Valentin 14. februara
-
midnight_man
Guru
all
sakra dneska uz je 7 ho a ja stale neviem ako to bude na toho valentina,,sakris,,este 7 dni HH,,o dufam ze to dako vyjde,,,ze nebudem sam
To bude plne mesto ludi,,,si clovek nebude mat ani kde sadnut, tak to vyzera 
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
podla mna ruza vzdy zenu potesi a neviem ci ma niekto inu skusenost, ale este nikdy nic nepokazilamatus121 napísal:poradte, mam iba niejak pozvat napr. na pizzu alebo aj k tomu nieco kupit???
krestanstvo a smutok nejdu dokopy. Evanjelium je radostna zvest. Takze aj ked zivot nie je jednoduchy, vzdy je sa preco radovat.BabySHAQ napísal:Ja pojdem do kostola a budem cumiet na prazdne miesto kde sedava a smutit
-
midnight_man
Guru
all
srdcu nerozkazes ze sa ma radovat,snipah napísal:krestanstvo a smutok nejdu dokopy. Evanjelium je radostna zvest. Takze aj ked zivot nie je jednoduchy, vzdy je sa preco radovat.
-
midnight_man
Guru
all
s toho ze si mlady,,mas zivot pred sebou!!! tak si ho uzivaj,,BabySHAQ napísal:NO ja teraz akurat hladam preco by som sa mohol este radovat
Re: all
No to ti poviem mam toho brutalne pred sebou . Pol roka zakladky , a potom ma asi niekam do prdele do Blavy na strednu poslu . Co sa trosku tesim , na leto - bude sa drtit streetball !midnight_man napísal:s toho ze si mlady,,mas zivot pred sebou!!! tak si ho uzivaj,,
-
midnight_man
Guru
Re: all
no vidis!!! posledny polroka na zakladne som ani nevedelze chodim do skolyBabySHAQ napísal:No to ti poviem mam toho brutalne pred sebou . Pol roka zakladky , a potom ma asi niekam do prdele do Blavy na strednu poslu . Co sa trosku tesim , na leto - bude sa drtit streetball !
Ale coby , sport je fakt husty . Minule prazdniny som hral s kamosmi kazdy den od 17.00 do 21.00 street - alebo proste kym nebola tma . No nebolo mi vtedy dobre ? Vtedy som nad babami nerozmyslal - som mal stereetballovu maniu a ked som nebol na ihrisku tak v posilovni .snipah napísal:moje heslo ohladom sportu je jasne > sportom k trvalej invalidite.
no ved to je moje heslo k sportu, ty kludne sa jas a uzivaj si ak ta to bavi, ja som neni ani dokonca pasivny sportovec bo sa na to nedokazem ani pozeratBabySHAQ napísal:Ale coby , sport je fakt husty . Minule prazdniny som hral s kamosmi kazdy den od 17.00 do 21.00 street - alebo proste kym nebola tma . No nebolo mi vtedy dobre ? Vtedy som nad babami nerozmyslal - som mal stereetballovu maniu a ked som nebol na ihrisku tak v posilovni .
-
midnight_man
Guru
all
je uz jedno cim,,,ci sportom alebo zabavou alebo cim,,je to uplne jedno!!!! kazdy ma svoje hooby a zaluby,,,tak nech sa venuje tomu co ho bavi,,bol tu spominany streetball,,tak nech hra streetball ked ho to bavi 
kludne kup viac, len nie parny pocet, jedine ze by si sa s nou chcel rozist. Ja svojej kupujem vzdy po jednej ruzi a ona si ich pekne da ususit a casom z toho moze mat krasnu zbierku a v tej zbierke bude vidiet cely cas co sme spolu.Baxxter99 napísal:Hmm....,je lepšie,ak jej kúpim jednu,alebo viac ruží?Záleží na počte?Lebo fakt neviem...
-
midnight_man
Guru
all
No ja myslim ze na tom coo,,a kolko toho kupite ze na tom vobec nezalezi,,,je to jedno ak sa lubite tak si budete stacit jedne druhemu
odporucam ist dade vonka,,posediet a tak,,,