Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nesuhlasím s posielaním hymnusu, a už vôbec nie o láske, veď mu zatiaľ jasne povedala, že nemá záujem :roll:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

ETieNne napísal:Nesuhlasím s posielaním hymnusu, a už vôbec nie o láske, veď mu zatiaľ jasne povedala, že nemá záujem :roll:
Presne tak , to by som ju odplasil nadobro ( a to by ma asi :smt037 ) . Teraz jej musim dat pokoj :cry: , ale pomaly potom opet zacnem vyvijat aktivitu :) . Mozno pojdeme spolu na lyzovacku z fary 8)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

BabySHAQ napísal:Presne tak , to by som ju odplasil nadobro ( a to by ma asi :smt037 ) . Teraz jej musim dat pokoj :cry: , ale pomaly potom opet zacnem vyvijat aktivitu :) . Mozno pojdeme spolu na lyzovacku z fary 8)
ano ano ... cil sa nechaj "niest prudom" co sa ma stat stane sa ... NIC NESIL !!! :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Ja by som na Tvojom mieste zvolil taktiku "som v pohode" čiže indiferentnosť (ľahostajnosť). Jednoducho si ju nejak veľmi nemusíš všímať. Lebo keď budeš s ňou a sa nebudeš ovládať, alebo nebodaj vyvíjať aktivitu, a vycíti, že si z nej stále posratý, tak ju zase len odplašíš, bude jej to nepríjemné a bude sa Ti vyhýbať. Napr. na tom lyžiaráku.

Musíš jej ukázať aký si. Ale nie tak, že jej a pred ňou, ale pred všetkými. Proste nech vidí aký si. Správaj sa normálne a prirodzene. Život beží ďalej. Nesnaž sa byť s ňou. To si tiež všimne. Keď Ťa bude mať možnosť spoznať z odstupu, aj bez Tvojej aktivity a stále sa to neprejaví, tak sa jej asi nepáčiš, ale možno keď sa jej zapáčiš, tak by mala záujem, a to si asi všimneš.

No neviem, je to šiestačka, takže si to môže rozmyslieť. :P
snipah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa snipah »

OK drzim palceky, ja uz budem :aasmile13:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

ETieNne napísal:Ja by som na Tvojom mieste zvolil taktiku "som v pohode" čiže indiferentnosť (ľahostajnosť). Jednoducho si ju nejak veľmi nemusíš všímať. Lebo keď budeš s ňou a sa nebudeš ovládať, alebo nebodaj vyvíjať aktivitu, a vycíti, že si z nej stále posratý, tak ju zase len odplašíš, bude jej to nepríjemné a bude sa Ti vyhýbať. Napr. na tom lyžiaráku.

Musíš jej ukázať aký si. Ale nie tak, že jej a pred ňou, ale pred všetkými. Proste nech vidí aký si. Správaj sa normálne a prirodzene. Život beží ďalej. Nesnaž sa byť s ňou. To si tiež všimne. Keď Ťa bude mať možnosť spoznať z odstupu, aj bez Tvojej aktivity a stále sa to neprejaví, tak sa jej asi nepáčiš, ale možno keď sa jej zapáčiš, tak by mala záujem, a to si asi všimneš.

No neviem, je to šiestačka, takže si to môže rozmyslieť. :P
:D ked zisti aky som tak to je bude total v p... :D . Ale nie tak ja neviem ja si z kazdym vychadzam dobre a viem sa slusne spravat . akurat ked ju vidim musim nanu takto cumet :new18:
SRneC
Addict
Addict

BabySHAQ napísal::D ked zisti aky som tak to je bude total v p... :D . Ale nie tak ja neviem ja si z kazdym vychadzam dobre a viem sa slusne spravat . akurat ked ju vidim musim nanu takto cumet :new18:
pocuj daj foto ... by ma zaujimalo aka holcina dokaze svojou existenciou vytvorit 21 stran diskusie :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

BabySHAQ napísal:
Este jedna otazka pre vsetkych . Ked som u toho kamarata tak ma vecno vola ze podme pod jej okno a mozes sa s nou rozpravat . Myslite ze by to bol dobry napad ?
Kamarat bude asi tiez zalubeny :wink: ,takze mas Soka :twisted:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

dawo napísal:pocuj daj foto ... by ma zaujimalo aka holcina dokaze svojou existenciou vytvorit 21 stran diskusie :)
Je pravda ze mam foto , ale jedno je spred roka a na ostatnych 2 je taka no cudna , nazivo sa to neda porovnat . A este mam jednu ale na tej hra na gitare takze neni nic vidiet do tvare .
snipah
Medium Expert
Medium Expert

