Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

pochybujem ze by ju tychto 18 stran presvedcilo aj ked su myslene uprimne a je to vsetko pekne ale pani :idea: slecna sa vyjadrila aj ked nie velmi priamou cestou ze k tu pritomnemu obzalovanemu nic neciti takze... sme tam kde sme boli
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ak má dobré srdce tak tých 18 strán by ju obmekcilo. :cry:
mi-chau
Darca
Darca

Amerigo napísal:Ak má dobré srdce tak tých 18 strán by ju obmekcilo. :cry:
resp. by ju to donutilo dat mu sancu spoznat ho, nie sialene sa donho zamilovat, ale po tyzdni by si na tieto strany ani nespomenula... predstav si ze vies o niekom kto ta miluje ale ty proste nezajem, a citas nieco podobne ako je toto tu... no neviem nepresvedcilo by ma ani 180 stran, a ak aj hej bolo by to zo sucitu a to nie je zrovna dobry zaklad pre vztah.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Tak ale nemyslite si, že slečna to myslela smrteľne vážne (s prihliadnutím na jej vekovú vyspelosť).
Pamatám si, ako na prvom stupni základnej školy dievčatám sa mimoriadne páčilo, keď sa nejaký chlapec o nejakú zaujímal a všemožne to dával na javo (síce sa za to hambila, najmä pred dievčenským kolektívom, a odmietala ho, ale páčilo sa jej to :) ).

Dúfam, že ste to aspoň niekto pochopil :? .
mi-chau
Darca
Darca

pochopil, ale zvlast na tu vekovu vyspelost by sme nemali prihliadat, kedze pozname len jej fyzicky vek. Ci to myslela smrtelne vazne alebo nie je uz cisto dohad, mal by povedat obzalovany...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uprimnaDUSA: Fyzicky a psychicky vek je pekna vec, ale uznaj, ze ci je pri veku 12 rokov medzi nimi rozdiel? Podla mna ani nie, siestak na zakladnej skole ma ine zaluby, ci je to prechadzanie s kamaratkami, hranie volejbalu, skola... ale urcite nie vztah. Keby bol psychicky vek o nieco vyssie, tak mozno tak rok, ale viacej urkite nie.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ETieNne napísal:Zmenil by som tú SMS na takúto version.

"Ahoj Marcelka. Viem, že som sa zachoval unáhlene. Ďakujem za peknú hru na gitare. Prajem veľa šťastia do budúcna. Ahoj. M."

(Te-wei, už je lepšia?? ale stále mi tam niečo chýba :? daj prosím svoju verziu.)
Nie je lepšia. Veľa šťastia do budúcna: To je akoby sa s ňou lúčil navždy.
Namiesto toho by som napísal : Keď mi napíšeš, veľmi ma potešíš.
Etiene, teraz musíš rozmýšľať za 12 ročné dievča :)
mi-chau
Darca
Darca

hojko: v podstate mas pravdu 12 rokov je malo na cokolvek vo dvojici okrem dámy, ale berme do úvahy cisto hypoteticky ze to nie je husa, pretoze ak je potom je tu zbytocnych zodvadsat stran dopredu... (a vylucit ze je to mala intelektualka nemozeme) :D
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Máte pravdu 12 rokov je ete málo :o Ale u kazdého je to individuálne.Niekto sa zamiluje v dvanástich a iný v osemnástke.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ja ani nechcem aby ju tychto 18 stran obmäkcilo , lebo to co najmenej chcem je lutost . Priznavam pokazil som to tou sms , ale pripadalo mi riadne hlupe ked jej on povedal ze sa mi paci a ona proste no neverila . Tak som jej to podal narovinu . Ja som nechcel aby to zobrala tak ze chcem s nou silou mocou chodit , ale ona to tak zobrala . Ale povedala ze sa bude so mnou nadalej rozpravat ze ma ignorovat nebude . Blizi sa valentina cize jej chcem kupit nieco sladke a k tomu daco uzitocne , zabalit ale nebojte napisem tam ze je ber to ako z kamaratsva .
Dam vediet ak by sa daco zmenilo . Dik
mi-chau
Darca
Darca

BabySHAQ napísal:lebo to co najmenej chcem je lutost ....
no a prave to by vyvolalo tichto 18 stran :idea:
edit: 19 :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

"Ahoj Marcelka. Viem, že som sa zachoval unáhlene. Ďakujem za peknú hru na gitare. Prajem veľa šťastia do budúcna. Ahoj. M."

(Te-wei, už je lepšia?? ale stále mi tam niečo chýba :? daj prosím svoju verziu.)
Chýba tam humor ;)
Ale ani moc neviem čo poradiť, netuším ako by mohla reagovať 12 ročná baba, to je u mňa proste ešte dieťa, takže tažko predvýdať.

Teraz ma niečo napadlo. ja som raz ,teraz bol v podobnej situácii (dá sa poverdať v podobnej). Proste bol som s babou, jeden večer to trochu prerástlo (inak téma dve baby; lucia) pak sme si písali a tiež som jej dal trochu najavo, že sa mi páčí, ale radšej som použil výraz, že mi padla trochu do oka, nechcel som aby to znelo moc nasilnicky a ona tiež že som super chalan a bla bla bla... Na to som jej napísal, že ok a (to je podstatne) že je moc fajn holka a bol by som rád aby sme sa stali kamaráti a boli dobrými kamarátmi a to aj mimo práce a nie len ako kolegovia. A ono to zabralo... takže AK napísať sms, tak možno niečo takéto.
Aj keď je to bez toho humoru.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

eritrocit : bez lúčenia.
Te-wei : s humorom.

tak sa na to pozrime...

