Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

a rypat vie kazdy - preco si rovno nenapisal nieco k tomu vitaminu B12?... ach..zasa su v sebe..
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Maki napísal:a rypat vie kazdy - preco si rovno nenapisal nieco k tomu vitaminu B12?... ach..zasa su v sebe..
ja nerypem, ja som ho len chcel usmernit...chalan sa pytal ze ci ma niekto s B12 vitaminom skusenosti...to ze je to velmi dvolezity vitamin, to vieme...pozri ja nemam skusenosti s jeho uzivanim, tak som mu nic nenapisal nato...nerypem, ak sa tym urazil alebo sa ho to dotklo nech mi napise SS...ja mu to rad vysvetlim...

vitamin B12 co viem sa nachadza skoro vsade ale len v malom mozstve napriklad vo vajciach alebo v tuniaku...Zvysuje chut do jedla, poznam ludi co im doktorka predpisala tento vitamin na pribratie. Ale zeby z toho pribrali nejak vela neviem povedat, lebo necvicia...ty predpokladam ze chces aj cvicit...vysledky by mohli byt zaujimave...Ked to budes uzivat daj vediet ako si pokrocil :)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Toxikoman napísal:ja nerypem, ja som ho len chcel usmernit...chalan sa pytal ze ci ma niekto s B12 vitaminom skusenosti...to ze je to velmi dvolezity vitamin, to vieme...pozri ja nemam skusenosti s jeho uzivanim, tak som mu nic nenapisal nato...nerypem, ak sa tym urazil alebo sa ho to dotklo nech mi napise SS...ja mu to rad vysvetlim...

vitamin B12 co viem sa nachadza skoro vsade ale len v malom mozstve napriklad vo vajciach alebo v tuniaku...Zvysuje chut do jedla, poznam ludi co im doktorka predpisala tento vitamin na pribratie. Ale zeby z toho pribrali nejak vela neviem povedat, lebo necvicia...ty predpokladam ze chces aj cvicit...vysledky by mohli byt zaujimave...Ked to budes uzivat daj vediet ako si pokrocil :)
suhlasim s tebou ja som sa nepytal ze co to je B12 lebo to viem ja som chcel len vediet ci mate niake praktice skusenosti s nim...takze mas pravdu a asi ho kupim tam potom napisem ze ako to ide
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

miso2911 napísal:suhlasim s tebou ja som sa nepytal ze co to je B12 lebo to viem ja som chcel len vediet ci mate niake praktice skusenosti s nim...takze mas pravdu a asi ho kupim tam potom napisem ze ako to ide
Moj brat to bral a pribral z toho asi 2 az 3 Kg. Ale je viac foriem tych B12, to mozu byt aj tabletky, nejake spreje ale tie sa uz tusim nevyrabaju a inekcie a tie su zevraj najucinejsie. Je len na tebe co si vyberes ale ja osbne by som hladal nejaky iny sposob pribratia.
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

tie injekcie sa tusim volaju pangamin, ale mozno trepem blbosti(jednemu znamemu to pichali aby pribral)

aby sa to tu troxu prevetralo tak sem davam 2 zaujimave clanky.

http://www.muscle-fitness.cz/index.phtm ... nink&id=50
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=30
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

pom napísal:tie injekcie sa tusim volaju pangamin, ale mozno trepem blbosti(jednemu znamemu to pichali aby pribral)
pangamin urcite nie to su tabletky dostat ich v lekarni
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

miso2911 napísal:pangamin urcite nie to su tabletky dostat ich v lekarni
Pangamin ??? To sme davali psovi aby mal lepsiu srsť. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pangamin su pivarske kvasinky nie? => vysoky obsah vitaminu B... ja viem preco mam tak rad pivo :P
pom
Light Star
Light Star

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=30
skusal uz niekto tento typ trningu?
nexce sa mi verit ze to takto funguje, to by som brutalne zosilnel behom par mesicov, ak to takto funguje.
zajtra to asi skusim. skuste aj ostatny a napiste vysledky a postrehy.
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

Toxikoman napísal:vitamin B12 co viem sa nachadza skoro vsade ale len v malom mozstve napriklad vo vajciach alebo v tuniaku...Zvysuje chut do jedla, poznam ludi co im doktorka predpisala tento vitamin na pribratie. Ale zeby z toho pribrali nejak vela neviem povedat, lebo necvicia...ty predpokladam ze chces aj cvicit...vysledky by mohli byt zaujimave...Ked to budes uzivat daj vediet ako si pokrocil :)
presne ako pises...B vitamin zvysuje chut do jedla a zrychluje jeho travenie...cize - clovek je schopny viacej jest bez toho aby to do seba pchal nasilu, co pri spravnom cviceni vedie aj k zvyseniu objemu svalov (za predpokladu ze netlacite do seba len slaninu)...