BabySHAQ napísal:Je pravda ze mam foto , ale jedno je spred roka a na ostatnych 2 je taka no cudna , nazivo sa to neda porovnat . A este mam jednu ale na tej hra na gitare takze neni nic vidiet do tvare .
no ved pojdete na lyzovacku tak nejake to foto aj ked spolocne snad potom bude :shock:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

snipah napísal:no ved pojdete na lyzovacku tak nejake to foto aj ked spolocne snad potom bude :shock:
Hej hadam hej , vsak ale este neviem ci tam ide isto . Ja pojdem podla toho ci pojde ona :) . Na svahu sa potom zabijem :shock: ... :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

BabySHAQ napísal:Je pravda ze mam foto , ale jedno je spred roka a na ostatnych 2 je taka no cudna , nazivo sa to neda porovnat . A este mam jednu ale na tej hra na gitare takze neni nic vidiet do tvare .
:smt044 to je taká malá, že ju zakryje gitara?? alebo je gitara taká veľká, prepáč, ale vyznelo to fakt vtipne. :lol:

K tomu kamarátovi, no predpokladám, že tiež ide po nej. Nie je to náhodou ten, čo s ňou stále kecal a on, a ešte jej aj povedal o Tvojich citoch?? :wink:
SRneC
Addict
Addict

BabySHAQ napísal:Hej hadam hej , vsak ale este neviem ci tam ide isto . Ja pojdem podla toho ci pojde ona :) . Na svahu sa potom zabijem :shock: ... :D
kakaj na to daj sem podla teba naj ved sme zvedavi :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

ETieNne napísal::smt044 to je taká malá, že ju zakryje gitara?? alebo je gitara taká veľká, prepáč, ale vyznelo to fakt vtipne. :lol:

K tomu kamarátovi, no predpokladám, že tiež ide po nej. Nie je to náhodou ten, čo s ňou stále kecal a on, a ešte jej aj povedal o Tvojich citoch?? :wink:
Nie , akurat ze sa kuka na tie struny ci co to je , tak jej neni vidiet do tvare . A ano je to ten kamarat co s nou chodil , co sa s nim rozisla , co s nou chcel znova chodit a ona mu povedadl ze am na frajerov cas ked bude mat 18 rokov ze dovtedy sa chce venovat len gitare skole a spevu a ja to ten kamarat co jej to povedal . :)
dawo napísal:kakaj na to daj sem podla teba naj ved sme zvedavi :)
eeee este by toto niekto znami videl a to by bol este len pruser
SRneC
Addict
Addict

BabySHAQ napísal:eeee este by toto niekto znami videl a to by bol este len pruser
no chces povedat ze niekto sem chodi z tvojho okolia??? posli mi cez ss :D
snipah
Medium Expert
Medium Expert

toto je fakt bieda pokial by tu niekto tu fotku videl a potom by utekal bonzovat aby ti to pokazil, fakt svinstvo. Ach, ale ludia sme vselijaky. PEACE
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

nemam rad take svinstva,,akoze niekdo niekomu kazi narocky vztah len preto ze on ma rad alebo chce tu babu,,,ty kokos takych ludi by som strielal!!!!! na mieste,,, neznasam to!
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

A co sa bojís hod sem tú fotecku ak chces aby sme videli tú krásu :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:...co sa s nim rozisla , co s nou chcel znova chodit a ona mu povedadl ze am na frajerov cas ked bude mat 18 rokov ze dovtedy...
Tie rozchody by osm bral troška s rezervou...
To že prehlásila, že na frajerov má ešte čas svedčí imho o tom, že má predsalen zafixované isté destké ideály o živote...Ešte musí "vyrásť"
:)
snipah
Medium Expert
Medium Expert

Amerigo napísal:A co sa bojís hod sem tú fotecku ak chces aby sme videli tú krásu :D
obavam sa ze jedine co by si obdivoval by bola krasa gitary, ale podla mna treba si pockat on urcite nejaku tu fotecku zozenie :smt023
Napísať odpoveď