VEREJNÁ ZBIERKA " JAKUBKO "
VEREJNÁ ZBIERKA " JAKUBKO "
V piatok 2. februára pri výbuchu plynu zahynula Jakubkova matka a 5-ročná sestra.
Deväťročný Jakubko, ktorý pri výbuchu plynu v rodinnom dome Ringošovcov v Krompachoch utrpel popáleniny II. a III. stupňa na 33 percentách tela, zostane na klinike popálenín približne mesiac.
Ministerstvo vnútra povolilo mestu Krompachy organizovať finančnú zbierku na pomoc postihnutej rodine Ringošovcov a Langovcov, ktorým výbuch plynu zničil rodinný dom.
"Mesto zriadilo v Slovenskej sporiteľni Konto Jakubko - číslo účtu 0523366730/0900, variabilný symbol 020207. Postihnuté rodiny potrebujú pomoc v ťažkej chvíli, hoci ich blízkych, ktorí zahynuli pri výbuchu, im už nič nemôže nahradiť. Mesto samo nemá dostatok zdrojov, preto sa obraciame na všetkých ľudí, ktorých tragédia nenechala ľahostajnými, ak chcú poskytnúť pomoc, môžu prispieť na zriadené konto," uviedla dnes popoludní primátorka Iveta Rušinová. Dodala, že schránky na finančné príspevky budú umiestnené aj na mestskom úrade v priestoroch spoločnosti Panasonic, kde pracuje Jakubkov otec a v priestoroch spoločnosti SEZ.
Vyzývam Vás všetkých , pridajte sa
Deväťročný Jakubko, ktorý pri výbuchu plynu v rodinnom dome Ringošovcov v Krompachoch utrpel popáleniny II. a III. stupňa na 33 percentách tela, zostane na klinike popálenín približne mesiac.
Ministerstvo vnútra povolilo mestu Krompachy organizovať finančnú zbierku na pomoc postihnutej rodine Ringošovcov a Langovcov, ktorým výbuch plynu zničil rodinný dom.
"Mesto zriadilo v Slovenskej sporiteľni Konto Jakubko - číslo účtu 0523366730/0900, variabilný symbol 020207. Postihnuté rodiny potrebujú pomoc v ťažkej chvíli, hoci ich blízkych, ktorí zahynuli pri výbuchu, im už nič nemôže nahradiť. Mesto samo nemá dostatok zdrojov, preto sa obraciame na všetkých ľudí, ktorých tragédia nenechala ľahostajnými, ak chcú poskytnúť pomoc, môžu prispieť na zriadené konto," uviedla dnes popoludní primátorka Iveta Rušinová. Dodala, že schránky na finančné príspevky budú umiestnené aj na mestskom úrade v priestoroch spoločnosti Panasonic, kde pracuje Jakubkov otec a v priestoroch spoločnosti SEZ.
Vyzývam Vás všetkých , pridajte sa
Počul som, že strašne veľa sanitiek a hasičov išlo na stanicu . Štvalo ma, že sa tam nemôžem isť pozrieť. Neskôr sme tam išli pozrieť, ale bolo to zrovnané zo zemou .
Jakubka poznám, tak tiež som Krompašan ako on.
Na vine budu určite plynári ako sa už aj rozprávalo, že cca pred 1 hod. boli meniť plynomer ! 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Bohuzial dnesny svet ja taky..Keby som bol v kozi toho otca neviem ako by som sa zachoval..jedine co mu ostalo je syn, ziadny majetok, dom proste v jednom okamihu sa mu zrutil cely svet
.
Mna tiez minule ked som pozeral 112, dost zobrala smrt 15 rocneho chalana, ktory spadol asi z 2,5 tycky...padol na hlavu a neprezil to. Kratko potom ako tam prisla sanitka a konstatovali smrt, tam dobehol jeho brat..bolo to hrozne sa nanho pozerat, ako sa pozera na svojho mrtveho brata a snazi sa ho ozivit
. Este horsie na celej tragedii je ze bolo to ich myslim 3 alebo 4. dieta, ktore tej rodine umrelo
.
Mna tiez minule ked som pozeral 112, dost zobrala smrt 15 rocneho chalana, ktory spadol asi z 2,5 tycky...padol na hlavu a neprezil to. Kratko potom ako tam prisla sanitka a konstatovali smrt, tam dobehol jeho brat..bolo to hrozne sa nanho pozerat, ako sa pozera na svojho mrtveho brata a snazi sa ho ozivit
tiez ma to moc zobralokukiak napísal:Mna tiez minule ked som pozeral 112, dost zobrala smrt 15 rocneho chalana, ktory spadol asi z 2,5 tycky...padol na hlavu a neprezil to. Kratko potom ako tam prisla sanitka a konstatovali smrt, tam dobehol jeho brat..bolo to hrozne sa nanho pozerat, ako sa pozera na svojho mrtveho brata a snazi sa ho ozivit. Este horsie na celej tragedii je ze bolo to ich myslim 3 alebo 4. dieta, ktore tej rodine umrelo
.
