auto z cobry11

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Pezzo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

auto z cobry11

Príspevok od používateľa Pezzo »

cafte, kto videl vcera cobru11? lebo by ma zaujimalo ako sa volalo to auto ze najdrahsie na svete. strasna supa, namate nejake obrazky? alebo aspon nazov toho auta. diky
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

myslim ze to bol Maybach Excellero (neviem ci som ten nazov napisal spravne). skus vygooglit :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Eru napísal:myslim ze to bol Maybach Excellero (neviem ci som ten nazov napisal spravne). skus vygooglit :)
Diky aj ja som to hladal. Nevedel som ze je to Maybach :D
Takze presny spelling: Maybach Exelero :)
A tu je google: http://images.google.com/images?svnum=1 ... Eada%C5%A5
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

will.i.am napísal:Diky aj ja som to hladal. Nevedel som ze je to Maybach :D
Takze presny spelling: Maybach Exelero :)
A tu je google: http://images.google.com/images?svnum=1 ... Eada%C5%A5
hej mas uplnu pravdu len sa mi zda ze tam povedali nejaky iny nazov ako Maybach
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Je to fulda exelero ... 9 000 000 € krasa
Prílohy
4284829796.jpg
4284829796.jpg (17.21 KiB) 1709 zobrazení
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ludia?? Myslíte že by do natáčania kobry 11 požičali Exelero?? To bola podla mňa laminátová karoséria na dákom uuplne inom podvozku :P
Hold riskovať že sa stane autu, z ktorého je na svete tak šialene málo kúskov a ešte k tomu za hentaké bubáky, by sa neoplatilo...Potom by Kobra mala hoooodne dlhú pauzu :P
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

jin napísal:Ludia?? Myslíte že by do natáčania kobry 11 požičali Exelero?? To bola podla mňa laminátová karoséria na dákom uuplne inom podvozku :P
Hold riskovať že sa stane autu, z ktorého je na svete tak šialene málo kúskov a ešte k tomu za hentaké bubáky, by sa neoplatilo...Potom by Kobra mala hoooodne dlhú pauzu :P
alebo praveze by zacali makat, nech zarobia :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Bohvie, čo to malo pod kapotou, ale dosť som čítal, že sa automobilky o cobru 11 derú. Viď taký mercedes. Ten do toho dopuje ťažké prachy, aby sa tam mohol prezentovať. V posledných dieloch sa aj to semírove béemvéčko niekde vytratilo. Keď spomínam na prvé série, v jednom dieli ich rozflákal aj 3 :D
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Frikso napísal:Bohvie, čo to malo pod kapotou, ale dosť som čítal, že sa automobilky o cobru 11 derú. Viď taký mercedes. Ten do toho dopuje ťažké prachy, aby sa tam mohol prezentovať. V posledných dieloch sa aj to semírove béemvéčko niekde vytratilo. Keď spomínam na prvé série, v jednom dieli ich rozflákal aj 3 :D
cital som o cobre 11 niekde clanok...
tie auta beru normalne z bazaru, nie su to nove...dozvie ako to je...ci im BMW a Mercedes Benz daco platia...asi urcite ano, je to prenich velka reklama...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To sa rozumie, že je to veľká reklama, ale zasa Exelero..ee :P
Ale že sa firmy trhajú, to je jasná vec. Kdekoľvek vo filmoch je vidno dáky znak bez cenzúry, tak si buď firma zaplatila, alebo zasponzorovala, keď bolo treba napr. Autá, mobily etc...
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

