Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja kupim nieco mojim super spoluziackam ktore su fajn len vela chalanov to nevie ocenit
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

sakra dneska uz je 7 ho a ja stale neviem ako to bude na toho valentina,,sakris,,este 7 dni HH,,o dufam ze to dako vyjde,,,ze nebudem sam :? To bude plne mesto ludi,,,si clovek nebude mat ani kde sadnut, tak to vyzera :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ja pojdem do kostola a budem cumiet na prazdne miesto kde sedava a smutit :smt022
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

i hate valentine.... :cry:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

poradte, mam iba niejak pozvat napr. na pizzu alebo aj k tomu nieco kupit??? :(
snipah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa snipah »

matus121 napísal:poradte, mam iba niejak pozvat napr. na pizzu alebo aj k tomu nieco kupit??? :(
podla mna ruza vzdy zenu potesi a neviem ci ma niekto inu skusenost, ale este nikdy nic nepokazila
BabySHAQ napísal:Ja pojdem do kostola a budem cumiet na prazdne miesto kde sedava a smutit :smt022
krestanstvo a smutok nejdu dokopy. Evanjelium je radostna zvest. Takze aj ked zivot nie je jednoduchy, vzdy je sa preco radovat.
midnight_man
Guru
Guru

all

snipah napísal:krestanstvo a smutok nejdu dokopy. Evanjelium je radostna zvest. Takze aj ked zivot nie je jednoduchy, vzdy je sa preco radovat.
srdcu nerozkazes ze sa ma radovat, :wink: ked je smutne,,
snipah
Medium Expert
Medium Expert

Re: all

midnight_man napísal:srdcu nerozkazes ze sa ma radovat, :wink: ked je smutne,,
to som tym nechcel povedat. skor sa snazit najst veci pre ktore by sa oplatilo vycarovat usmev na tvari.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

snipah napísal:krestanstvo a smutok nejdu dokopy. Evanjelium je radostna zvest. Takze aj ked zivot nie je jednoduchy, vzdy je sa preco radovat.
NO ja teraz akurat hladam preco by som sa mohol este radovat :cry:
midnight_man
Guru
Guru

all

BabySHAQ napísal:NO ja teraz akurat hladam preco by som sa mohol este radovat :cry:
s toho ze si mlady,,mas zivot pred sebou!!! tak si ho uzivaj,,
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

midnight_man napísal:s toho ze si mlady,,mas zivot pred sebou!!! tak si ho uzivaj,,
No to ti poviem mam toho brutalne pred sebou . Pol roka zakladky , a potom ma asi niekam do prdele do Blavy na strednu poslu . Co sa trosku tesim , na leto - bude sa drtit streetball ! :sly:
midnight_man
Guru
Guru

BabySHAQ napísal:No to ti poviem mam toho brutalne pred sebou . Pol roka zakladky , a potom ma asi niekam do prdele do Blavy na strednu poslu . Co sa trosku tesim , na leto - bude sa drtit streetball ! :sly:
no vidis!!! posledny polroka na zakladne som ani nevedelze chodim do skoly :wink: treba si to uzit,,,a potom sport pomaha :-)
snipah
Medium Expert
Medium Expert

moje heslo ohladom sportu je jasne > sportom k trvalej invalidite. :oops:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

snipah napísal:moje heslo ohladom sportu je jasne > sportom k trvalej invalidite. :oops:
Ale coby , sport je fakt husty . Minule prazdniny som hral s kamosmi kazdy den od 17.00 do 21.00 street - alebo proste kym nebola tma . No nebolo mi vtedy dobre ? Vtedy som nad babami nerozmyslal - som mal stereetballovu maniu a ked som nebol na ihrisku tak v posilovni . :?
snipah
Medium Expert
Medium Expert

BabySHAQ napísal:Ale coby , sport je fakt husty . Minule prazdniny som hral s kamosmi kazdy den od 17.00 do 21.00 street - alebo proste kym nebola tma . No nebolo mi vtedy dobre ? Vtedy som nad babami nerozmyslal - som mal stereetballovu maniu a ked som nebol na ihrisku tak v posilovni . :?
no ved to je moje heslo k sportu, ty kludne sa jas a uzivaj si ak ta to bavi, ja som neni ani dokonca pasivny sportovec bo sa na to nedokazem ani pozerat :oops:
midnight_man
Guru
Guru

all

je uz jedno cim,,,ci sportom alebo zabavou alebo cim,,je to uplne jedno!!!! kazdy ma svoje hooby a zaluby,,,tak nech sa venuje tomu co ho bavi,,bol tu spominany streetball,,tak nech hra streetball ked ho to bavi :wink:
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Ja som to už vyriešil kúpil som jej plyšáka a 14 jej ešte kúpim ružu a určite bude rada.. ja osobne nemam rad tento sviatok je to len o tom aby zarobili predajcovia.....
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Hmm....,je lepšie,ak jej kúpim jednu,alebo viac ruží?Záleží na počte?Lebo fakt neviem...
snipah
Medium Expert
Medium Expert

Baxxter99 napísal:Hmm....,je lepšie,ak jej kúpim jednu,alebo viac ruží?Záleží na počte?Lebo fakt neviem...
kludne kup viac, len nie parny pocet, jedine ze by si sa s nou chcel rozist. Ja svojej kupujem vzdy po jednej ruzi a ona si ich pekne da ususit a casom z toho moze mat krasnu zbierku a v tej zbierke bude vidiet cely cas co sme spolu. :smt057
midnight_man
Guru
Guru

all

No ja myslim ze na tom coo,,a kolko toho kupite ze na tom vobec nezalezi,,,je to jedno ak sa lubite tak si budete stacit jedne druhemu ;) odporucam ist dade vonka,,posediet a tak,,, :wink:
Napísať odpoveď