Tricka s motivom hojko.com

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
johny141
Star
Star

Tricka s motivom hojko.com

Príspevok od používateľa johny141 »

Teraz ma tak napadlo ako browsujem na *****.net, ze co keby sa spravili aj tricka s motivom hojko.com!tie by si podla mna viac ludi kupilo!kedze je to diskusne forum!no co, vedenie?neplanujete?len pls ne odpovede typu ze NE, LOCK!pls
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

ppp
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak keby bola priatelna cena tak preco nie... z jednej strany recesia a z druhej strany reprezentacia :D
johny141
Star
Star

tak co je priatelna cena?!pre niekoho je priatelna cena 200Sk a pre niekho 1000Sk!mne je to jedno ze kolko, lebo sa mi jedna o to tricko!ja som myslel ze by to mohlo byt ze, biele tricko a dane neutralne logo hojko.com!samozrejme modre!co poviete?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

uz sa na tom dlhsiu dobu pracuje. ak chcete tricka otravujte ob3l1xa :)
johny141
Star
Star

mastermind napísal:uz sa na tom dlhsiu dobu pracuje. ak chcete tricka otravujte ob3l1xa :)
Tak, nech sa sem vyjadri ob3l1x!ze ake ma namysli navrhy toho tricka!
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

o trickach sa uz uvazuje dlhsiu dobu a mozno sa to aj coskoro zrealizuje. Caka sa na uplinkov navrh a potom sa urobi cenova kalkulacia. Potom o tom budu oboznameni aj uzivatelia a zisti sa zaujem.

moja predstava zatial je tricko bud biele alebo cierne mozno obe farby to sa este uvidi a uplink spravi nejake pekne logo pravdepodobne aj dopredu aj do zadu ;) ale to nechame na nom ;)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

na obrazku pracuje Uplink (teda aspon chceme aby pracoval :)) Ob3l1x ma zistit kolko by to vsetko stalo.
V takomto stave sa to momentalne nachadza
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

bolo by dobre to dohodnut s nejakym eshopom ale radsej nech je kvalitnejsie ale zase babiku za to nedam.

edit:/ popi*i by bolo keby si tam kazdy mohol dat svoj avatar.ale ta cena by uz isla asi velmi hore.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja by som nebol proti, uz len aby uplink dal dokopy slusne navrhy, ale ako ho poznam bude to stat za to :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

No možno za príplatok by ten avatar urobiť šiel. Ale to vybavuje Obelix takže nech sa on vyjadrí.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

A bude to sieťotlač alebo nažehlované? Možno budem mať záujem. Predpokladám, že keď je to z uplinkovej dielne, tak to nebude na telesnu :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Frikso napísal:A bude to sieťotlač alebo nažehlované? Možno budem mať záujem. Predpokladám, že keď je to z uplinkovej dielne, tak to nebude na telesnu :D
mohlo by to byť aj vyšité :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

TA to by som si aj ja kuil a so mnou aj par inych ludi... to by bolo neco :D uz vidim tie otazky .. :"a co je hojko" :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pochybujem,ze to bude robene inak ako sietkou/plastizoidom - vtedy vychadzaju trika tak do 300sk priblizne(samozrejme musi byt vacsia objednavka..).. ked flex tak trosku viac a ak flok(vpodstate nazehlovacka) tak aj 2x tolko.. sme si davali s kamosmi robit trika a tetuska ze jasne pohoda, spravime flokom, mate pekny navrh, bla bla - 750sk za triko... a my ze COOOOO? ze chceme sietkou a voila - 270sk za triko...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

urcite to nebude nazehlovane ani vysivane:D a s tym ze tam bude mat kazdy vlastny avatar zabudnite ... (cena ide podla toho kolko sablon sa musi vyrobit, cize kazdy avatar jedna sablona a to by bolo cenovo neunosne)
bude to nieco kvalitne uvidim podla ceny (najprv musim mat navrh a az s tym tam pojdem aby mi vedeli povedat co je tak najlepsie a cca cena). Ten obrazok/y tam budu maximalne do 5farieb kedze sa plati aj za farby ;) urcite nechcete tricka za 1000Sk/ks (to by si mozno objednal 1 az 2ja) bude to nieco pekne ved uvidime aky bude uplinkov navrh ;) cenu by som chcel nieco tak cca 200sk maximalne 300sk/ks ale to uvidime ked budem vediet blizsie dam vediet.
budu to len tricka s kratkym rukavom nepiste sem ze chcete s dlhym or tak toto je asi najlepsi kompromis. Tricka chcem aby boli 100% bavlna nie polyeste ani ziadne take shity nech to tricko aj nieco vydrzi a ten obrazok na nom tiez vydrzi nejake to pranie a nech stale vyzera pekne :)
cize zatim len tolko. Ujo uplink hovoril ze sa na to pozrie tak cca koncom februara lebo ma skuskove. dufam ze to vydrzite :)
ak mate este nejake navrhy, otazky piste pokusim sa odpovedat.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

heh, no do buducna by bolo dobre rozmyslat o nejakom e-shope a dat si pomaly aj registrovat hojko ako obchodnu znamku aby vam to nevyfukli lebo chodi sem dost ludi cize perspektiva by tu bola. len neviem ci za 200/300 korun sa da spravit kvalitne tricko.ale maximalne 500 by som dal.
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

A aké veľkosti tričiek budu ? :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

n1^ napísal:A aké veľkosti tričiek budu ? :)
bude bud jedna or maximalne 2 predpokladam ze L, XL to sa este da hlasovanie ...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dal by som tak 3 velkosti, lebo pri par druhoch triciek je rozdiel medzi L a XL 2cm na dlzku inak uplne rovnake..
Napísať odpoveď