Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
Mate pravdu byva na 2 poschodi
. No a nezda sa zeby ma ten kamarat chcel podrazit .On s nou sice chodil ale ona ho asi odmietla . Jemu sa paci on sa jej pred mesiacom pytal ci s nim nechce chodit ale on mu povedala ze : je mlada a ze sa chce naplno venovat skole , gitare , spevu . Na frajerov ma cas ked bude mat 18 , teraz chce len kamaratov . 
Neviem ci si zamerne napisal tak ironicky ale neriesim . Popravde presne toto je moj zamer . Pretoze chapem ze 6tacka sa 9tak priam boji . Tak a mozno ked ma lepsie zpozna pochopi ze mna sa nemusi bat , ze je na mna spolah a ze ak jej nepomozem tak jej neublizim .Amerigo napísal:Ved ale o to ti vlastne aj ide asi o KAMARATSTVO!!!Zatial aspon ci nie?Najskor kamaráti potom vacsí a na koniec priateliaa potom uz neodolá ked ta spozná asi
ja by som jej napisal asi toto, sice je to asi tak na mail, ale ked je z kostola mozno to upokoji hladinu>>>
Keby som hovoril ľudskými jazykmi aj anjelskými, a lásky by som nemal, bol by som ako cvendžiaci kov a zuniaci cimbal.
A keby som mal dar proroctva a poznal všetky tajomstvá a všetku vedu a keby som mal takú silnú vieru, že by som vrchy prenášal, a lásky by som nemal, ničím by som nebol.
A keby som rozdal celý svoj majetok ako almužnu a keby som obetoval svoje telo, aby som bol slávny, a lásky by som nemal, nič by mi to neosožilo.
Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa,nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy.
Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží.
Láska nikdy nezanikne. Proroctvá prestanú, jazyky zamĺknu a poznanie pominie.
A tak teraz ostáva viera, nádej, láska, tieto tri; no najväčšia z nich je láska.
Kedze chodim do kostola a ja som ministrant a aj som balil dievcata.
Keby som hovoril ľudskými jazykmi aj anjelskými, a lásky by som nemal, bol by som ako cvendžiaci kov a zuniaci cimbal.
A keby som mal dar proroctva a poznal všetky tajomstvá a všetku vedu a keby som mal takú silnú vieru, že by som vrchy prenášal, a lásky by som nemal, ničím by som nebol.
A keby som rozdal celý svoj majetok ako almužnu a keby som obetoval svoje telo, aby som bol slávny, a lásky by som nemal, nič by mi to neosožilo.
Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa,nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy.
Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží.
Láska nikdy nezanikne. Proroctvá prestanú, jazyky zamĺknu a poznanie pominie.
A tak teraz ostáva viera, nádej, láska, tieto tri; no najväčšia z nich je láska.
Kedze chodim do kostola a ja som ministrant a aj som balil dievcata.
No tak to mas teda pravdu , preto chodim v nedelu na dve omse , aj na deviatu ( na tej sa sustredim naplno ) a na pol jedenastu ( tam sa sustredim nanuAmerigo napísal:BabySHAQ:to chodís do kostola len koli nej?to sa moc nesústredís na slovo Bozie ked po nej kukás![]()
![]()
No pomaham , vacsinou ako hlavny ministrant cize sedim hned na stolicke vedla neho ( som o hlavu vyssiAmerigo napísal:A to ty ako stojís tam za farárkom a pomáhas mu pri omsi?ci ako?a ked nie tak co povies napr. rodicom ze na 2 omse chodís
tak tak mas pravdu.eritrocit napísal:Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá; nezávidí, nevypína sa, nevystatuje sa,nie je nehanebná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nemyslí na zlé, neteší sa z neprávosti, ale raduje sa z pravdy.
Nebolo to aj vo filme A walk to remember?
A aj tak si myslim ze tym by si zabodoval. Bo "živé je Božie slovo, účinné a ostrejšie ako každý dvojsečný meč" Je to nieco co pozna, paci sa to kazdej babe u nas v chrame a nie je tam ani naznak nejakeho natlaku.
NO ok , a co s tym mam robit ? jej to napisat alebo sa naucit a zarecitovat ? A kolko rokov maju tie vase baby v chrame ?snipah napísal:tak tak mas pravdu.
A aj tak si myslim ze tym by si zabodoval. Bo "živé je Božie slovo, účinné a ostrejšie ako každý dvojsečný meč" Je to nieco co pozna, paci sa to kazdej babe u nas v chrame a nie je tam ani naznak nejakeho natlaku.
-
midnight_man
Guru
all
ludia moc spekulujete niekedy je menej viac
fakt,,,nechajte ho nech je sam sebou,,on si sam vymysli,,, kazdy tuna ma iny nazor,,on sam najlepsie vie aka je,,co ma rada a tak,,ked nad tym budeme spekulovat a stale hutat ako ju ma zbalit tak nakoniec to totalne pokazi a bude zle
navod na to ako ju zbalit to nenajdes,a ako tak citam,,,mozno si mysli ze chces s nou vhodit a potom ju nechat,,,mozno si nieje ista,,
no nase dievcata v chrame maju vek asi ako vsade inde od najmesnich po tie velke. A viem to odtial ze to maju radi bo som kedysi robil pre ne vylety, stretka, na brigady som volal iba ich. S dievcatami som si vzdy dobre rozumel. A tie co boli teraz malicke su teraz vacsie a stale je na co spominat, piseme si cez ICQ, ked som medzi nimi vzdy sa zasmejeme. A ani jedna nepovedala ze sa jej hymnus na lasku nepaci. Podla mna skoro kazde dievca je romanticka a ta co chodi do kostola a este tam aj hra na gitare o to viac. Musika + nabozenstvo ktore uci hlavne o laske to sa musi = romantickej dusi. Ale su aj vynimky. Cize nic nove som ti nepovedal, jedine ze som sa tu vychvalil, alebo zosmiesnil, no neviem. Ale ja by som jej to poslal ako SMS. Teda nejaku pasaz z toho hymnu. A kedze som aj ja ministrant tak ti drzim palce, aby ti to dlho vydrzalo, je to super sluzba.BabySHAQ napísal:NO ok , a co s tym mam robit ? jej to napisat alebo sa naucit a zarecitovat ? A kolko rokov maju tie vase baby v chrame ?