OZN:Príbeh Midnighta a Lúšte pokračuje... /Midnajt a Lúšťa/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

sakra klidek :-D nerobte tu zomna alkoholika vypil som jedno poldeci aby som mal lepsiu naladu,,,troska som sa vybalznil,,,pokeal s kamoskami a tak ,,niesom ani zdraty a ani nesedim dade vonka v krcme :wink: :wink: takze klidek , zatial este viem co robim
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, alkohol je dobrá vec ale hlavne nim nezapíjať problémy... nič sa tým nevyrieši.... jedine ak kvôli zábave, toe jediný dôvod :)
midnight_man
Guru
Guru

all

TaK AKTUALIZUJEM INFO:asi ma tu seci ukrizujete..ale aj tak co uz musim to sem napisat,,potom vsetkom ako mi napisala ze zbohoom a je koniec,,ok,,poveal som si ze ja uz jej nebudem pisat ze ju necham tak,,nech kraca ako chce ona,,,lenze vcera vecer sa ma taka nasa spolocna kamoska ktora stala vzdy aj pri mne aj pri lusti ,pytala sa ma ze ci ma lusta este u mna sancu a ja vravim,,,samozrejme ze ma,, lubim ju,,,potom mi aj lusta napiala nieco v tom zmysle ze to nemoze vydrzat e mi musi napisat,,potom sme si spolu pisali..telefonovali,,a tak,,dneska sla s tou mojou byvalou holkou do mesta,,,mal som ist aj ja,,a potom som sa len tak ma napadlo ze sa opytam,,opytal som sa lusti ze ci chce aby som siel aj ja,,,chcel som uprimnu odpoved,,,prislo mi "bude lepsie ak nie" no ma to troska oblialo,,ale pytal som sa preco povedala mi iba ze "ja viem preco,,a teraz to bude lepsie " vyzeralo to tak ako ked ma nieko nieco zalubom,,ale ona asi nema :? viem ze jej chybam,,aj ona mne chyba,,a moc moc,,, a tak sme sa dohodli,,no dohodli ja ani neviem ci s tym suhlasila,,ze tomu nechame este troska casu,,no ja som chcel ze tak do soboty ze potom je zabava ze by som siel,ale laske asi nemozeme davat pevne terminy ze dokedy,HH ale uz si sam sebe pripadam,,,blbo,,Moja naivita asi nema hranic :-D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Bože, dajte si trošku oddych, je toho na Vás veľa. :wink:

Neriešte to stále, ale nechajte si vychladiť hlavy. Nech je každý sám, nech rozmýšľa, alebo nerozmýšľa. Myslíš, že do soboty budete mať v tom jasno?

Podľa mňa to chce viač času, kým sa ukáže ako to vlastne je.
midnight_man
Guru
Guru

all

ja v tom mam 100% jasno,,nemam nad cim rozmyslat :wink: takze to mozem riesi,lebo ja uz mam u seba vsetko vyriesene,,ale tak som povdal ze pockam este,,,no do soboty,,HH pretoze v sobotu je zabava,,no a ja by som uz potom rad vedel ze sme spolu alebo nie,,je to mozno somarina,,ale cakame uz polroka vies,,a za toho polroka sa nic nestalo az teraz sa veci pohli,,,a cakat zase ja neviem ako dlho,,.. mas to jednoduche bud chcem alebo nie,,,je jasne baby su baby :wink: ja si to neviem predstavit,,ja bud chcem alebo nie,,ale tak chapem ze musi porozmyslat,,,
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ty si proste nemôžeš povedať že to skončíš čo? To znamená že si ju dáš do ignore listu na ICQ, nedvíhať jej telfóny a už vôbec sa jej nepýtať že či by s mohol ísť s ňou... Vyhýbať sa jej treba, lebo sa do toho dostávaš a dávaš tomu nádej- to nesmieš. Musíš rozmýšľať o jej zlých vlastnostiach aby ťa to od nej odradilo, aspoň na čas...
midnight_man
Guru
Guru

all

krupica_dnb napísal:ty si proste nemôžeš povedať že to skončíš čo? To znamená že si ju dáš do ignore listu na ICQ, nedvíhať jej telfóny a už vôbec sa jej nepýtať že či by s mohol ísť s ňou... Vyhýbať sa jej treba, lebo sa do toho dostávaš a dávaš tomu nádej- to nesmieš. Musíš rozmýšľať o jej zlých vlastnostiach aby ťa to od nej odradilo, aspoň na čas...
hh viem ze nerobim dobre,,ale ked sa snazis polroka,,a uz si tak tak tak blizko,a teraz sa otocit,,,este nie este skusim sa postavit a ist za svojim cielom,,este posledny krat,,ked vidim ze by to mohlo dopadnut,dobre,,ak nie,tak nie :-) ale ak ano,,tak budem najstastnejsi clovek na svete,,viete,,a taka sanca nieje kazdy den
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

