trva tolko, co prehravanie drg suboru.
Otvorte si nastavenie hlasitosti vo Windows, dajte si Vlastnosti - a tam v menu si zaskrtnite Nahravanie a zaskrtnite aj vsetky policka v dolnej casti okna a dajte OK.
Mali by tam byt posuvniky, ako napr. Line-In, Microphone, Wave alebo What U Hear a pod. Tak pod Wave alebo What U Hear zaskrtnete policko Select a je to.
Z netu si sosnete a instalnete program Record Smart 1.0, pustite drg subor a v Record Smart-e date nahravat a je to. Neviem, ci prvu cast z tohto postupu je nutne vykonat, kedze Record Smart nahrava vsetko, co prejde zvukovkou, takze mozno to nezavisi od nastaveni OS.
Record Smart nahrava do WAV, takze potom to este treba skonvertovat do MP3. Nastroj na to ma asi kazdy na kompe, ja pouzivam MPEG Suite. Odporucam vybrat 320 kbit/s, co je najvyssia mozna kvalita.
HTH
Na mp3 si to mozete skonvertovat jednoducho - ma to ale jednu nevyhodu, ze to musite cele prehravat a teda konverzia trva tolko, co prehravanie drg suboru.
Otvorte si nastavenie hlasitosti vo Windows, dajte si Vlastnosti - a tam v menu si zaskrtnite Nahravanie a zaskrtnite aj vsetky policka v dolnej casti okna a dajte OK.
Mali by tam byt posuvniky, ako napr. Line-In, Microphone, Wave alebo What U Hear a pod. Tak pod Wave alebo What U Hear zaskrtnete policko Select a je to.
Z netu si sosnete a instalnete program Record Smart 1.0, pustite drg subor a v Record Smart-e date nahravat a je to. Neviem, ci prvu cast z tohto postupu je nutne vykonat, kedze Record Smart nahrava vsetko, co prejde zvukovkou, takze mozno to nezavisi od nastaveni OS.
Record Smart nahrava do WAV, takze potom to este treba skonvertovat do MP3. Nastroj na to ma asi kazdy na kompe, ja pouzivam MPEG Suite. Odporucam vybrat 320 kbit/s, co je najvyssia mozna kvalita.
HTH