DreamWeaver problem
DreamWeaver problem
cau, mam problem s dreamweaveverom - ked som v sekcii design nedaju sa mi robit medzery medzi textom spaceom.. neviete v com to moze byt?
-
JurijRubanov
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Jaj co ze to moje oci vidia! " , ktore pridas do kodu". Si robis sradnu, vsak? Jedno take moze byt vsak aj musi, ale viac? Ti prasi? A co tak poziciovanie cez CSS (napr. padding) ?JurijRubanov napísal:Medzi kazdy znak je dovolene dat iba jednu medzeru. pokial sak chces, tak mozes pridat medzery pomocou , ktore pridas do kodu.
Re: Otazka 2
mne to rozbaluje automaticky, a nic som nezapinal ziadnym tlacidlom. Mozno je len chyba niekde u teba.Bobr napísal:Akym tlacidlom rozbalim navrh ked sa mi neobjavy automaticky... priamo ked pisem kod...???
napriklad zacnem pisat background a uz by sa malo vyrolovat a ked nie ake tlacidlo na to pouzijem>????
please
Ja viem ze to rozbaluje automaticky ale da sa to nejakym tlacidlom aj zapnut... len neviem akym... ale inak vynikajuca rada si mi pomohol...bukelo napísal:mne to rozbaluje automaticky, a nic som nezapinal ziadnym tlacidlom. Mozno je len chyba niekde u teba.
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Bobr napísal:Akym tlacidlom rozbalim navrh ked sa mi neobjavy automaticky... priamo ked pisem kod...???
napriklad zacnem pisat background a uz by sa malo vyrolovat a ked nie ake tlacidlo na to pouzijem>????
please
Mas tam tri take buttony vedla seba, hore vlavo. Prva je cisty kod s ikonkou <>, druha je kombinovana so zdrojakom a nahladom ikonka <> a text |||. A tretie je cisty nahlad |||. Takze si to prehod na druhu moznost a mas tam rovno nahlad aj zdrojak
Chlapci vy mi nerozumiete ja viem ako sa prepnut do zdrojaku aj viem ako sa v tom robi ale neviem jedno tlacidlo ktorym zavolam to menu ked pisem priamo v kode...misokgb napísal:Mas tam tri take buttony vedla seba, hore vlavo. Prva je cisty kod s ikonkou <>, druha je kombinovana so zdrojakom a nahladom ikonka <> a text |||. A tretie je cisty nahlad |||. Takze si to prehod na druhu moznost a mas tam rovno nahlad aj zdrojak
Ja ti zozumiem.Bobr napísal:Chlapci vy mi nerozumiete ja viem ako sa prepnut do zdrojaku aj viem ako sa v tom robi ale neviem jedno tlacidlo ktorym zavolam to menu ked pisem priamo v kode...
Nasiel som to: Upravit-> Predvolby - V kategorii Pokyny kódu -> zaškrtnúť Povolit pokyby kódu.
Najlepsie to vyjadri obrazok.
Ak pomohlo, dakujem za karmu.