Je to tragedia. Poslal som teda aspoň symbolických 35 korún, keďže smiešna čiastka na mojom účte mi viacej nedovolila..
-Dúfam, že sa nájde kopa dobrých duší. Keby každý druhý slovák obetoval 2 koruny, bolo by aj na novy dom. Čo som videl v telke toho trúchliaceho otca nad suťou jeho domu ako s tenkým hlaskom hovorí do mikrofonu..
-Dúfam, že sa nájde kopa dobrých duší. Keby každý druhý slovák obetoval 2 koruny, bolo by aj na novy dom. Čo som videl v telke toho trúchliaceho otca nad suťou jeho domu ako s tenkým hlaskom hovorí do mikrofonu..
-
erytrocyt
VIP
Ja len toľko.
Vy ktorí ste prispeli. Je jedno či piatimi korunami alebo dvoma stovkami, ste urobili krásny čin. A práve vy si môžte povedať, áno, ja som mu pomohol. Ten človek vám nikdy osobne nepoďakuje, ale vďakou vám bude jeho radosť a vďačnosť z toho že má kde bývať.
Nezáleží koľko pošlete, ste aj študenti, aj pracujúci. Každý nech prispeje podľa svojich možností. Záleží hlavne na tom, že chcete pomôcť.
//Téma pridaná medzi dôležité.
Vy ktorí ste prispeli. Je jedno či piatimi korunami alebo dvoma stovkami, ste urobili krásny čin. A práve vy si môžte povedať, áno, ja som mu pomohol. Ten človek vám nikdy osobne nepoďakuje, ale vďakou vám bude jeho radosť a vďačnosť z toho že má kde bývať.
Nezáleží koľko pošlete, ste aj študenti, aj pracujúci. Každý nech prispeje podľa svojich možností. Záleží hlavne na tom, že chcete pomôcť.
//Téma pridaná medzi dôležité.
-
erytrocyt
VIP
Stratil dvoch z trojice najbližších. V jeho očiach nikdy nebolo toľko smútku a sĺz. „Musím však žiť ďalej. Jakubko ma bude potrebovať,“ tvrdí. Vari najviac na pohrebe plakali detičky zo škôlky, do ktorej Lenka chodila. A jej ocko. Ten si nad hrobom vzal do ruky farárov mikrofón. „Zo srdca ďakujem všetkým. Naozaj všetkým. Za pomoc,“ povedal trasúcim sa hlasom. Do hrobu hodil Monikine kľúče od bytu, v ktorom teraz býva. Aby sa mohla kedykoľvek vrátiť domov.
zdroj: Plus1deň
Keď som si prečítal poslednú vetu mal som dosť.
zdroj: Plus1deň
Keď som si prečítal poslednú vetu mal som dosť.
Vcera som pozeral ten Reflex, no je to fakt velmi smutne, ale vety typu: Nechapem jako moze po tomto este zit..... Proste ten otec sa nesmie zabit ...bolo by to od neho velmi zbalele...na svete ma este syna, kt. ho bude veeelmi potrebovat..BTW. skoda ze nemam vlastny ucet...urcite by som tam nejaky symbolicky financny prostriedok zaslal....Musime si pomahat
-
audiotrack
VIP
nj, na druhej strane predpokladam, ze vacsina uzivatelov tohto fora, pokial ma osobny ucet, na 99% maju aj Internet Banking.audiotrack napísal:je to fakt smutné, ale je dosť škoda že nie je možnosť poslať nejaké korunky aj cez sms. Dosť ľudí to odradí, už len tá myšlienka že budú musieť ísť do banky, vypisovať príkaz na úhradu.. No každopádne treba pomôcť, človek nikdy nevie kedy sa sám ocitne v takej situácii
-
Danny_Vin
Expert
Pri takychto nestastiach mi zmakne srdce.
Je mi velmi luto, co sa stalo a je mi aj luto, ze nemam vlastny ucet v banke, ale spravim vsetko preto, aby sa mi podarilo poslat nejaku tu financnu podporu. Neviem a ani nechcem si predstavit, keby sa nieco podobne stalo mne alebo mojim blizkym.
P.S.: som tu sice da sa povedat, ze novy, ale touto temou si hojko.com ziskalo moje srdce este vacsmi. Vidim, ze su tu fakt skveli a slachetni ludia. Like U all
P.S.: som tu sice da sa povedat, ze novy, ale touto temou si hojko.com ziskalo moje srdce este vacsmi. Vidim, ze su tu fakt skveli a slachetni ludia. Like U all