OZN:Príbeh Midnighta a Lúšte pokračuje... /Midnajt a Lúšťa/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Te-wei napísal:A ak je medzi vami koniec tak nechápem prečo máš potrebu sa v tom stále piplať... prečo to neuzavieš a nejdeš na diskotéku nahanať baby...
Asi preto lebo koniec este nieje :wink: myslis si ze by som tu bol? keby bol koniec,,nie nebol..KOniec este nieje,,koniec bude az v sobotu,,To zalezi na lusti ci bude koniec alebo nie,,,a neboj sa ak bude koniec HH uz sa v tom prplat nebudem,,,pojdem hned v sobotu na zabavu babenky nahanat,,ak Sa lusta rozhodne zabudnut ja ju posluchnem a pojdem tiez :wink: ale dovtedy bude este tu a budem sa snazit zachranit vsetko
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

Te-wei napísal:Všetko!!! ale s trpezlivostou a po častiach...keď treba...
ANo ja to riesim polroka a po castiach a pomaly myslim ze moja trpezlivost uz hranici s Naivitou,,
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Midnight ja poznam taketo textiky ....
Najhorší spôsob ako pocítiť,
že ti niekto chýba,
je posadiť sa vedla a uvedomiť si,
že už nikdy nebude tvoj.

Ľudia zabudnú,čo si povedal, ľudia
zabudnú, čo si urobil, ale nikdy
nezabudnú, ako sa pri tebe cítili...

A to je presne tvoja situacia ... Ked chces zabudnut ... tak na ten ples nechod ... Lebo na plese bude na 90% nadherne oblecena a upravena ... a bude ti tiect slina ... :D
Ale inac Si tym nelam hlavu ... mas nadhernu skusenost za sebou ...
A jak si ma citoval na zaciatku "Pre kazdu osobu je prideleny nejaky anjel ktoreho ked stretnes tak ti to vyrazi dych ...
a Zivot sa nemeria poctom nadychov a vydychov ale chvilami, ktore nam vzali dych." Tohoto sa drz a uvidis ak ti to je sudene tak stretnes tu pravu a budes uplne Paf z nej :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Shark NX napísal:A to je presne tvoja situacia ... Ked chces zabudnut ... tak na ten ples nechod ... Lebo na plese bude na 90% nadherne oblecena a upravena ... a bude ti tiect slina ... :D
Jo ale ked posledne slovo ma padnut az v sobotu :( a ja teraz neviem,ked tam nepojdem bojim sa ze to dopadne zle,,a ze povie fakt ze je koniec,,nevem nevem,,,do soboty je daleko,,ale asi sa premozem a pojdem tam,,,budem sa tam hadam s nou zabavat,,hadam,,nam je spolu dobre,,ci uz na zabave alebo vonka,,mi ked sme spolu vacsinou je nam dobre,,,tak hadam bude aj zajtra,...lebo fakt vravim posledne ANO,,alebo NIE padne az v sobotu,,,
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

:(

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Fuuu.. az sa tej soboty strasne bojim.. ludia skuste mi sem hodit daku radu.. lebo sa asi zblaznim ... je to pre mna dost tazke.. vsetci sice radia ze mam ist dotoho vsetci..teda vacsina ludi.. no stale aj tak neviem.. kazdy den na mna padaju tie iste otazky.. a kazdy den odomna ziadaju ludia aby som im povedal preco zaco naco.. Fakt neviem co robit.. zajtra je ples.. a potom je sobota.. sobota ktora rozhodne o vsetkom.. a bojim sa jej viac ako seci dokopy... :( ...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

midnight_man napísal:Asi preto lebo koniec este nieje :wink: myslis si ze by som tu bol? keby bol koniec,,nie nebol..KOniec este nieje,,koniec bude az v sobotu,,To zalezi na lusti ci bude koniec alebo nie,,,a neboj sa ak bude koniec HH uz sa v tom prplat nebudem,,,pojdem hned v sobotu na zabavu babenky nahanat,,ak Sa lusta rozhodne zabudnut ja ju posluchnem a pojdem tiez :wink: ale dovtedy bude este tu a budem sa snazit zachranit vsetko
nebolo by ti lepe v sobotu robit to co si napisal.. ?... nieje este sice rozhodnute ale tak .. no neviem ..
midnight_man
Guru
Guru

Re: :(

Lúšťa napísal: bojim sa jej viac ako seci dokopy... :( ...
NO niesi sama neboj sa,, :cry:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kokos nepoviem ze by ste sa bali ze vam umieraju rodicia ... ze co ked umru ... ale Bat sa soboty kvoli spolocnemu stretnutiu ... ???
Viem ze ste vela prezili ...ale nechajte tomu volny priebeh ....
Neviem si vas dvoch predstavit tak ze sa v sobotu stretnete ... midnight uplne biely a spoteny ... Lusta cela cervena len by tak z nej tieklo ... sak kliiidek :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Shark NX napísal:midnight uplne biely
toto je dost realne,, nemam sajnu co sa udeje v tu sekundu ked mi povie ze NIE :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nemam sajnu co sa potom stane
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Shark NX napísal:Kokos nepoviem ze by ste sa bali ze vam umieraju rodicia ... ze co ked umru ... ale Bat sa soboty kvoli spolocnemu stretnutiu ... ???
Viem ze ste vela prezili ...ale nechajte tomu volny priebeh ....
Neviem si vas dvoch predstavit tak ze sa v sobotu stretnete ... midnight uplne biely a spoteny ... Lusta cela cervena len by tak z nej tieklo ... sak kliiidek :wink:
:D klidek.. ono by mozno aj bol..ale tlaci tu CAS.. vies a ako sa v ten den rozhdoneM tak to ide.. tu nieje volnost tu nieje uz slovo neham to na cas..tu uz je stanoveny cas.. :roll:
midnight_man
Guru
Guru

