Tricka s motivom hojko.com
Tricka s motivom hojko.com
Teraz ma tak napadlo ako browsujem na *****.net, ze co keby sa spravili aj tricka s motivom hojko.com!tie by si podla mna viac ludi kupilo!kedze je to diskusne forum!no co, vedenie?neplanujete?len pls ne odpovede typu ze NE, LOCK!pls
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
o trickach sa uz uvazuje dlhsiu dobu a mozno sa to aj coskoro zrealizuje. Caka sa na uplinkov navrh a potom sa urobi cenova kalkulacia. Potom o tom budu oboznameni aj uzivatelia a zisti sa zaujem.
moja predstava zatial je tricko bud biele alebo cierne mozno obe farby to sa este uvidi a uplink spravi nejake pekne logo pravdepodobne aj dopredu aj do zadu
ale to nechame na nom 
moja predstava zatial je tricko bud biele alebo cierne mozno obe farby to sa este uvidi a uplink spravi nejake pekne logo pravdepodobne aj dopredu aj do zadu
-
mastermind
VIP
-
last_knight
Light Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pochybujem,ze to bude robene inak ako sietkou/plastizoidom - vtedy vychadzaju trika tak do 300sk priblizne(samozrejme musi byt vacsia objednavka..).. ked flex tak trosku viac a ak flok(vpodstate nazehlovacka) tak aj 2x tolko.. sme si davali s kamosmi robit trika a tetuska ze jasne pohoda, spravime flokom, mate pekny navrh, bla bla - 750sk za triko... a my ze COOOOO? ze chceme sietkou a voila - 270sk za triko...
urcite to nebude nazehlovane ani vysivane:D a s tym ze tam bude mat kazdy vlastny avatar zabudnite ... (cena ide podla toho kolko sablon sa musi vyrobit, cize kazdy avatar jedna sablona a to by bolo cenovo neunosne)
bude to nieco kvalitne uvidim podla ceny (najprv musim mat navrh a az s tym tam pojdem aby mi vedeli povedat co je tak najlepsie a cca cena). Ten obrazok/y tam budu maximalne do 5farieb kedze sa plati aj za farby
urcite nechcete tricka za 1000Sk/ks (to by si mozno objednal 1 az 2ja) bude to nieco pekne ved uvidime aky bude uplinkov navrh
cenu by som chcel nieco tak cca 200sk maximalne 300sk/ks ale to uvidime ked budem vediet blizsie dam vediet.
budu to len tricka s kratkym rukavom nepiste sem ze chcete s dlhym or tak toto je asi najlepsi kompromis. Tricka chcem aby boli 100% bavlna nie polyeste ani ziadne take shity nech to tricko aj nieco vydrzi a ten obrazok na nom tiez vydrzi nejake to pranie a nech stale vyzera pekne
cize zatim len tolko. Ujo uplink hovoril ze sa na to pozrie tak cca koncom februara lebo ma skuskove. dufam ze to vydrzite
ak mate este nejake navrhy, otazky piste pokusim sa odpovedat.
bude to nieco kvalitne uvidim podla ceny (najprv musim mat navrh a az s tym tam pojdem aby mi vedeli povedat co je tak najlepsie a cca cena). Ten obrazok/y tam budu maximalne do 5farieb kedze sa plati aj za farby
budu to len tricka s kratkym rukavom nepiste sem ze chcete s dlhym or tak toto je asi najlepsi kompromis. Tricka chcem aby boli 100% bavlna nie polyeste ani ziadne take shity nech to tricko aj nieco vydrzi a ten obrazok na nom tiez vydrzi nejake to pranie a nech stale vyzera pekne
cize zatim len tolko. Ujo uplink hovoril ze sa na to pozrie tak cca koncom februara lebo ma skuskove. dufam ze to vydrzite
ak mate este nejake navrhy, otazky piste pokusim sa odpovedat.