VEREJNÁ ZBIERKA " JAKUBKO "

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

VEREJNÁ ZBIERKA " JAKUBKO "

Príspevok od používateľa schw33k »

V piatok 2. februára pri výbuchu plynu zahynula Jakubkova matka a 5-ročná sestra.

Deväťročný Jakubko, ktorý pri výbuchu plynu v rodinnom dome Ringošovcov v Krompachoch utrpel popáleniny II. a III. stupňa na 33 percentách tela, zostane na klinike popálenín približne mesiac.

Ministerstvo vnútra povolilo mestu Krompachy organizovať finančnú zbierku na pomoc postihnutej rodine Ringošovcov a Langovcov, ktorým výbuch plynu zničil rodinný dom.

"Mesto zriadilo v Slovenskej sporiteľni Konto Jakubko - číslo účtu 0523366730/0900, variabilný symbol 020207. Postihnuté rodiny potrebujú pomoc v ťažkej chvíli, hoci ich blízkych, ktorí zahynuli pri výbuchu, im už nič nemôže nahradiť. Mesto samo nemá dostatok zdrojov, preto sa obraciame na všetkých ľudí, ktorých tragédia nenechala ľahostajnými, ak chcú poskytnúť pomoc, môžu prispieť na zriadené konto," uviedla dnes popoludní primátorka Iveta Rušinová. Dodala, že schránky na finančné príspevky budú umiestnené aj na mestskom úrade v priestoroch spoločnosti Panasonic, kde pracuje Jakubkov otec a v priestoroch spoločnosti SEZ.

Vyzývam Vás všetkých , pridajte sa
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hmm,vzhladom na to ze nemam konto v banke tak im nepomozem ale bolo by dobre keby sa dalo poslat sms za dajme tomu 30 korun. drzim mu palce
schw33k
Guru
Guru

Priznám sa , že som nepočul o tomto prípade veľa , ale videl som v tv markíza , relácia Reflex , otcovu výpoveď a bolo to proste strašné ...

Neskutočná tragédia , nikoho to nemôže nechať chladného a je potreba podať pomocnú ruku aspoň akou takou čiastkou v takýchto chvíľach

Dobrý nápad SMS
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Počul som, že strašne veľa sanitiek a hasičov išlo na stanicu . Štvalo ma, že sa tam nemôžem isť pozrieť. Neskôr sme tam išli pozrieť, ale bolo to zrovnané zo zemou . :shock: Jakubka poznám, tak tiež som Krompašan ako on. :) Na vine budu určite plynári ako sa už aj rozprávalo, že cca pred 1 hod. boli meniť plynomer ! :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Bohuzial dnesny svet ja taky..Keby som bol v kozi toho otca neviem ako by som sa zachoval..jedine co mu ostalo je syn, ziadny majetok, dom proste v jednom okamihu sa mu zrutil cely svet :? .

Mna tiez minule ked som pozeral 112, dost zobrala smrt 15 rocneho chalana, ktory spadol asi z 2,5 tycky...padol na hlavu a neprezil to. Kratko potom ako tam prisla sanitka a konstatovali smrt, tam dobehol jeho brat..bolo to hrozne sa nanho pozerat, ako sa pozera na svojho mrtveho brata a snazi sa ho ozivit :? . Este horsie na celej tragedii je ze bolo to ich myslim 3 alebo 4. dieta, ktore tej rodine umrelo :( .
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

kukiak napísal:Mna tiez minule ked som pozeral 112, dost zobrala smrt 15 rocneho chalana, ktory spadol asi z 2,5 tycky...padol na hlavu a neprezil to. Kratko potom ako tam prisla sanitka a konstatovali smrt, tam dobehol jeho brat..bolo to hrozne sa nanho pozerat, ako sa pozera na svojho mrtveho brata a snazi sa ho ozivit :? . Este horsie na celej tragedii je ze bolo to ich myslim 3 alebo 4. dieta, ktore tej rodine umrelo :( .
tiez ma to moc zobralo :cry: z 2,5 vysky spadnut a zabit sa a pritom ani neockavate v tej chvili ze je koniec zivota...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Je to tragedia. Poslal som teda aspoň symbolických 35 korún, keďže smiešna čiastka na mojom účte mi viacej nedovolila.. :oops:
-Dúfam, že sa nájde kopa dobrých duší. Keby každý druhý slovák obetoval 2 koruny, bolo by aj na novy dom. Čo som videl v telke toho trúchliaceho otca nad suťou jeho domu ako s tenkým hlaskom hovorí do mikrofonu.. :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no ja na mieste toho otca tiez neviem asi by pre man zivot prestal existovat neviem posudit co citi rodic k dietatu lebo ja deti nemam ale k zene si to zivo predstavit viem pre mna by po smrti mojej milovanej svet prestal existovat tak si asi domyslite co by so mspravil :(
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ja len toľko.
Vy ktorí ste prispeli. Je jedno či piatimi korunami alebo dvoma stovkami, ste urobili krásny čin. A práve vy si môžte povedať, áno, ja som mu pomohol. Ten človek vám nikdy osobne nepoďakuje, ale vďakou vám bude jeho radosť a vďačnosť z toho že má kde bývať.
Nezáleží koľko pošlete, ste aj študenti, aj pracujúci. Každý nech prispeje podľa svojich možností. Záleží hlavne na tom, že chcete pomôcť.

