HipHop vs. Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Voodoo napísal:Podľa mňa to ide dokopy, naše mesto brutálne prepadlo Hip-Hop mánii, čiže aj Sk8i, keď dákych zbadám, tak sú to takmer vždy a len a len Hip-Hoperi, no a Punkáčov na Sk8 si neviem veľmi predstaviť ak by sa mali nahodiť podľa PUNK módy :-D (kanady, sidovka...) to by asi veľa trikov neurobili :-D :lol:
BTW : Som punkáč ;)
heh ale sak nemusia byt kanady :D ked pojdes na metalshop.cz tak si tam skus pozriet skatove boty ... najdes tam isto take co si doladis do punkoveho stylu chapes ? :)
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

mohli by ste tu prestat riesit taketo kraviny, ked niekto naozaj jazdi na skate tak je uplne jedno co pocuva lebo on proste jazdi lebo ho to bavi, ja napr pocuvam vsetko mozne od diska az po hip-hop takze naozaj neviem o co vam ide :roll:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

piston napísal:mohli by ste tu prestat riesit taketo kraviny, ked niekto naozaj jazdi na skate tak je uplne jedno co pocuva lebo on proste jazdi lebo ho to bavi, ja napr pocuvam vsetko mozne od diska az po hip-hop takze naozaj neviem o co vam ide :roll:
No je pravda, ze ked niekto jazti dak preto ze ho to bavi, ale vies dost to nasere ked si clovek pride pojazdit a sedi tam 10 hip-hop-skaterov a zacnu na teba pindat ze jak si obleceny a ze punk a zacnu pindat a rymovat si tie svoje vulgarne basnicky tak to nieje nic priemne a naviac mi to pripada ako vynuteny image"gangstra" koli takymto sme uz mali problemy aj s fizlami a tak ... a povedzme ti poviem nie kazdy jazdi preto ze ho to bavi ... :?
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

miki690 napísal:No je pravda, ze ked niekto jazti dak preto ze ho to bavi, ale vies dost to nasere ked si clovek pride pojazdit a sedi tam 10 hip-hop-skaterov a zacnu na teba pindat ze jak si obleceny a ze punk a zacnu pindat a rymovat si tie svoje vulgarne basnicky tak to nieje nic priemne a naviac mi to pripada ako vynuteny image"gangstra" koli takymto sme uz mali problemy aj s fizlami a tak ... a povedzme ti poviem nie kazdy jazdi preto ze ho to bavi ... :?
tak to teda ano to mas pravdu, nastastie u nas to s tym az take hrozne neni
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

heh ja som asi opacny pripad... hravam basketball ale pocuvam skate punk, grunge, reggae a skor gitarovu hudbicku:))
viete basket fakt milujem, a donedavna som pocuval hip hop.. lenze dnesna mladez je nakazena hip hopom.. vacsina ani nevie o co ide.. a hlavne setci XXL gate, New Era, retaze a MP3 s Hajednasetkou... tak to nie.. k tymto sa nebudem radit som si povedal..
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

dawo napísal:Ide o ot ci suhlasis so zblizovanim big hiphop repazzz so skejtermi ... ano , ne
Ano myslim si ze hej ale kdes si date stranku

Kód: Vybrať všetko

www.metalshop.sk
Nie je to reklama!!!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

smetiar007 napísal:Ano myslim si ze hej ale kdes si date stranku

Kód: Vybrať všetko

www.metalshop.sk
Nie je to reklama!!!
poznam... mam odtial sk8 boty :lol:
Momo46
Professional
Professional

dawo napísal:poznam... mam odtial sk8 boty :lol:
Aj ja Etniesi
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