jin napísal:Hold riskovať že sa stane autu, z ktorého je na svete tak šialene málo kúskov...
nie šialene málo kúskov, jeden jediný kúsok. bol vytvorený len jeden jediný prototyp, pokiaľ viem. použili ho na testovanie tých vysokorýchlostných pneumatík Fulda. v nardo dosiahol max rýchlosť niečo cez 350km/h...ono to auto bolo inšpirované vysokorýchlostným prototypom z roku 1938, ktorý bol tiež kedysi skonštruovaný na testovanie na vtedajšiu dobu neuveriteľných 200km/h. ale vraj ten prototyp počas druhej svetovej vojny niekam zmizol a už ho nikdy nenašli. aká smola. dnes by mal nevyčísliteľnú hodnotu. tak Exelerom aspoň chceli vzdať hold pamiatke 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sorry ľudia, asi ma ukameňujete, no ja tomu novému neviem prísť na chuť...Keď si ho porovnám s modelom '38 , tak neni o čom :smt050
Jasné že novší model má design neuveriteľný, a je aj prepracovanejší...proste som na starú školu...
Obrázok
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

suhlasim s jinom.stare je lepsie
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Inac btw aj v blave robia repliky luxusnych aut pre filmy teraz budem hadat ale mam pocit ze ti co urobili Attack.

Za to auto by som nedal 9 mega ani keby som zil v Emiratoch.
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Ak mi niekto vysvetli co na tom aute stoji 9 000 000 eur, tak si ho kupim a kazdeho kto do tejto temy napise, osobne v nom odveziem alebo poziciam na vikend :wink: :lol:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Danny_Vin napísal:Ak mi niekto vysvetli co na tom aute stoji 9 000 000 eur, tak si ho kupim a kazdeho kto do tejto temy napise, osobne v nom odveziem alebo poziciam na vikend :wink: :lol:
vysvetlenie - je to auto pre maniakov...
ktory vikend mi ho pozicias??? :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

hornblower napísal:Inac btw aj v blave robia repliky luxusnych aut pre filmy teraz budem hadat ale mam pocit ze ti co urobili Attack.

Za to auto by som nedal 9 mega ani keby som zil v Emiratoch.
Je to kľudne možné. Veď si zober, že aj K1 je iba kostra - karoseria a motor si mosíš dodať. Samozrejme ak si zaplatíš, tak ti tam dodajú aj ten. Myslím že tam pasujú dačo od hondy. Motor + prevodovka. A samo že náhony polosi a take kravinky...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Carver11 napísal:nie šialene málo kúskov, jeden jediný kúsok. bol vytvorený len jeden jediný prototyp, pokiaľ viem.
No údajne sú dva kúsky.. jeden v Nemecku a druhý v Kanade.. zdroj mojich info:
http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?photo=12241
http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?photo=10931
..sestra dotyčného užívateľa si údajne "chytila" Maybacha Juniora.. :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

este k slovenskemu supersportu ! .. K1 Attack, ktory tu bol spomenuty .. je to pravda, robi sa to z hondy accord .. teda sa tam davaju podvozkove partie, motor, celne sklo atd. da sa to spravit aj tak ze im tam dovezes svoju accordku a oni ti ju odpocitaju z ceny ... no a k tym motorom .. zaciatok je niekde na 2.0i alebo 2.5i nevim presne cca 150k ( ano divili by sme sa, ale co spravi 150k s autom ktore vazi od 750 do 900 kg ! je to myslim na slovenske cesty a pomery postacujuca dynamika ) no a vrcholom je motor z fordu mondeo ST220 je to myslim 3.0 v6 duratec .. hmm to uz je strelba .. inak to auto vyzera skvele uz aj na obrazkoch, na autosalone som nan cumel hodne dlho, ale ked vystaratovalo z krizovatky ( tipujem ze malo v bruchu tu 3.0 V6, lebo to byl fakt rachot jak to islo ) tak som skoro padol na rit ...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

SatchBoogie napísal:cital som o cobre 11 niekde clanok...
tie auta beru normalne z bazaru, nie su to nove...dozvie ako to je...ci im BMW a Mercedes Benz daco platia...asi urcite ano, je to prenich velka reklama...
z bazaru beru len tie take okoloiduce auta a tie co havaruju ale tie BMW a Mercedesy su nove...inac viete ze si dali postavil 2 km dialnice aby tam mohli natacat a neobmedzovali premavku(1km dialnice - 200 mil. Sk)
Napísať odpoveď