midnight_man napísal:hh viem ze nerobim dobre,,ale ked sa snazis polroka,,a uz si tak tak tak blizko,a teraz sa otocit,,,este nie este skusim sa postavit a ist za svojim cielom,,este posledny krat,,ked vidim ze by to mohlo dopadnut,dobre,,ak nie,tak nie :-) ale ak ano,,tak budem najstastnejsi clovek na svete,,viete,,a taka sanca nieje kazdy den
vieš ak to doteraz nedopadlo dobre tak by ti mohlo dôjsť že to asi nie je pre srandu, že to má množstvo zádrheľov ktoré tam ostanú aj keď by ste sa dali dokopy, čo problém nerieši....
Neviem, už uznajte čoe dobré, obom vám veľa šťastia do budúdnosti
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

krupica_dnb napísal: To znamená že si ju dáš do ignore listu na ICQ, nedvíhať jej telfóny a už vôbec sa jej nepýtať že či by s mohol ísť s ňou...
...a prestať rozmýšľať a písať o nej.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man: Teraz v tebe ešte doznievajú city, rozmýšľaš že "čo keby predsa"...Skús úplne zmeniť prostredie a hlavne si povedz DOSŤ! Pokiaľ sa už nechceš trápiť. Lebo pokiaľ si budeš stále ohvoriť ako ju ľúbiš a si ochotný to zasa skúsiť, ale nejde to - tak ťa to podrží ešte veľmi dlho. Treba si povedať dosť :!: Actum est, ďalej to neriešim...Ale ono to príde samo. U teba by som tipoval že ťa to bude držať ešte tak mesiac - 2...Tato doba sa však dá skrátiť, pokiaľ budeš chodiť s kamošmi von - si sadnúť...zabudneš...
A možno /čisto teoreticky/ ti dakto padne do oka. Ajkeď sa pri tom budeš cítiť previnilo...Možno táto posledná veta je riadna blbosť, no mne to pomohlo...A VEĽMI.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

cece ved nie je koniec vsetkym dnom, kazdy den ta/vas caka nieco nove, zaujimave, nove situacie, ludia, baby a co ty vies, koho stretnes. tak nevesaj hlavu.
midnight_man
Guru
Guru

all

toto vsetko spravim,,v sobotu,,ale este pockam do soboty fakt,,,uz som sa aj zmieril s tym ze nebudeme spolu ale chapete o nedajte tomu este moznost ked to vyzera ze esze by to mohlo po dlhom hladani sa ,,ze by to mohlo vyjst,,ak to nevyjde no co uz,,pojdeme inde :-) ale ak to vyjde to bude nieco krasne,,preto som ochotny este troska zabojovat :-)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

:?

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Ahojte .. takze Midnajt vas uz informoval zatial o INFU NAS DVOCH... nemam ani sajnu co vam sem mam vlastne napisat.. No patrilo by sa mi to.. Chcem povedat preco som Midnajtovi nedala sancu hned potom ako to on skoncil so svojou polovickou a ja so svojou.. Neviem ci ma niekto vobec pochopi..ale budem chapat ak nie :) ... hh... proste neviem ci mam znova "chut" zacat novy vztah.. ja viem ked su city tak je to jedno..ale tak mam na to troska aj iny pohlad.. a som fakt zmatena.. no neviem ci sa da vsetko v hlave utriesit len tak rychlo a preto nech by som chcela ako vlemi chcem neslubujem nic.. lebo ja fakt nedokazem uz znova vstupit do toho v com som raz spravila chybu.. najprv si treba vsetko ulozit na spravne miesto a potom mozme vraviet nase rozhodnutia.. viem ze Midnajt to tu taha uz vyse pol roka.. a ze by som uz nemala nad cim rozmyslat..ale ono to je fakt ine :? .. neviem to sem ani opisat ako to myslim.. Je len druhy den a je to vsetko este cerstve. neviem ci nebude fakt najlepsie co zatial napisal Etiene ... dava super rady .. A to ste isto postrehli VSETCI.. Mozno fakt potrebujeme obaja viac casu.. mozno..nevravim NAISTO.. ale tak keby preslo mozno par tyzdnov a my s midnajtom by sme sa nevidavali by sa vsetko utriedilo a potom by prisla odpoved na ktoru Midnajt caka uz dlho.a. mozno by sme boli uz len kamarati.. nikto nevie co bude o par tyzdnov mesiacov rokov.. nikto.. preto ak nechame svoje city plavat s nami.. to bude lepsie.. neviem.. toto je tazke sem pisat ked fakt mam vo vsetkom MIS MAS.. .. dufam ze som teraz nenapisala nieco zle.. :? Ale vsetkym Vam cchem aj ja podakovat ako ste pestro sledovali a sledujete CELY NAS POLROCNY "VZTAH" ... DAKUJEM :wink:
Untitled
Light Expert
Light Expert

Re: :?

Príspevok od používateľa Untitled »

Lusta: no tak si tomu asi teraz velmi nepomohla no :) Stale tomu davas nadej a midnight podla mna bude dufat stale ze nieco bude, mozno nie ja neviem ale hovorim podla seba lebo viem ake to je.
midnight_man
Guru
Guru

Re: :?