all

Lúšťa napísal::D klidek.. ono by mozno aj bol..ale tlaci tu CAS.. vies a ako sa v ten den rozhdoneM tak to ide.. tu nieje volnost tu nieje uz slovo neham to na cas..tu uz je stanoveny cas.. :roll:
tlaci,,,bolo na to polroka,,,vies zlatko bolo polrocika na to,,a uz aj tuto kolegovia nas maju dost,a mna to ubija kazdym dnom viac,,a viac a viac,,Zajtra ideme na ples :wink: budeme sa obaja zabavat,,,a bude Ok,,,nachvilku na to nebudeme mysliet
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

midnight_man napísal:tlaci,,,bolo na to polroka,,,vies zlatko bolo polrocika na to,,a uz aj tuto kolegovia nas maju dost,a mna to ubija kazdym dnom viac,,a viac a viac,,Zajtra ideme na ples :wink: budeme sa obaja zabavat,,,a bude Ok,,,nachvilku na to nebudeme mysliet
ale mal by si tam daku partnerku brat.. lebo kedze ja tam idem s niekym.. chapes.. ako povedala Katka ked tam mam partnera ci uz tanecneho alebo ineho.. je to o tom aby sme sa spolu zabavali.a preto skus aspon nad tou simou porozmyslat :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

midnight kliiiidek zatiahni rucnu ked vidim tie uplakane smile u teba tak mi stupa tlak ... Ked lusta povie nie tak povie nie ... nebudes ju na silu tlacit to iba zhorsi situaciu ... ak povie nie radil by som ti niekam odcestovat z niekim vypnut ... ukludnit sa
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

midnight_man napísal:ANo ja to riesim polroka a po castiach a pomaly myslim ze moja trpezlivost uz hranici s Naivitou,,
Mam pocit ze si to trafil jak tak citam tvoje prispevky :roll:
midnight_man
Guru
Guru

all

Shark NX napísal:ak povie nie radil by som ti niekam odcestovat z niekim vypnut ... ukludnit sa
viem rozmyslal som nad tym ale teraz sa mi nikde neda,max cez letne prazdniny do zahranicia,ale fakt asi dadde sa prestuhej ,,daleko,dade velmi daleko,,,, vymenim cislo,,pomenim nicky,,a tak
midnight_man
Guru
Guru

Untitled napísal:Mam pocit ze si to trafil jak tak citam tvoje prispevky :roll:
Untitled ja viem,,,, a som si toho vedomi
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

neviem prečo ale aj keď som si dnešné príspevky neprečiťal mám taký pocit že ani nemusím, že viem o čom to bude :idea:
midnight_man
Guru
Guru

all

krupica_dnb napísal:neviem prečo ale aj keď som si dnešné príspevky neprečiťal mám taký pocit že ani nemusím, že viem o čom to bude :idea:
tomuto som dako neporozumel
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja som tomu porozumel...

Je to tak, ja som tiež neprečítal všetky ale je to stále o tom istom.

Pozri, tým, že ste si dali konkrétny termín, wow až o 3 či 4 dni neskôr, tým sa naozaj veľa vyrieši. Vôbec Lúšťa nie je pod tlakom :roll:

Píšeš, že v sobotu bude definitívny koniec, zase napíšeš, že koniec, lenže na druhý deň napíšeš, že ste si volali, že si chýbate, že ešte už naozaj posledný krát počkáš.

Mali by ste to nechať teraz tak, ako som Vám radil. Chápem, že ľudia môžu byť v takejto veci nerozhodní a zmätení, je to dôležitá vec, a záleží Vám na tom. Akurát, že nie každý je taký ako ja napr., že keď raz niekoho milujem, tak ho milujem a nepotrebujem ani sekundu na rozmýšľanie, či sa pohádame, či sme v pohode, v dobrom aj v tom najhoršom ju milujem a nemusím o ničom premýšľať. Cítim to, viem to.

Naozaj to nechcem zvaľovať na vek, ale Lúšťa ma 15 a vy to tu riešite ako životnú lásku. Naozaj si myslíš, že vie vlastne koho a čo chce??? Lebo aj keby ste teraz ostali spolu, ako vieš čo bude o 5 rokov?? Môžeš mi veriť, že o 5-10 rokov budete úplne iní.

Reálne životné situácie ste ani nezažili, nebývali ste spolu, nechodíte do práce...

Dajte tomu čas, a hlavne to musíte brať s rezervou... ak sa teda naozaj tak veľmi milujete, tak budete spolu.

Dajte si čas, vychladnite, porozmýšľajte, nechajte si to uležať v hlave, uvidíte čo bude o mesiac, dva.. nie o 2 dni.. :roll:
midnight_man
Guru
Guru

all

ETieNne napísal: keď raz niekoho milujem, tak ho milujem a nepotrebujem ani sekundu na rozmýšľanie, či sa pohádame, či sme v pohode, v dobrom aj v tom najhoršom ju milujem a nemusím o ničom premýšľať. Cítim to, viem to.
sme dvaja ja o tom nepotrebujem rozmyslat!!!!! viem to citim to ,,som si isty!!!
ETieNne napísal:Dajte si čas, vychladnite, porozmýšľajte, nechajte si to uležať v hlave, uvidíte čo bude o mesiac, dva.. nie o 2 dni...
vies etiene to pre mna znamena zase len trapenie,,a trapenie,,a cakanie,,caknie,,pomale sa trapenie,,chapes :cry:
Zamknuté