Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
Ja by som na Tvojom mieste zvolil taktiku "som v pohode" čiže indiferentnosť (ľahostajnosť). Jednoducho si ju nejak veľmi nemusíš všímať. Lebo keď budeš s ňou a sa nebudeš ovládať, alebo nebodaj vyvíjať aktivitu, a vycíti, že si z nej stále posratý, tak ju zase len odplašíš, bude jej to nepríjemné a bude sa Ti vyhýbať. Napr. na tom lyžiaráku.
Musíš jej ukázať aký si. Ale nie tak, že jej a pred ňou, ale pred všetkými. Proste nech vidí aký si. Správaj sa normálne a prirodzene. Život beží ďalej. Nesnaž sa byť s ňou. To si tiež všimne. Keď Ťa bude mať možnosť spoznať z odstupu, aj bez Tvojej aktivity a stále sa to neprejaví, tak sa jej asi nepáčiš, ale možno keď sa jej zapáčiš, tak by mala záujem, a to si asi všimneš.
No neviem, je to šiestačka, takže si to môže rozmyslieť.
Musíš jej ukázať aký si. Ale nie tak, že jej a pred ňou, ale pred všetkými. Proste nech vidí aký si. Správaj sa normálne a prirodzene. Život beží ďalej. Nesnaž sa byť s ňou. To si tiež všimne. Keď Ťa bude mať možnosť spoznať z odstupu, aj bez Tvojej aktivity a stále sa to neprejaví, tak sa jej asi nepáčiš, ale možno keď sa jej zapáčiš, tak by mala záujem, a to si asi všimneš.
ETieNne napísal:Ja by som na Tvojom mieste zvolil taktiku "som v pohode" čiže indiferentnosť (ľahostajnosť). Jednoducho si ju nejak veľmi nemusíš všímať. Lebo keď budeš s ňou a sa nebudeš ovládať, alebo nebodaj vyvíjať aktivitu, a vycíti, že si z nej stále posratý, tak ju zase len odplašíš, bude jej to nepríjemné a bude sa Ti vyhýbať. Napr. na tom lyžiaráku.
Je pravda ze mam foto , ale jedno je spred roka a na ostatnych 2 je taka no cudna , nazivo sa to neda porovnat . A este mam jednu ale na tej hra na gitare takze neni nic vidiet do tvare .dawo napísal:pocuj daj foto ... by ma zaujimalo aka holcina dokaze svojou existenciou vytvorit 21 stran diskusie
BabySHAQ napísal:Je pravda ze mam foto , ale jedno je spred roka a na ostatnych 2 je taka no cudna , nazivo sa to neda porovnat . A este mam jednu ale na tej hra na gitare takze neni nic vidiet do tvare .
K tomu kamarátovi, no predpokladám, že tiež ide po nej. Nie je to náhodou ten, čo s ňou stále kecal a on, a ešte jej aj povedal o Tvojich citoch??
Nie , akurat ze sa kuka na tie struny ci co to je , tak jej neni vidiet do tvare . A ano je to ten kamarat co s nou chodil , co sa s nim rozisla , co s nou chcel znova chodit a ona mu povedadl ze am na frajerov cas ked bude mat 18 rokov ze dovtedy sa chce venovat len gitare skole a spevu a ja to ten kamarat co jej to povedal .ETieNne napísal:to je taká malá, že ju zakryje gitara?? alebo je gitara taká veľká, prepáč, ale vyznelo to fakt vtipne.
K tomu kamarátovi, no predpokladám, že tiež ide po nej. Nie je to náhodou ten, čo s ňou stále kecal a on, a ešte jej aj povedal o Tvojich citoch??
eeee este by toto niekto znami videl a to by bol este len pruserdawo napísal:kakaj na to daj sem podla teba naj ved sme zvedavi
-
midnight_man
Guru
all
nemam rad take svinstva,,akoze niekdo niekomu kazi narocky vztah len preto ze on ma rad alebo chce tu babu,,,ty kokos takych ludi by som strielal!!!!! na mieste,,, neznasam to!
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tie rozchody by osm bral troška s rezervou...BabySHAQ napísal:...co sa s nim rozisla , co s nou chcel znova chodit a ona mu povedadl ze am na frajerov cas ked bude mat 18 rokov ze dovtedy...
To že prehlásila, že na frajerov má ešte čas svedčí imho o tom, že má predsalen zafixované isté destké ideály o živote...Ešte musí "vyrásť"