auto z cobry11
auto z cobry11
cafte, kto videl vcera cobru11? lebo by ma zaujimalo ako sa volalo to auto ze najdrahsie na svete. strasna supa, namate nejake obrazky? alebo aspon nazov toho auta. diky
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Diky aj ja som to hladal. Nevedel som ze je to MaybachEru napísal:myslim ze to bol Maybach Excellero (neviem ci som ten nazov napisal spravne). skus vygooglit
Takze presny spelling: Maybach Exelero
A tu je google: http://images.google.com/images?svnum=1 ... Eada%C5%A5
-
den333
Professional
hej mas uplnu pravdu len sa mi zda ze tam povedali nejaky iny nazov ako Maybachwill.i.am napísal:Diky aj ja som to hladal. Nevedel som ze je to Maybach![]()
Takze presny spelling: Maybach Exelero![]()
A tu je google: http://images.google.com/images?svnum=1 ... Eada%C5%A5
-
jin
VIP
Ludia?? Myslíte že by do natáčania kobry 11 požičali Exelero?? To bola podla mňa laminátová karoséria na dákom uuplne inom podvozku
Hold riskovať že sa stane autu, z ktorého je na svete tak šialene málo kúskov a ešte k tomu za hentaké bubáky, by sa neoplatilo...Potom by Kobra mala hoooodne dlhú pauzu
Hold riskovať že sa stane autu, z ktorého je na svete tak šialene málo kúskov a ešte k tomu za hentaké bubáky, by sa neoplatilo...Potom by Kobra mala hoooodne dlhú pauzu
-
uNreal_saTch^
Professional
alebo praveze by zacali makat, nech zarobiajin napísal:Ludia?? Myslíte že by do natáčania kobry 11 požičali Exelero?? To bola podla mňa laminátová karoséria na dákom uuplne inom podvozku![]()
-
uNreal_saTch^
Professional
cital som o cobre 11 niekde clanok...Frikso napísal:Bohvie, čo to malo pod kapotou, ale dosť som čítal, že sa automobilky o cobru 11 derú. Viď taký mercedes. Ten do toho dopuje ťažké prachy, aby sa tam mohol prezentovať. V posledných dieloch sa aj to semírove béemvéčko niekde vytratilo. Keď spomínam na prvé série, v jednom dieli ich rozflákal aj 3
tie auta beru normalne z bazaru, nie su to nove...dozvie ako to je...ci im BMW a Mercedes Benz daco platia...asi urcite ano, je to prenich velka reklama...
-
Carver11
Light Star
nie šialene málo kúskov, jeden jediný kúsok. bol vytvorený len jeden jediný prototyp, pokiaľ viem. použili ho na testovanie tých vysokorýchlostných pneumatík Fulda. v nardo dosiahol max rýchlosť niečo cez 350km/h...ono to auto bolo inšpirované vysokorýchlostným prototypom z roku 1938, ktorý bol tiež kedysi skonštruovaný na testovanie na vtedajšiu dobu neuveriteľných 200km/h. ale vraj ten prototyp počas druhej svetovej vojny niekam zmizol a už ho nikdy nenašli. aká smola. dnes by mal nevyčísliteľnú hodnotu. tak Exelerom aspoň chceli vzdať hold pamiatkejin napísal:Hold riskovať že sa stane autu, z ktorého je na svete tak šialene málo kúskov...
-
hornblower
Light Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
-
jin
VIP
Je to kľudne možné. Veď si zober, že aj K1 je iba kostra - karoseria a motor si mosíš dodať. Samozrejme ak si zaplatíš, tak ti tam dodajú aj ten. Myslím že tam pasujú dačo od hondy. Motor + prevodovka. A samo že náhony polosi a take kravinky...hornblower napísal:Inac btw aj v blave robia repliky luxusnych aut pre filmy teraz budem hadat ale mam pocit ze ti co urobili Attack.
Za to auto by som nedal 9 mega ani keby som zil v Emiratoch.
No údajne sú dva kúsky.. jeden v Nemecku a druhý v Kanade.. zdroj mojich info:Carver11 napísal:nie šialene málo kúskov, jeden jediný kúsok. bol vytvorený len jeden jediný prototyp, pokiaľ viem.
http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?photo=12241
http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?photo=10931
..sestra dotyčného užívateľa si údajne "chytila" Maybacha Juniora..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
este k slovenskemu supersportu ! .. K1 Attack, ktory tu bol spomenuty .. je to pravda, robi sa to z hondy accord .. teda sa tam davaju podvozkove partie, motor, celne sklo atd. da sa to spravit aj tak ze im tam dovezes svoju accordku a oni ti ju odpocitaju z ceny ... no a k tym motorom .. zaciatok je niekde na 2.0i alebo 2.5i nevim presne cca 150k ( ano divili by sme sa, ale co spravi 150k s autom ktore vazi od 750 do 900 kg ! je to myslim na slovenske cesty a pomery postacujuca dynamika ) no a vrcholom je motor z fordu mondeo ST220 je to myslim 3.0 v6 duratec .. hmm to uz je strelba .. inak to auto vyzera skvele uz aj na obrazkoch, na autosalone som nan cumel hodne dlho, ale ked vystaratovalo z krizovatky ( tipujem ze malo v bruchu tu 3.0 V6, lebo to byl fakt rachot jak to islo ) tak som skoro padol na rit ...
-
den333
Professional
z bazaru beru len tie take okoloiduce auta a tie co havaruju ale tie BMW a Mercedesy su nove...inac viete ze si dali postavil 2 km dialnice aby tam mohli natacat a neobmedzovali premavku(1km dialnice - 200 mil. Sk)SatchBoogie napísal:cital som o cobre 11 niekde clanok...
tie auta beru normalne z bazaru, nie su to nove...dozvie ako to je...ci im BMW a Mercedes Benz daco platia...asi urcite ano, je to prenich velka reklama...