http://www.sk.o2.com/sk/o2-jednotka/vyh ... utaze.html
..jj, oni prideľovali čísla podľa toho, kedy si sa zaregistroval.. šli podľa mňa podľa poradia, v akom si sa zaregistroval.. Ja som napr. hneď na začiatku registroval dve karty.. a medzi oboma registráciami bol rozdiel 13 čísiel.ZHNiLa_KaCHNa napísal:myslel som ze to budu viac specifickejsie cisla a nie taketo. mne sa lisia iba koncovym cislo 541 a 542...
3,20 SKK2neo napísal:Kolko stoji sms z O2 na orange?
Uz som na to konecne dosielJurijRubanov napísal:Inak mne GPRS nefrci vobec. Dal som si poslat nastavenia podla navodu a nenacita mi vobec nic. Mam mobil LG G1800.
pokial viem tak wap je vytacane spojenie a plati sa ako hovor a mozes navstevovat akurat wap stranky a internetove pripojenie je klasicke datove kde platis za stiahnute data a mas neporovnatelne viac moznosti ci uz jimm alebo opera mini alebo ja neviem co. ak sa mylim tak ma opravte, doplnte.JurijRubanov napísal:teraz budem asi lama. Aky je vlastne rozdiel medzi WAP a internet pripojenim?
pre o2 to mas 3 oby dva su cez GPRS len ten o2wap nejako nikomu nejde ale o2internet ide normalne nepouziva proxi ani ip (teda aby to slo). inac rozdiel ziadnyzelovoc napísal:pokial viem tak wap je vytacane spojenie a plati sa ako hovor a mozes navstevovat akurat wap stranky a internetove pripojenie je klasicke datove kde platis za stiahnute data a mas neporovnatelne viac moznosti ci uz jimm alebo opera mini alebo ja neviem co. ak sa mylim tak ma opravte, doplnte.