dawo napísal:Ide o ot ci suhlasis so zblizovanim big hiphop repazzz so skejtermi ... ano , ne
Hej, presne si to vystihol. Môžem doložiť napr. jedného spolužiaka [viac o ňom v teme "stretli ste už ko*ot?"] on všade vyklada, že aky dobrý dopravný prostriedok a pritom dosku nosi vkuse na chrbte. Tuším aj na pokeci má fotku, kde má dosku na chrbte :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal:heh ja som asi opacny pripad... hravam basketball ale pocuvam skate punk, grunge, reggae a skor gitarovu hudbicku:))
viete basket fakt milujem, a donedavna som pocuval hip hop.. lenze dnesna mladez je nakazena hip hopom.. vacsina ani nevie o co ide.. a hlavne setci XXL gate, New Era, retaze a MP3 s Hajednasetkou... tak to nie.. k tymto sa nebudem radit som si povedal..
:) no akoze je to zaujimave ale vies urcite sa nespravas arogantne ku svojim hip-hopovym spoluhracom ... Tak ako mi skater ... vecsina je nas tam punk/rock ale pindaju na nas hiphopaci ... a mi sa snazime nevsimat si ich, lebo je to primitvne vobec sa s nimi bavit o dacom takom ... Hej tiez mi to tak pripada ze vecsina tazkych hiphoperov to robi len preto ze je to v mode a vobec netusia o com je hiphop ... teda do tej skupiny radim aj cely belossky hiphop ... proste to je hudba ciernych nie bielych, biely maju rock ! tak co sa do toho miesaju ? :) to je moj nazor aj ked hiphop sa mi celkovo nepaci :)
Frikso
Darca
Darca

miki690:Presne o tom to je. Jazdis si s partiou a zrazu sa dovali zopar trapnych raperov, zacnu sa tam roztahovat cez pol namestia, ci kde to uz si, samozrejme, ze arogantne musia prekazat, nemoze pockat, kym dokoncis svoj trik, NE! ty sa musis jemu uhybat, preoze on je boss, jeho vychovala ulica, on vie o com je zivot.. :evil: jáááj jak ma to pokazde nasere!!! :!:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Takže,keď už tak,tak patrim medzi "hip-hoperov"Obliekam sa tak a počúvam rap.ALE,nepočúvam len to,mám rád aj Crazy Town,Godsmack,LInkin Park,Limp Bizkit....rád si zahrám Streetball,ale hrám väčšinou futbal,takže nie každý hip-hoper patrí pod kôš.Nefajčím marišu,nemám na sebe 2Kg reťazí ,nechodím sa rozbíjať po kluboch,nechodím domov ožratý.Nerobím zo seba frajera,nikoho neurážam(myslím punkerov a tak,mám veľa kamošov punkáčov,alebo metalistov)rešpektujem JA,ako sa obliekajú a zase naopak.Môžem jazdiť aj na skate,ale nebudem len preto,že robia hip-hoperi.Takže nezáleží na oblečení,skôr to len poukazuje,(ale len veľmi málo) :!: aké človek uznáva hodnoty.....Takže žiadne také veci že "Skateboarding vs. Hip-Hoperi" nie je,môj názor :) Novodobí hip-hoperi hovoria furt len ako prežili ťažký život,ale na druhej strane nič neprežili,potom píšu že nahrali tracky a teraz zarábajú cash... nemám rád keď 15 ročný chalan(v mojom veku)napíše text čo prežil,....aj keď v podstate ani len nezačal žiť.A len začne len kecať a kecať blbosti....Trošku som odbočil od témy,prepáčte,len som chcel,aby "hip-hoperi" otvorili oči a správali sa podľa seba,byť sám sebou......robili si to,čo im káže ich mozog a nie začnú počúvať rap a začnú sa tak správať...ako páni sveta,aj keď nič nedosiahli,....chápete,sorry za OT,......
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Baxxter99 napísal:Takže,keď už tak,tak patrim medzi "hip-hoperov"Obliekam sa tak a počúvam rap.ALE,nepočúvam len to,mám rád aj Crazy Town,Godsmack,LInkin Park,Limp Bizkit....rád si zahrám Streetball,ale hrám väčšinou futbal,takže nie každý hip-hoper patrí pod kôš.Nefajčím marišu,nemám na sebe 2Kg reťazí ,nechodím sa rozbíjať po kluboch,nechodím domov ožratý.Nerobím zo seba frajera,nikoho neurážam(myslím punkerov a tak,mám veľa kamošov punkáčov,alebo metalistov)rešpektujem JA,ako sa obliekajú a zase naopak.Môžem jazdiť aj na skate,ale nebudem len preto,že robia hip-hoperi.Takže nezáleží na oblečení,skôr to len poukazuje,(ale len veľmi málo) :!: aké človek uznáva hodnoty.....Takže žiadne také veci že "Skateboarding vs. Hip-Hoperi" nie je,môj názor :) Novodobí hip-hoperi hovoria furt len ako prežili ťažký život,ale na druhej strane nič neprežili,potom píšu že nahrali tracky a teraz zarábajú cash... nemám rád keď 15 ročný chalan(v mojom veku)napíše text čo prežil,....aj keď v podstate ani len nezačal žiť.A len začne len kecať a kecať blbosti....Trošku som odbočil od témy,prepáčte,len som chcel,aby "hip-hoperi" otvorili oči a správali sa podľa seba,byť sám sebou......robili si to,čo im káže ich mozog a nie začnú počúvať rap a začnú sa tak správať...ako páni sveta,aj keď nič nedosiahli,....chápete,sorry za OT,......
Ja len tolko: cest vynimkam... btw tiez mam kamosov co pocuvaju hip hop a skatuju, ale spravaju sa normalne ale bohuzial moda je taka, ze kazdy chce byt bad boy :-/
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

