DreamWeaver problem

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

DreamWeaver problem

Príspevok od používateľa Slayter »

cau, mam problem s dreamweaveverom - ked som v sekcii design nedaju sa mi robit medzery medzi textom spaceom.. neviete v com to moze byt?
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Medzi kazdy znak je dovolene dat iba jednu medzeru. pokial sak chces, tak mozes pridat medzery pomocou   , ktore pridas do kodu.
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

JurijRubanov napísal:Medzi kazdy znak je dovolene dat iba jednu medzeru. pokial sak chces, tak mozes pridat medzery pomocou   , ktore pridas do kodu.
Jaj co ze to moje oci vidia! "  , ktore pridas do kodu". Si robis sradnu, vsak? Jedno take moze byt vsak aj musi, ale viac? Ti prasi? A co tak poziciovanie cez CSS (napr. padding) ?
Bobr
Guru
Guru

Otazka 2

Príspevok od používateľa Bobr »

Akym tlacidlom rozbalim navrh ked sa mi neobjavy automaticky... priamo ked pisem kod...???

napriklad zacnem pisat background a uz by sa malo vyrolovat a ked nie ake tlacidlo na to pouzijem>????

:oops: please
bukelo
Medium Star
Medium Star

Re: Otazka 2

Bobr napísal:Akym tlacidlom rozbalim navrh ked sa mi neobjavy automaticky... priamo ked pisem kod...???

napriklad zacnem pisat background a uz by sa malo vyrolovat a ked nie ake tlacidlo na to pouzijem>????

mne to rozbaluje automaticky, a nic som nezapinal ziadnym tlacidlom. Mozno je len chyba niekde u teba.
Bobr
Guru
Guru

bukelo napísal:mne to rozbaluje automaticky, a nic som nezapinal ziadnym tlacidlom. Mozno je len chyba niekde u teba.
Ja viem ze to rozbaluje automaticky ale da sa to nejakym tlacidlom aj zapnut... len neviem akym... ale inak vynikajuca rada si mi pomohol... :?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Bobr napísal:Akym tlacidlom rozbalim navrh ked sa mi neobjavy automaticky... priamo ked pisem kod...???

Mas tam tri take buttony vedla seba, hore vlavo. Prva je cisty kod s ikonkou <>, druha je kombinovana so zdrojakom a nahladom ikonka <> a text |||. A tretie je cisty nahlad |||. Takze si to prehod na druhu moznost a mas tam rovno nahlad aj zdrojak :wink:
Bobr
Guru
Guru

misokgb napísal:Mas tam tri take buttony vedla seba, hore vlavo. Prva je cisty kod s ikonkou <>, druha je kombinovana so zdrojakom a nahladom ikonka <> a text |||. A tretie je cisty nahlad |||. Takze si to prehod na druhu moznost a mas tam rovno nahlad aj zdrojak :wink:
Chlapci vy mi nerozumiete ja viem ako sa prepnut do zdrojaku aj viem ako sa v tom robi ale neviem jedno tlacidlo ktorym zavolam to menu ked pisem priamo v kode... :wink:
bukelo
Medium Star
Medium Star

Bobr napísal:Chlapci vy mi nerozumiete ja viem ako sa prepnut do zdrojaku aj viem ako sa v tom robi ale neviem jedno tlacidlo ktorym zavolam to menu ked pisem priamo v kode... :wink:
Ja ti zozumiem.
Nasiel som to: Upravit-> Predvolby - V kategorii Pokyny kódu -> zaškrtnúť Povolit pokyby kódu.
Najlepsie to vyjadri obrazok.
Obrázok
Ak pomohlo, dakujem za karmu.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Nevie niekto ako spravim aby som sa po stlaceni enteru dostal na dalsi riadok? Ked stlacim enter, tak ma to hodi az o 2 riadky. Diky
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Nikto nevie?
PayteR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PayteR »