Untitled napísal:Lusta: no tak si tomu asi teraz velmi nepomohla no :) Stale tomu davas nadej a midnight podla mna bude dufat stale ze nieco bude, mozno nie ja neviem ale hovorim podla seba lebo viem ake to je.
Ano stale budem dufat,,budem,,stale az do soboty,, ;) ale to ma zase hacik.. zajtra je Ples a mam tam ist aj ja,,ale ide tam aj lusta,,, a ja neviem ci tam mam ist :cry: je tazke sa na nu pozerat,,a nebyt s nou,,Viete ako sa hovori "stat pri niekom(koho milujeme) a nemoct ho mat je ako v studni stat a smadom umierat" Ja stale rozymslam ci tam mam ist nevie,,neviem,nechcem tam zas byt smutny cely ples,,nechcem jej tym kazit naladu,,ale chcem byt s nou,,, :cry: neviem,,,poradte mam tam ist?..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

midnight_man
ja len takú otázku; nevadí ti celé svoje súkromie hádzať verejnosti na web? ja nechcem byť sviňa, ale mám pocit, že tento tvoj problém tu má už niekoľko topickov a teraz si mal potrebu založiť nový o konci? Ja len že to už podla môjho skromného názoru dosť prehánaš.

A čo sa týka vášho "vzťahu" Urobte si obaja jasno, ale ozaj jasno...
midnight_man
Guru
Guru

Te-wei napísal:midnight_man
ja len takú otázku; nevadí ti celé svoje súkromie hádzať verejnosti na web?..
pohodka,,,berem,,mas pravdu,,ale tak ti poviem,,mam chut to napisat niekde..ja uz som taky,,a viem ze ma tu nikdo nepozna iba ja a lusta sa pozname,,nevadi mi to,,chcem "pocut nazor" inej strany,,niesom s tym co nic nikomu nepovedia,,a tymto ze tu to rozoberam nic nekazim,,hadam.Ano je pravda ze to moc rozoberam,,lebo mi to ani spavat neda,,proste nechcem nic lutovat dobuducna,,a rozoberam to,,chcem najst kazdy detail ktory by nas mohol dat dokopy,to ci to uz tu bude citat lusta alebo nie,,to mi nevadi,,ona to vie,,ja to viem,,vsetko,,,ide len o to aby aj niekdo iny povedal sovj nazor,lebo vsetci co su tu pri nas,,podla mna je kazdy ovplyvneny,,prostredim a situaciou,,,a viete ako je to na "dedine" no EHM,,, takze preto tieto nekonecne diskusie,,ale hadam to nikomu este nevadi :oops:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:pohodka,,,berem,,mas pravdu,,ale tak ti poviem,,mam chut to napisat niekde..ja uz som taky,,a viem ze ma tu nikdo nepozna iba ja a lusta sa pozname,,nevadi mi to,,chcem "pocut nazor" inej strany,,niesom s tym co nic nikomu nepovedia,,a tymto ze tu to rozoberam nic nekazim,,hadam.Ano je pravda ze to moc rozoberam,,lebo mi to ani spavat neda,,proste nechcem nic lutovat dobuducna,,a rozoberam to,,chcem najst kazdy detail ktory by nas mohol dat dokopy,to ci to uz tu bude citat lusta alebo nie,,to mi nevadi,,ona to vie,,ja to viem,,vsetko,,,ide len o to aby aj niekdo iny povedal sovj nazor,lebo vsetci co su tu pri nas,,podla mna je kazdy ovplyvneny,,prostredim a situaciou,,,a viete ako je to na "dedine" no EHM,,, takze preto tieto nekonecne diskusie,,ale hadam to nikomu este nevadi :oops:
každý by si mal chrániť svoje súkromie a sú veci ktoré by mali ostať len u teba... a to platí aj vo vzťahoch. "Nikdy nepovedz všetko" To je jedno z pravidiel ktorým sa riadim ja a hlavne pri ženách... ani moje frajerky a priateľky o mne nevedeli všetko, mám svoje súkromie a to si chránim...
A ak je medzi vami koniec tak nechápem prečo máš potrebu sa v tom stále piplať... prečo to neuzavieš a nejdeš na diskotéku nahanať baby...
midnight_man
Guru
Guru

all

Te-wei napísal:no pokiaľ si bude robiť nádeje a bude špekulovať nad tým, že sa možno dajú do kopi, tak sa chalanisko môže popáliť a sklamať. nech bere čo je a nič viac nečaka.
toto je ta dilema,,kedy fakt uz treba brat co este ostalo,,a kedy treba skusat este neico viac,,ale na toto odpoved nedostaneme ;) Ja mam take heslo ze "vsetko alebo nic" !
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: all

midnight_man napísal:toto je ta dilema,,kedy fakt uz treba brat co este ostalo,,a kedy treba skusat este neico viac,,ale na toto odpoved nedostaneme ;) Ja mam take heslo ze "vsetko alebo nic" !
Všetko!!! ale s trpezlivostou a po častiach...keď treba...
Zamknuté