je pravda ze sa to miesa mne sa to velmi nepaci ale taky je vyvoj...ked zacinal skatebording tak hip hop este ani neexistoval.....vtedy boli vsetci skajtaci punkaci...ale doba ide do predu a dalo sa to cakat.....hlavne to uz netreba riesit nech si kazdy robi to co chce a to coho bavi ved o tom to je :) peace
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

skura3 napísal:je pravda ze sa to miesa mne sa to velmi nepaci ale taky je vyvoj...ked zacinal skatebording tak hip hop este ani neexistoval.....vtedy boli vsetci skajtaci punkaci...ale doba ide do predu a dalo sa to cakat.....hlavne to uz netreba riesit nech si kazdy robi to co chce a to coho bavi ved o tom to je :) peace
Aaale neboli seci skateri punkaci ... videl si film Lords Of Dogtown ? :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No keďže väčšina akože super skaterov aspoň na SVK nosí široké gatiská , takže je ich psia povinnosť počúvať hh

To máš ako u Skinheadov - zas ich psia povinnosť je hh nenávidieť

Všetko to platí do bodky a keď sa čo i len trochu nad tým človek zamyslí , zistí aké je to neskutočne trápne
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Akurat som rozmyslal nad jednou vecou .. skatovanie a styl sa podla mna neovplivnuju... Proste ak je niekto "tazky" hiphoper tak je rovnako trapny ci skatuje , alebo nei, je pravda ze casto beru skate pod nohy, len preto, aby mali image vecsieho "rebela" no potom ich to prestane bavit... Ja som svoj styl nezmenil koli skatu alebo som nezacal skatovat koli image-u, a kto neskatuje koli image-u tak skatuje preto, ze ho to bavi a ak to bavi hip-hopera a je to arogantny debil a berie si priklad z tych vulgarnych basiniciek tak potom smola proste sa s tym musime naucit zit teraz je taka moda ... kazdy chce byt velky raper ... a je to smutne
Frikso
Darca
Darca

No ja sa už neviem dočkať, až vyrastie táto generácia "heavy reppa" čo svoje panelákové sídlisko považujú za getto a prestanú konečne mrzačiť tento hudobný štýl.
Momo46
Professional
Professional

miki690 napísal::) no akoze je to zaujimave ale vies urcite sa nespravas arogantne ku svojim hip-hopovym spoluhracom ... Tak ako mi skater ... vecsina je nas tam punk/rock ale pindaju na nas hiphopaci ... a mi sa snazime nevsimat si ich, lebo je to primitvne vobec sa s nimi bavit o dacom takom ... Hej tiez mi to tak pripada ze vecsina tazkych hiphoperov to robi len preto ze je to v mode a vobec netusia o com je hiphop ... teda do tej skupiny radim aj cely belossky hiphop ... proste to je hudba ciernych nie bielych, biely maju rock ! tak co sa do toho miesaju ? :) to je moj nazor aj ked hiphop sa mi celkovo nepaci :)
To mas ako preco sa cirny seru do hokeja a biely do NBA
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

smetiar007 napísal:To mas ako preco sa cirny seru do hokeja a biely do NBA
Hmm .. nie ... toto je hudba a zivotny styl, nieco co je charakteristicke pre cernochov, nie pre bielych ... sport je o niecom uplne inom .. BTW basketball je povodne belossky sport, len cernochom ide lepsie tak si ho privlastnili ...
Napísať odpoveď