"Ahoj Marcelka. Viem, že som sa zachoval unáhlene. Ďakujem za peknú hru na gitare v kostole, vždy si ju rád vypočujem(radšej ako farárov spev :D ). Prajem pekný deň. Ahoj. M."

No neviem, či to bolo vtipné a či to vyznelo ako "nelúčenie" ale viac už zo seba naozaj nedostanem. :wink:
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Napís jej vlastnú sms co cítis sám urcite si mozes vziat príklad od tých co sú tu ale vlastné slová sú vlastné a len ty vie co k nej vlastne cítis a to ti nik nemoze napísat za teba.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Amerigo . Keby jej poviem to co k nej citim , tak by si tom to zakopal uz nadobro , ( ak sa to este vobec da hlbsie zakopat ) . Ja som to pokazil cize ja sa to musim snazit nejako napravit . Najskor necham situaciu poriadne ukludnit . No a potom sa k nej budem spravat ako ku kazdej kamaratke . Aj tak mam casu dost vsak na zakladke bude este 3 roky . A myslim ze v devine bude rozmyslat inak ( to ja uz budem mat 18 :) ).
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

BabySHAQ napísal:Amerigo . Keby jej poviem to co k nej citim , tak by si tom to zakopal uz nadobro , ( ak sa to este vobec da hlbsie zakopat ) . Ja som to pokazil cize ja sa to musim snazit nejako napravit . Najskor necham situaciu poriadne ukludnit . No a potom sa k nej budem spravat ako ku kazdej kamaratke . Aj tak mam casu dost vsak na zakladke bude este 3 roky . A myslim ze v devine bude rozmyslat inak ( to ja uz budem mat 18 :) ).
A ty si myslis ze do 9 triedy si niekoho nenajde?? Ak s tym ratas tak sa zacni modlit .. ved ju predsa nezavru do pivnice na tri roky kym sa na nieco odhodlas a do troch rokov aj tebe poblazni hlavu daka ina ... RIES TERAZ!!! :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

dawo napísal:A ty si myslis ze do 9 triedy si niekoho nenajde?? Ak s tym ratas tak sa zacni modlit .. ved ju predsa nezavru do pivnice na tri roky kym sa na nieco odhodlas a do troch rokov aj tebe poblazni hlavu daka ina ... RIES TERAZ!!! :wink:
A ze ty si si neprecital 2 strany dozadu ? Kamarat mi to posral tym ze jej to vytaral , tak a ja este vecsi somar som musel povedat ze je to pravdu . Takze teraz budem rad ak sa bude so mnou vobec rozpravat . Teraz to nemam ako riesit , musim nechat troska upokojit situaciu . A ak sa bude so mnou kamratit , tak ja jej budem dat pocitovat ze sa mi paci . Proste ona ma teraz eso v ruke ze vie ze som do nej blazon .

Este jedna otazka pre vsetkych . Ked som u toho kamarata tak ma vecno vola ze podme pod jej okno a mozes sa s nou rozpravat . Myslite ze by to bol dobry napad ?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

BabySHAQ napísal:A ze ty si si neprecital 2 strany dozadu ? Kamarat mi to posral tym ze jej to vytaral , tak a ja este vecsi somar som musel povedat ze je to pravdu . Takze teraz budem rad ak sa bude so mnou vobec rozpravat . Teraz to nemam ako riesit , musim nechat troska upokojit situaciu . A ak sa bude so mnou kamratit , tak ja jej budem dat pocitovat ze sa mi paci . Proste ona ma teraz eso v ruke ze vie ze som do nej blazon .

Este jedna otazka pre vsetkych . Ked som u toho kamarata tak ma vecno vola ze podme pod jej okno a mozes sa s nou rozpravat . Myslite ze by to bol dobry napad ?
necital sorry ale tak to asi nieje kamarat ked podraza....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Este jedna otazka pre vsetkych . Ked som u toho kamarata tak ma vecno vola ze podme pod jej okno a mozes sa s nou rozpravat . Myslite ze by to bol dobry napad ?
Zda sa mi to trocha ujete a moc strojene...Pod oknom sa vypravat mi pride trocha ako ze nemas co robit a tak sa moc nudis a chodis sa rozpravat pod okno...nepozdava sa mi to...A co ked prechladne ona v tom okne..sak je zima :D
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Ved a napíses jej nejakú tú správu?A ktomu ze más na nu 3 roky to stým moc nerátaj pretoze za prvé aj tebe sa prestane pácit alebo prestanes mat o nu záujem a to fakt max 1 rok sa moze niekto niekomu pácit anez by spolu chodili to podla mojich skúseností :D a za druhé o o také holky sa chalani trhajú asi :D ked je siestacka a uz takto :D Ale fakticky si v tazkej situácií a ak sa ti podarí zvítazit tak si frajer :)
Napísať odpoveď