osobne skusenosti s jeho uzivanim nemam ale poznam 2 znamych ktori ho uzivali v injekcnej forme(je ucinejsia) a nejake zmeny bolo vidiet...

zazraky od toho necakajte - myslim ze Bcko je vhodne najma pre ludi ktori maju problem jest(nechut)...
pom napísal:http://new.biomag.sk/show_article.php?id=30
skusal uz niekto tento typ trningu?
nexce sa mi verit ze to takto funguje, to by som brutalne zosilnel behom par mesicov, ak to takto funguje.
zajtra to asi skusim. skuste aj ostatny a napiste vysledky a postrehy.
vyzera to zaujimavo ale nemozes cakat ze to tak pojde donekonecna(ale je mozne ze z toho pojdes hore rychlejsie ako beznym cvicenim)...moze to byt dobre pri stagnacii alebo len tak pre zmenu...
Pamatam sa v jednom starsom M&F vysiel clanok - Ohromna legrace sa to tusim volalo a bol to tiez treningovy plan nejakeho bulharskeho trenera na markantne zvysenie sily a vybusnosti...malo to trvat 3 mesiace - zvladol som jeden(ak to najdem mozem to sem hodit - je to fakt sila)
pom
Light Star
Light Star

Mrost napísal:Pamatam sa v jednom starsom M&F vysiel clanok - Ohromna legrace sa to tusim volalo a bol to tiez treningovy plan nejakeho bulharskeho trenera na markantne zvysenie sily a vybusnosti...malo to trvat 3 mesiace - zvladol som jeden(ak to najdem mozem to sem hodit - je to fakt sila)
plz, skus pohladat

.
.
.

mate niekto nejake biologicke/fiziologicke vysvetlenie pre ten jav 1 + 6 ??? dnes po jobe idem skusit
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Maki napísal:pangamin su pivarske kvasinky nie? => vysoky obsah vitaminu B... ja viem preco mam tak rad pivo :P
Da sa z toho pribrat,ale je to uz stare.Kamos mal toho furu,ale po zaruke,tak to daval psovi(nem.ovciak)od malicka do zradla-ste mali vidiet ake to bolo hovado :) .On to mal vo forme tabliet.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ked niekto mate nejaku dobru stranku na cvicenia bez ciniek - jednoducho doma tak mi ju napiste lebo ja som dost vyhodil za cinku a uz mi je lahka tak poradte lebo novu nechcem kupovat
pom
Light Star
Light Star

no skusil som ten navod a ziaden zazrak sa nekonal. proste po par seriach som vydochol a nieto este vecsie vahy. robil som 4minutove prestavky, ale nejak to nefunguje. mal som len pocit premrhaneho casu lebo som poriadne neprecvicil svaly :(
davis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davis »

chcem skusit garnier kto to skusal skusenosti ?
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

:D asi myslis gainer,lebo garnier vyraba sampony
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

sorry, ze rusim diskusiu, len som chcel napisat, ze o chvilu doberiem gainer a potom planujem kupit Creatin Ethyl ester ... co si o tom myslite?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Lukáš Kumančík napísal:ked niekto mate nejaku dobru stranku na cvicenia bez ciniek - jednoducho doma tak mi ju napiste lebo ja som dost vyhodil za cinku a uz mi je lahka tak poradte lebo novu nechcem kupovat
Skus pozriet na toto. :wink: http://www.kulturistika.sk/pages/homegym/register.htm
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

matus121 napísal:sorry, ze rusim diskusiu, len som chcel napisat, ze o chvilu doberiem gainer a potom planujem kupit Creatin Ethyl ester ... co si o tom myslite?
Mas nejaky konkretny dovod, preco prave Creatin Ethyl Ester? A este - aku znacku planujes zakupit?
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Grosay napísal:Mas nejaky konkretny dovod, preco prave Creatin Ethyl Ester? A este - aku znacku planujes zakupit?
ani nie, ale pocul som, ze je dobry a je bez nabijacej fazy(od Biotechu) ... ja sa len pytam, ze aky by ste mi odporucali
Napísať odpoveď