//Téma pridaná medzi dôležité.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Zajtra alebo cez víkend určite niečo pošlem. Až mi slzy vybehli, keď som videl toho otca. Nikdy by som nechcel také niečo prežiť :cry:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

:cry: Veľmi smutné...Takéto veci ma vždy zoberú...chudák chlapec.
Ešte iba 9 rokov a už takáto facka...kde facka?!...rana osudu...
Hneď som prispel
:smt049

//Edit: Do hrobu hodil Monikine kľúče od bytu, v ktorom teraz býva. Aby sa mohla kedykoľvek vrátiť domov.
Obliali ma zimomriavky :never:
schw33k
Guru
Guru

eritrocit napísal://Téma pridaná medzi dôležité
ďakujem Ti ...

btw práve som sa chystal napísať , že je jedno akou sumou človek prispeje , ale sám by som to lepšie už nenapísal
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Stratil dvoch z trojice najbližších. V jeho očiach nikdy nebolo toľko smútku a sĺz. „Musím však žiť ďalej. Jakubko ma bude potrebovať,“ tvrdí. Vari najviac na pohrebe plakali detičky zo škôlky, do ktorej Lenka chodila. A jej ocko. Ten si nad hrobom vzal do ruky farárov mikrofón. „Zo srdca ďakujem všetkým. Naozaj všetkým. Za pomoc,“ povedal trasúcim sa hlasom. Do hrobu hodil Monikine kľúče od bytu, v ktorom teraz býva. Aby sa mohla kedykoľvek vrátiť domov.
zdroj: Plus1deň

Keď som si prečítal poslednú vetu mal som dosť.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja obdivujem ludi jak po niecom takomto mozu este zit ... jak v pondelok ten 15 rocny chalan ... keby som bol jeho brat tak sa tam na fleku nervovo zrutim ... a pri tomto tiez ... by som nedokazal rozpravat ... a ani zit ... by som na mieste hladal vec akou by som sa zabil ...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Vcera som pozeral ten Reflex, no je to fakt velmi smutne, ale vety typu: Nechapem jako moze po tomto este zit..... Proste ten otec sa nesmie zabit ...bolo by to od neho velmi zbalele...na svete ma este syna, kt. ho bude veeelmi potrebovat..BTW. skoda ze nemam vlastny ucet...urcite by som tam nejaky symbolicky financny prostriedok zaslal....Musime si pomahat
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to fakt smutné, ale je dosť škoda že nie je možnosť poslať nejaké korunky aj cez sms. Dosť ľudí to odradí, už len tá myšlienka že budú musieť ísť do banky, vypisovať príkaz na úhradu.. No každopádne treba pomôcť, človek nikdy nevie kedy sa sám ocitne v takej situácii :(
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

audiotrack napísal:je to fakt smutné, ale je dosť škoda že nie je možnosť poslať nejaké korunky aj cez sms. Dosť ľudí to odradí, už len tá myšlienka že budú musieť ísť do banky, vypisovať príkaz na úhradu.. No každopádne treba pomôcť, človek nikdy nevie kedy sa sám ocitne v takej situácii :(
nj, na druhej strane predpokladam, ze vacsina uzivatelov tohto fora, pokial ma osobny ucet, na 99% maju aj Internet Banking.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mám internetbanking, takže sa dnes na to pozriem a pošlen pár stovečiek...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Te-wei:Šľachetné od teba :) uprimne.. máš u mňa rešpekt :!: Ľudia si radšej zapchávajú uši rôzmymi výhovorkami, ako by mali pomôcť a z pravidla platí, že čím bohatší, tým skúpejší. :?
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Pri takychto nestastiach mi zmakne srdce. :cry: Je mi velmi luto, co sa stalo a je mi aj luto, ze nemam vlastny ucet v banke, ale spravim vsetko preto, aby sa mi podarilo poslat nejaku tu financnu podporu. Neviem a ani nechcem si predstavit, keby sa nieco podobne stalo mne alebo mojim blizkym. :cry:

P.S.: som tu sice da sa povedat, ze novy, ale touto temou si hojko.com ziskalo moje srdce este vacsmi. Vidim, ze su tu fakt skveli a slachetni ludia. Like U all
Napísať odpoveď